2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay kızlar, hamilelik kolay,doğum kolay ,büyütmek kolay ,terbiye vermek kolay ama bu okul zamani cok zor gerçekten yıldım ya.Benim oğlan 2.sinifa gidiyor sözde cok iyi bir okul ,çok iyi bir sınıf, ama her gün başka bir sorun ,başka bir arkadaş sorunu.Bazen ağlamak istiyorum gerçekten, o kadar gerildim ki Ela da karnımda tepiniyor.Benim oğlan arkadaşlarıyla sorun yaşamış, öğlen yemeğine çıkmamış, soyunma odasında ağlamış. Öğretmeni aramaktan da bıktım, esimi bekliyorum artik ben kaldıramıyorum. Gerçekten büyüdükçe sorunlar çok zor ya

Benim oğlan hep hickirirdi bu hic başlamadı daha ,umarım gelisiyordur ciğerler

Ah hiçç kıyamaamm daha anne karnında mimlenen yavrumm yavrularımızz
Yaramaz minikolarım beniimmmmm

Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim kilosuyla boyuda gayet iyiymiş güzel büyümüş annesiultrason fotosu almadınmı hanibizde görelim minnosu bu arada seninde bebisinde kalbinde parlaklık vardı degilmi canım o kaybolmuş muydu?

Benim böyle bi videom var hem hıçkırıyo hem hareket ediyo aynı anda dimi utanır insan bu kadar yaramaz olunur mu kızım diyorum ama kime diyorum yandık biz nessciğiim

Ayy maşallah boyuna kilosuna bizim de çarşamba kontrol inşallah o gün kar yağıp ortalık mahvolmazsa

Ah canımm minicik canıyla kendi kendine üzüntüsünü yaşamış.
Hep diyorlar ya çocuk büyüdükçe dertlerde büyüyor diye, sağlık olsun ne yapcaksın.
Biz çocuklarımızı ne kadar güzel de yetiştirsek herkes aynı titizlikle yetiştirmiyor maalesef.
Senin oğluş hassas bir çocuk mu acaba? Sürekli böyle oluyorsa yardım alabilirsin belki.

Yok kaybolmamış canım ama doktor hiç de endişeli konuşmadı genelde kaybolur ama doğumdan sonra da kaybolabilir ki genelde sonraki hayatında bir sıkıntı da oluşturmaz dedi canım ben de takılmıyorum

Benim böyle bi videom var hem hıçkırıyo hem hareket ediyo aynı anda dimi utanır insan bu kadar yaramaz olunur mu kızım diyorum ama kime diyorum yandık biz nessciğiim
Ah minik yaramazlarım benimm
Bu performansı doğum pozisyonuna dönmek içinde kullanırlar inşallah
Senin kızçe döndü mü acaba? Hissediyor musun?

Ayy bir de kızlar 3 haftada 5 kilo almışım nasıl becerdim bilmiyorum ama artık tatlı ekmeği falan kesiyorum porsiyonlara dikkat ederek yiyeceğim yoksa gidişat iyi değil

Off ayni durumdayim surekli vcye kalkiyorum yatamiyorum artik gercekten cok zor durumdayim burunlarimda surekli tikali acilmiyor iyice raydan cikti gunler gecmek bilmiyor
Benim de burnum çok tıkalııı,ve ben yemek yerken çok sesli nefes alıyomuşum kendim farkında değilim , eşim iyi misin boğulcak gibi nefes alyosun diyo

L Larissa canım kurutmanın hassas ayarında kurutunca bebeğin eşyalarnı sana haber vercektiö. Bugün attım, normal ayara göre daha uzun sürede kurutuyo , çünkü ona göre daha az sıcak hava üflüyomuş , o yüzden de küçülme olayı falan yaşanma ihtmali biraz daha düşüyo sanırım beli lastkli olan altlar hafif nemli çıktı onun dşında güzel kurumuştu memnun kaldım , benim normal ayarda bazen eşimin pamuklu tshirtleri küçülüyodu da o yüzden korkmuştum bebek kıyafetlerinde .öyle haberdar ediyim dedim

Ayy bende sizlerden gaza geldim kiyafetleri ayirdim bugun kucuk olanlari attim makineye. Kurutmadalar simdi ama bugun utuleyemem heralde anca yarin utuleme kismi
Ayirinca baya bi kiyafet cikti. Beyazlari yikadim once bide on yikama yaptirdim iyicene temizlensin diye leke fln varsa cikar insallah, cikmayanlarla ugrasamiciim
Hazir evdeyken esime de dolaplari sildirdim. Diger aldigim esyalari fln yerlestirdim.
Yarinda utuler kiyafetleri yerlestiririm. Diger postayida yarin yikar kuruturum, diger gunde onlari utulerim. Sonra daa hastane cantasini hazirlarim belki, kiyafetler hazirlanmisken. Bilemiyorum.
Bizim karantinamiz baya verimli gecti valla bir suru is yaptik esimle cocugun odasi da biterse oh mis

Canim aşırı duygusal ama böyle ice kapanik falan değil. Çok dışa dönük sosyal bir çocuk ,sadece fazla dürüst ve etik yetiştirdim.Bugun dedimki onlar sana ne yapıyorsa sen de onlara aynisini yap.Bana diyor ki o zaman onlardan ne farkım kalir gercekten banada derlerdi büyüdükçe daha zor diye inanmazdım. Hele okul ortami tamamen senin kontrolünden çıkıyor daha bunun ergenliğini düşününce tansiyonum yükseliyor

Masallah ne kadar guzel bi evlat yetistirmissiniz. Cok zor gercekten sizi cok iyi anliyorum. Pamuklara sararak buyuttugumuz evlatlarimiz kimlerle karsilasiyor, karsilasacak. Ve bizim elimizden hic bir sey gelmiyor. Sadece dua edelim ki rabbimiz evlatlarimizi iyi insanlarla karsilastirsin..

Bir sey diyimmi vallahi pişmanım artık, bu sene yıldım, devir bir garip olmuş.Normalde söyleyeceğim bir sey değil sen de aynısını yap demek ama artık ben de kayış koptu.Kreşte devamli kontrollü oluyorlar ama okula başlayınca öğretmen her şeyi kontrol edemiyor.Simdi bugün öğlen yemek yemeden soyunma odasında ağladığını düşününce kalbime bıçak saplanıyor, sinirim zıplıyor.O sinirle ben aramiyim öğretmeni dedim ,esimi bekledim o da, e beden dersinde olmuş ,öğretmenin kabahati yok dedi bilmem ne ,klasik erkek ,olur böyle şeyler alışsın bu erkek çocuk modunda.Onunlada didişemedim yarın kendim arayacağım ,ama yorgunum yani .Büyüdükçe nasil olacak ,söz de koleje gidiyor hep eğitimli insanların çocukları ama çocuğa edep öğretmek çok farklı bir mevzu

Bi pdr ci arkadasim ozel okullarda akran zorbaliginin daha fazla oldugunu soylemisti ama bu kendi gozlemiydi. Ah ahh cok zor gercekten..
Sizde sakin olmaya calisin. Ogretmen ne yapsin surekli cocuklari kontrol edemezler ki malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…