2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Oy kuzum bende bi haftadır niyetliyim bir türlü elim varmadı haftaya kaldı. Nasıl gidiyor? Gelecekten bilgi

Yüklü miktarda bende yiyemiyorum bi anda sulu yemek vs cok yiyemiyorm rahatsiz oluyo insan tabi mide yukari ciktigi icin gaz sislik vs ama ufak ve kalorili seyleri gomerim yani kendimi tutmasam az hacim bol kalori tarzinda onu demek istemistim

Yaaaa hep öyle olur zatenn olmayacak şeyler oluverir
Sen halledersin kuzu
Ah balayı oteli bir kenara bebikler doğduktan sonra 2 kişi gittiğimiz her yere artık 3 kişi gideceğiz

Aaiiyyy minik kıyafetlerinin içinde de görmek nasip olsun inşallah kuzucum

Ben hastane çantası için valiz organizeri aldım da hurç gibi onları da yıkamamız gerekir mi bebişin kıyafetleri koyulacak ya

Oy kuzum bende bi haftadır niyetliyim bir türlü elim varmadı haftaya kaldı. Nasıl gidiyor? Gelecekten bilgi
Hepsinin etiketlerini kesmek bile çok zevkli ama hiç sandığımız kadar az eşya yok ve de makine ciddi ciddi doluyor ütüleme işini sonraya bırakıcaz dolap kapaklarımız takılamadı henüz malzeme eksiği vardı en azından biraz dinlene dinlene hallolur. Sizde başlayınn her hazırlığımız tam olsun
Ben hastane çantası için valiz organizeri aldım da hurç gibi onları da yıkamamız gerekir mi bebişin kıyafetleri koyulacak ya
Ben onları zaten kullanıyodum kendim için ama yine de bebişin deterjanıyla yıkıyorum canım. Hem de ufak çanta gibi olanlara çorap eldiven falan onları koydum yıkarken kaçmasın diye
Aaiiyyy minik kıyafetlerinin içinde de görmek nasip olsun inşallah kuzucum
İnşallah kuzucuuum

Vallahi masrafları doğumu bilmem nesi derken çocuğa tatil yüzü göstercek para kalmamış olablr benm çocuğumda ailemizin en parasız dönemine denk geldi vallahi tam ev yaptırırken.
Bizim de öyle olsun sağlıklı olsunlar yeterki götürürüz ileriki zamanlarda tatillere inşallah

Ben de internet alacaklarımı aldım biraz da gezerek alırım diye bıraktım Denizli’ye gideceğim haftasonu son alışverişler için ondan sonra yapacağım hemen yıkama işini içim hiç rahat değil hiçbir şeyim hazır değilmiş gibi geliyor

Kuzum haftasonu yağış var sonraki haftaya ertele istersen

Biz de bu yaz bir aksilik olmazsa tatil mutlaka istiyoruz ağustos gibi otel tatili planladık ama o ay olmazsa bile eylül ekim gibi Abant olabilir dedik doğa tatili yaparız en kötü ama sağlık sorunu engel olmadıkça gerçekten çocuğu hayatımıza adapte edip devam etmek gerekiyor çevremde çok güzel örnekler var onlara bakıp feyz alacağım bizi bir heyecan basıyor bebişli hayatı düşündükçe off N Neess Kadindiyorki
L Larissa

Ayy gidelim gidelimmm tatillerde buluşalım hatta offff içim daha bi kıpır kıpır oldu şimdi N Neess Kadindiyorki

Aiiy harikaaa kolay gelsin canımmm bende biran önce yapmak istiyorum bgn battaniye alt açma müslin falan büyük parçalar onları attım. Minnak minnakları da haftaya yapıcam inşallah
Kurutmada hangi programı seçtin?? Kısa program var bende acaba küçültme falan yaparmı ki bazen atletler kısalıyor

Sağol canıım katlaması bile çok zevkliydi bilmiyorumki valla küçüldü mü bebem olunca anlicaz o kısmı
Normal programda kuruttum valla ya onda bile bodylerin üst katlanma yerleri hafif nemli kalmıştı kısa programda kurumaz heralde

Kızlar bebik kıyafetlerini bebek programında mı yıkadınız? Kaç derecede yıkanması gerekir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…