Hastane çantan hazırsa sorun yok canım. Artık bebiklerimiz büyüdüler çok şükür. Benim daha hazır değil yarın bir şey olsa ne oğlumun ne benim hiçbir şeyim hazır değil rezil oluruz çıplak kalırızNeden bilmiyorum ama icimde bir his benim doğum da erken olacak gibi hissettiriyor bana ,ya da korku belkide.Ay covid sonrasi yarin ne diyecek doktor çok gerginim zaten.Sözde esim icin gec saate randevu aldım, esimde gelemiyor boş yere o saate kadar bekleyeceğim
Ay evet canım hastanede kullanacağım valizi kardeşime vermistim önceki hafta.Gecen hafta biz covid olunca gelmedi.Simdi bu haftasonu getirirse hemen ilk işim yerleştirmek.Her şeyi hazırladım ama valize yerleştirirsem icim rahat edecek.Insallah ciğerleri gelişsin de sonra ne zaman isterse gelsinler sağlıkla. Çok bekleyemeyeceğim zaten ben de biraz sıkıldımHastane çantan hazırsa sorun yok canım. Artık bebiklerimiz büyüdüler çok şükür. Benim daha hazır değil yarın bir şey olsa ne oğlumun ne benim hiçbir şeyim hazır değil rezil oluruz çıplak kalırız
Ama biz yine de zamanında doğuralım inşallah
Her şey yolunda diyecek hiçç merak etmeBen covid olduğumda benim oğluşum daha minikti ama sorun olmamıştı büyümeye devam etmişti çok şükür. Hem yalnız değilsin bak abisi seninle gelcek
Ben de 19unda gideceğim kontrole. Sonrasını heyecanla bekliyorumAyy benim doktorum da bu muayenede 3 hafta dedi,inanın zaman geçmek bilmiyo yavrumu cok özlüyorum,ama sanrım bu muayeneden sonra 2 haftada 1 diyecek dye tahmın edıyorum,ama gercekten 19 unda randevun nasıl dayancam dha 1 haftası geçti L Larissa kızlar nst ye ne zaman bağlanıyoruz yani bi sancılanma vs.durumunda mı yoksa kontrol amaçlı mı?
Maalesef ki bir yumurta gömdümBu saatte çok acıktımOf ya canim kötü şeyler istiyor
Aa gerçekten mii . Sen nerden duydun neess nasıllarmış haberler iyidir inşallahCanımm şimdi gördüm bebeğine kavuşmuşsun. GözünaydınHer şey yolunda mı? Bebek iyi mi? Sen nasılsın? @Brokilo
Ben bugün minigimin çantasını hazırlarım. Artık tamamız. Ama benim eksiklerim var hâlâ, kendime hiç-bir şey ayarlayamadım. Geçen gece bi sancım tuttu. Aklıma ilk gelen çanta hazır değil ben napacam olduHastane çantan hazırsa sorun yok canım. Artık bebiklerimiz büyüdüler çok şükür. Benim daha hazır değil yarın bir şey olsa ne oğlumun ne benim hiçbir şeyim hazır değil rezil oluruz çıplak kalırız
Ama biz yine de zamanında doğuralım inşallah
Her şey yolunda diyecek hiçç merak etmeBen covid olduğumda benim oğluşum daha minikti ama sorun olmamıştı büyümeye devam etmişti çok şükür. Hem yalnız değilsin bak abisi seninle gelcek
Bu his bende de var. Aslında şu ana kadar hep her şey yolundaydı ama nedense erken olacağını düşünüyorum. Bir de annem falan bu hafta çok korkuttu beni. Senin göbek aşağı inmiş. Bu çocuk beklemez falan deyip durdular. Beni de aldı bi telaşNeden bilmiyorum ama icimde bir his benim doğum da erken olacak gibi hissettiriyor bana ,ya da korku belkide.Ay covid sonrasi yarin ne diyecek doktor çok gerginim zaten.Sözde esim icin gec saate randevu aldım, esimde gelemiyor boş yere o saate kadar bekleyeceğim
Nisan annelerinde gördüm canım. Genel de oraya yazıyorduAa gerçekten mii . Sen nerden duydun neess nasıllarmış haberler iyidir inşallah
Annem temizliği bekle diye tutturdu. Bana kalsa çoktan hazırlamıştımBen bugün minigimin çantasını hazırlarım. Artık tamamız. Ama benim eksiklerim var hâlâ, kendime hiç-bir şey ayarlayamadım. Geçen gece bi sancım tuttu. Aklıma ilk gelen çanta hazır değil ben napacam olduardına çantauı hazırladım oğlusun . Şimdi kendimin de eksiklerini tamamlarsam, içim rahat edecek
