Insallah canım, derdi verende o ,bebegin sahibide o.Allaha emanetler inşallah canım geçmiş olsun sanada..
Gönül ister hiç bulaşmamak ama bazen elde olmıyor önce biz iyi olacağızki bebeğimize bakabilelim inşallah allah koruyordur
Perşembe bir daha yokliycam doktoru bakalım ,sagolasin canim ,olmazsa öyle yaparımAslnda önemli canm. Ben günde üç kullandığım için snnki kadar düşük değil. Bi de aşırı halsiz olmadğm için umursamıyorum. Bence sende ikiye çıkablrsm en azndan. Daha kaliteli bir hayat için
Bi sor bencede cnm kendine eziyet etmePerşembe bir daha yokliycam doktoru bakalım ,sagolasin canim ,olmazsa öyle yaparım
AminnnnnnBi sor bencede cnm kendine eziyet etmezaten senin midede sıkıntı. Bi de halsizlik. Zor oluyordur Allah hepimize güç versn
Aa bende boyleyim ve bu duruma sasiriyordum. Demek ki hamilelikte boyle oluyoSen kendini nasıl hissediyorsun peki?
Mesela benim normalde kansızlığım çoğu zaman vardır. Özellikle kışın çok üşürüm. Ama şimdi demir ilacından mı, hamilelikten mi bilmiyorum hep sıcacığım hiç üşümüyorum
Hiç üşümemek şahane bir şey gerçektenAa bende boyleyim ve bu duruma sasiriyordum. Demek ki hamilelikte boyle oluyo
Benimde demirim dusuk 4. Aydan beri demir kullaniyorum. Demirim dusuk olmasina ragmen elim ayagim surekli yaniyorum. Evde hep camlari aciyorum esim geliyo oo buz gibi olmuş icerisi diyo ama bana normal geliyo hic usumuyorumcok garip ya
Ara ara ağrım sancım olabiliyor ama nadiren ve hiç 5 dk. Sürmüyor canım. Sen ne yaşadın bilmiyorum ama birileri yaramazlık peşindeymiş belli kiGünaydın kızlar. Gece 5 dakika kadar hayatımda hiç yaşamadığım bir şancı yaşadım alt karnımda. Öncesinde de tüm gün kasıkta durup ordan vurdu miniğim. Doğuruyorum sandım. Ağlaya ağlaya geçirdim o 5 dk yi. Sonra geçti. Şu an her şey yolunda ama ben dün ne yaşadım bilmiyorumvar mı başına gelen
Bakiyim ben kaca düşmüşüm, ayni hemen hemen günlerimizKızlar biz 59 güne düştük
Zaman çok hızlı geçmiyor muuuu
Hiç sıkma canını bebişlerimiz için iyisi neyse onu yapıyoruzYok canım o meşhur ilaçtan vermemişaksef diye bir antibiyotik 500 mg
Ohh çok şükürBakalım bana nasıl etki edecek
Günaydın kızlar. Gece 5 dakika kadar hayatımda hiç yaşamadığım bir şancı yaşadım alt karnımda. Öncesinde de tüm gün kasıkta durup ordan vurdu miniğim. Doğuruyorum sandım. Ağlaya ağlaya geçirdim o 5 dk yi. Sonra geçti. Şu an her şey yolunda ama ben dün ne yaşadım bilmiyorumvar mı başına gelen
Çok geçmiş olsun canım neydi ki acaba ya inş gaz sancısıdır diyelim önemsiz olsunGünaydın kızlar. Gece 5 dakika kadar hayatımda hiç yaşamadığım bir şancı yaşadım alt karnımda. Öncesinde de tüm gün kasıkta durup ordan vurdu miniğim. Doğuruyorum sandım. Ağlaya ağlaya geçirdim o 5 dk yi. Sonra geçti. Şu an her şey yolunda ama ben dün ne yaşadım bilmiyorumvar mı başına gelen
Aa evet bu tirmiklamayi bende hissediyorumÇok geçmiş olsun canım neydi ki acaba ya inş gaz sancısıdır diyelim önemsiz olsunbizim kız da bazen içerde öyle şeyler yapıyo ki canım yanıyo sanki tırmıklıyo gibi şeyler bu bebe suyun içinde değil mi diyorum nasıl yapsın diyip geçiyorum ama o kadar merak ediyorumki o anda ne yaptığını
Ben de iyiyimdir diye tahmin ediyorum. Yaramazlık konusunda katılıyorum, bebişim gece bir aksiyon yaratmak istedi sankiAra ara ağrım sancım olabiliyor ama nadiren ve hiç 5 dk. Sürmüyor canım. Sen ne yaşadın bilmiyorum ama birileri yaramazlık peşindeymiş belli ki
Önemli bir şey olsaydı sürekliliği olurdu diye düşünüyorum.
5 dakik uzunmuş ne ki acaba o, rahim genişlemesiyle ilgilidir heralde sonuçta devam etmemişte.
Ara ara girip çıkan sancı bende de oluyor sanırım artk normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?