- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 33
- 32
Ay ağzın bal yesin gerçekten yaa, gaza geliyorum harikaCanim kendine guven böyle paniklesme hep ben yapabilirim diye düşün kötü şeyler düşünme bebeğinin ilk anlarını düşün şurada iki ayımız falan kaldı evet ilk doğum olduğu için anlıyorum seni ama herşey çok güzel olack gun gelecek burada yazacaksın o yumuşacık yanağını yanağına koydukları anı hiç birşeye değişmeyeceğini ve kendimi bu kadar korkutmasaydim diyeceksin
Yaaa maşallahh nasıl büyüdülerrSelammbugün randvum vardı 32+2 , 42 cm minnoş 1850 civarı kilosu, 2 hafta öncede 1500 dü , bundan sonra haftada 200 gibi koy üstne öyle kaba bi hesapla 3-3200 civarı doğar dedi. Hala kafası yukarda ayaklar aşağıda. Benim sezryan olcak doğumum o zaten hamile kalmadan önce bile belliydi , çatı darlğı var. Amaa epidurale çok soğuk bakyodum, beni bugün biraz doktor ve hemşire ikna eder gibi oldular, en son şimdilik düşünmiyim zaman yaklaşnca karar veririm dedim tamam öyle yapalım dediler.eğer epidural sezryan olan yada ettafında olan varsa güzel şeyler söyliyecek olanları duymaya ihtiyacım var arkadaşlar, ama olumsuz tecrübeleri lütfen söylemeyin olumsuzları görmemek için internetten araştrma yapmyorum ,yapmıycam, sizden gaz verici şeyler duyarım belki diye size söylüyorum bir aksilik olmadığı sürece 39. Haftada planladı amlyatı doktorum. Bi sonraki randvda nst ye gircekmiyim dedim, şimdilik gerek yok dedi ,duruma göre sokucak herlde zaman vermedi N Neess L Larissa 2 küsürlü kiloları 2 hafta sonra görücek benim minnoş inşallah
Yaa evet canım maşallah nereden nereye ,çok şükür büyüyo minnoşlarrYaaa maşallahh nasıl büyüdülerrolsun kilosu boyu haftasına göre gayet iyi bence 2 haftaya düşmesine de sevindim valla zaman geçmiyo diğer türlü
Ben normal doğum istiyorum ama eğer ola ki sezaryen olursa kesinlikle epiduralli düşünüyorum, genel olarak uyumak beni daha çok korkutuyoorda en azından her şeyi görebilirim, bebişime hemen kavuşabilirim, eşim de yanımda olur onun da desteğiyle daha güvende hissederim diye düşünüyorum. benim gözümde bi çok artısı var. İnşallah bizim için en iyisi nasılsa öyle oluruz hepimiz
Herkesin isteme sebebi farklı işte kuzu ama her ne olursa olsun kendini korkutma artı ve eksileri düşün kendin için sadeceYaa evet canım maşallah nereden nereye ,çok şükür büyüyo minnoşlarrBöyle kesin epidural istyorum sezeryan olursa ,diyenleri duymak çok iyi geliyo hadi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı Benim 30+4 te gttğimde artıl iki haftada bire düştü demişti,gerçekten hemen geçti vakit,bir ay ne kadar uzundu resmen en fazla 2-3 muayene kaldı sonrası kavuşmaaa
Ya şu virüs olmasa her türlü devlete falan gidilir arada özlem gidermek içinde şimdi çok riskli mecbur bekliceksinAyy benim doktorum da bu muayenede 3 hafta dedi,inanın zaman geçmek bilmiyo yavrumu cok özlüyorum,ama sanrım bu muayeneden sonra 2 haftada 1 diyecek dye tahmın edıyorum,ama gercekten 19 unda randevun nasıl dayancam dha 1 haftası geçti L Larissa kızlar nst ye ne zaman bağlanıyoruz yani bi sancılanma vs.durumunda mı yoksa kontrol amaçlı mı?