Ben bugün minigimin çantasını hazırlarım. Artık tamamız. Ama benim eksiklerim var hâlâ, kendime hiç-bir şey ayarlayamadım. Geçen gece bi sancım tuttu. Aklıma ilk gelen çanta hazır değil ben napacam olduardına çantauı hazırladım oğlusun . Şimdi kendimin de eksiklerini tamamlarsam, içim rahat edecek
Nisan annelerinde gördüm canım. Genel de oraya yazıyordu
Annem temizliği bekle diye tutturdu. Bana kalsa çoktan hazırlamıştım
İnşallah bu hafta ayarlayacağım artık. Yağıztoşumunkiler yıkancak ütülencek, benim daha alcaklarım var
Bende bu gittiğimde sorucam Nst yi bakalım ne dicek, bundan sonra iki haftada bir mi gideceksiniz peki doktor ne dedi , artık son aylardayız sık sık görmek istiyorum yavrumu haliyleBen de 19unda gideceğim kontrole. Sonrasını heyecanla bekliyorumbu arada geçen kontrolde ben doktoruma sordum nst yi . 35 den sonra bağlayacağım dedi. Kontrol amaclı sancı durumuna bakıyorlar. Çünkü hiç fark etmesek de sancılar artabiliyormuş. Her doktorun görüşü değişiyor bu konuda. doğuma kadar hiç gerek görmeyen de var.
Ay aman aman. Zamanında gelsinler. Iyi dualar iyi enerjiler saçalım etrafaAyy allah korusun canım gününde gelsinler inşallah ya iyi yapmışsın tabi hazır olsun da. Kafa rahat olur en azından.
Geçen kızım bi laf etti dua yerine geçer bide dedim “ayy anne yeter artık bugün doğsun kardeşim” demez mi
Amann Tövbe de yavrum diye nasıl atıldığımı bilemedim
Bu gidişimde kontroller düşecek diye umuyorum. En son yine 1 ay demişti. 19unda randevumuz işte. O zaman 2 ya da 3 haftaya düşürür galiba artık. ama düşsün kontroller. Çok özlüyor insan çok haklısın. Bizimkini şu ana kadar hep gördük. Sırtı dönükken doktor baya zorlayıp dondurdu bize. Ama her gittiğimde de görebileyim diye dua ediyorum. Çok güzel bi duygu 2 saniyelik bile olsaBende bu gittiğimde sorucam Nst yi bakalım ne dicek, bundan sonra iki haftada bir mi gideceksiniz peki doktor ne dedi , artık son aylardayız sık sık görmek istiyorum yavrumu haliyle3 hafta sonra gel deyince en son uzun geldi cok bana , bde yavrum yüzünnü eliyle kapttı hep zor yarısını gorebıldım mutlu mu keyfı yerınde mı anlıyorum sanki yüz ifadesinden
Ay aman aman. Zamanında gelsinler. Iyi dualar iyi enerjiler saçalım etrafakardeşini özlemiş merak ediyor demek ki ablası. Inşallah doğunca da bu performansı gösterir ilgi konusunda
Ben de temizliği en son yaptırayım diyorum. Maşallah evim iki günde hiç temizlenmemiş gibi oluyorNisan annelerinde gördüm canım. Genel de oraya yazıyordu
Annem temizliği bekle diye tutturdu. Bana kalsa çoktan hazırlamıştım
İnşallah bu hafta ayarlayacağım artık. Yağıztoşumunkiler yıkancak ütülencek, benim daha alcaklarım var
Kızlar kaç derecede kaç dakikalık programda yıkamayı tavsiye edersiniz, makinamde bebek programı yok, ılk bas kurutma ıle yapmasammı diye düşündüm, havalrda hep bi kara hep bi buzzz söylee bi güneş açamadı rahat rahat sere sere kurutayım
Ben günlük yıkamaya attım canım. 30 derece yarim saat. Zaten kirli değil. Tozu gitsin diye atıyoruz diye düşündüm.Kızlar kaç derecede kaç dakikalık programda yıkamayı tavsiye edersiniz, makinamde bebek programı yok, ılk bas kurutma ıle yapmasammı diye düşündüm, havalrda hep bi kara hep bi buzzz söylee bi güneş açamadı rahat rahat sere sere kurutayım
Çok surmeyebilir. Ilgi paylaşılacak sonuçtaAmin canım
İnşallh bnde bekliyorum aynı performansı ama bu heves kaç gün sürer bilmiyorım
anneeeeaaa al şunu başımdaaaaan lar ne zaman başlar acaba tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?