2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Allaha emanetler inşallah canım geçmiş olsun sanada..
Gönül ister hiç bulaşmamak ama bazen elde olmıyor önce biz iyi olacağızki bebeğimize bakabilelim inşallah allah koruyordur
Insallah canım, derdi verende o ,bebegin sahibide o.

Perşembe bir daha yokliycam doktoru bakalım ,sagolasin canim ,olmazsa öyle yaparım

Aa bende boyleyim ve bu duruma sasiriyordum. Demek ki hamilelikte boyle oluyo
Benimde demirim dusuk 4. Aydan beri demir kullaniyorum. Demirim dusuk olmasina ragmen elim ayagim surekli yaniyorum. Evde hep camlari aciyorum esim geliyo oo buz gibi olmuş icerisi diyo ama bana normal geliyo hic usumuyorum cok garip ya

Bende aynı durumdayım kızlar yangın ayşe gibi geziyorum normalde çok üşürüm titireğimdir ama hamilelikten oluyor bi nevi menapozdayız gibi düşünün ateş basıyor. Ama kansızlıkla tam ilgisi yok bence benim kan değerlerim gebelik öncesi hep iyidir mesela 12 civarı çıkardı ama üşürdüm yinede. Şimdi 9 10 ken yanıyorum

Günaydın kızlar. Gece 5 dakika kadar hayatımda hiç yaşamadığım bir şancı yaşadım alt karnımda. Öncesinde de tüm gün kasıkta durup ordan vurdu miniğim. Doğuruyorum sandım. Ağlaya ağlaya geçirdim o 5 dk yi. Sonra geçti. Şu an her şey yolunda ama ben dün ne yaşadım bilmiyorum var mı başına gelen

Hiç üşümemek şahane bir şey gerçekten hamişliğin en sevdiğim yanı olabilir

Ara ara ağrım sancım olabiliyor ama nadiren ve hiç 5 dk. Sürmüyor canım. Sen ne yaşadın bilmiyorum ama birileri yaramazlık peşindeymiş belli ki
Önemli bir şey olsaydı sürekliliği olurdu diye düşünüyorum.

Yok canım o meşhur ilaçtan vermemiş aksef diye bir antibiyotik 500 mg
Ohh çok şükür Bakalım bana nasıl etki edecek
Hiç sıkma canını bebişlerimiz için iyisi neyse onu yapıyoruz Doktorun da daha kısa sürede etki ediceğini düşündüğü için direk o şekilde antibiyotik verdi demekkii, son zamanlarda enfeksiyon bazen tehlikeli olabiliyo ya olsun kuzucum kurusun bitsin inşallah bi an önce ❤

Bir üşümeyen de benim normalde kışın acayip üşürdüm şimdi evde kısa kollu geziyorum kar yağdığı zamanlarda bile elim ayağım hep sıcacık normalde buz olurdu, eşim peteklerin derecesini yükseltiyor ben arkasından kısıyorum

Kızlar maşallah hepiniz yangın yayla Ben bildiğin donuyorum hem de Antalya’da Benim de 40. Haftamın dolmasına 65 gün kaldı

5 dakik uzunmuş ne ki acaba o, rahim genişlemesiyle ilgilidir heralde sonuçta devam etmemişte.
Ara ara girip çıkan sancı bende de oluyor sanırım artk normal.

Çok geçmiş olsun canım neydi ki acaba ya inş gaz sancısıdır diyelim önemsiz olsun bizim kız da bazen içerde öyle şeyler yapıyo ki canım yanıyo sanki tırmıklıyo gibi şeyler bu bebe suyun içinde değil mi diyorum nasıl yapsın diyip geçiyorum ama o kadar merak ediyorumki o anda ne yaptığını

Aa evet bu tirmiklamayi bende hissediyorum minnak parmaklariyla falan yapiyolardir belki bebisler cok gucluler masallah

Ben de iyiyimdir diye tahmin ediyorum. Yaramazlık konusunda katılıyorum, bebişim gece bir aksiyon yaratmak istedi sanki

Haftasonu burda ses soluk kesiliyor ben de biraz yürüyüşe falan çıktım, esim ve oğlum futbol oynadılar derken.Aksam oldu gene evdeyim ,bir daha covid olamam.Herkes geziyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…