1 ay da diyebilirdi canım en azından 3 hafta demiş az daha sabrettAyy benim doktorum da bu muayenede 3 hafta dedi,inanın zaman geçmek bilmiyo yavrumu cok özlüyorum,ama sanrım bu muayeneden sonra 2 haftada 1 diyecek dye tahmın edıyorum,ama gercekten 19 unda randevun nasıl dayancam dha 1 haftası geçti L Larissa kızlar nst ye ne zaman bağlanıyoruz yani bi sancılanma vs.durumunda mı yoksa kontrol amaçlı mı?
Bitanesi de kontrol randvusu olur, 2 muayene parası ödersn artk en fazlaHerkesin isteme sebebi farklı işte kuzu ama her ne olursa olsun kendini korkutma artı ve eksileri düşün kendin için sadeceAy evet benimde sigortada son kalan muayene hakkım, eşime diyorum max 3 kez muayene parası ödeyeceğiz o zaman bi az geldi gözüme
Ya şu virüs olmasa her türlü devlete falan gidilir arada özlem gidermek içinde şimdi çok riskli mecbur bekliceksin
Yok canım sancı falan olmadı benim doktorum seviyo garanticiliği ona kanaat getirdik burda
Iyi olmana sevindim canım. Çok geçmiş olsunnSelam kızlar adalat içtim saniyesinde etki etti resmen çok rahatladım yattım uyumuşum şimdi uyandım. Çok iyiyim doktor açıklığa baktı açıklık yok su da iyi evdeyim. Annemi aradım uyanınca annem Ankara’da kardeşimin yanında kardeşim bu sabah üniversiteye giderken buzda kaymış düşmüş eli şişmiş. Hastaneye gitmişler umarım kırık değildir ya. Valla aile boyu nazara geldik herhalde.
Biz de salı günü ödemeden çıkacağız çok heyecanlıyızBitanesi de kontrol randvusu olur, 2 muayene parası ödersn artk en fazlaBenm bugünkü kontroldü mesela ,ilk defa para ödemeden çıktım hastaneden,eşim çok mutlu oldu
Gözü açık mi onunnnGeldik teyzeleri..
1230 gr37 cm olmuş güzel kızım
Herşey yolunda rahim ağzı kapalı serviks uzunlugu 43 dedi. Yüzünü plasentaya dayamış yine sağolsun pek net resim alamadık
Artık 2 haftada bir görüşeceğiz dedi
Mecbur kalmadıkça nst sokmuyorum sürekli gerek görmüyorum dedi usg de bi risk görürsem gireriz hiç girmeden doğurttugu hastası varmış.
Lari yavrum senin doktor ne kdr pimpirikse benimkide maaşallah öyle bi geniş
Neyse işin şakası güveniyorum ona
Pek keyifsiz durmuş minik cadıKızlar biz en son ultrason resmimizi paylaşmamışız Laçin hanımın buyrun bu da bizim sıpa
Bu aralar ben de çok sık acıkmaya başladımBu saatte çok acıktımOf ya canim kötü şeyler istiyor
Ay restaurantlar kapandi ,bir saat önce olsaydı bu kriz bariBu aralar ben de çok sık acıkmaya başladım
Canımm şimdi gördüm bebeğine kavuşmuşsun. GözünaydınHer şey yolunda mı? Bebek iyi mi? Sen nasılsın? Devitamini
Haha bende sabahtan beri doymuyorum , ana yemek, khvaltı hariç kek yaptık annemle 2 koca dilim götürdüm , aklımda bu saat olmuş acaba bi dilim daha mı yesem var sürekli bşyler istiyor canım yaaBu saatte çok acıktımOf ya canim kötü şeyler istiyor
3 gün vardı aramızda canım. 32+3tü demek ki. Suyu gelmiş o yüzden erken doğum olmuş. Bakalım müsait olduğunda yazar inşallahAaa erken mi olmuş kaçıncı haftadaydiki acaba inşallah iyilerdir
Valla artik her şey hazır dursun ki kafamız rahat olsun3 gün vardı aramızda canım. 32+3tü demek ki. Suyu gelmiş o yüzden erken doğum olmuş. Bakalım müsait olduğunda yazar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?