Masallah kızınızaEki Görüntüle 2996829
Sonunda kızımın gül yüzünü gördükyaa bunlar bal değil de ne insan gerçekten onunla yapacağı şeyleri hayal ediyor geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde 575 g kendi gününden 3 gün geride çıkmıştı bugün idari izin için devlet hastanesine gittim 763 g kendi günüyle uyumlu çıktı 10 günde gerçekten bu kadar kilo almış mıdır sevindim tabiki orası ayrı
Evet 28.hafta son hafta, doktorum müsaitse diye mümkünse dedimÇok teşekkür ederim darısı başınıza inşallaholur bence 24-28 arası şeker yüklemesi diye biliyorum :) bence de en az bir kilo olur o zamana minnoş
Yok Martta yok ama orda nst Ler başlamış hazırlıklar falan 20 gün sonra onlarda başlarbende takipteym ocak anneleri bitti şubattaym marttan doğuran varmı bilmiyorum
Evet yaa maşallah , 1 ay önceki hali ile şuanki hali bambaşka geldi bana, yanaklar dolunca falan baya değişmiş, size de öyle gelcek mi bakalım :))Evet 28.hafta son hafta, doktorum müsaitse diye mümkünse dedim
Yavrularımızın artık kilosu olcaknasıl büyüyorlar ama
Martta sadece 2-3 tane ikiz anneleri doğum yaptı bebişler erkenden gelmek istemişlerbende takipteym ocak anneleri bitti şubattaym marttan doğuran varmı bilmiyorum
bigün temmuz haziran anneleride bizi takip edecekMartta sadece 2-3 tane ikiz anneleri doğum yaptı bebişler erkenden gelmek istemişler
Yanak mııEvet yaa maşallah , 1 ay önceki hali ile şuanki hali bambaşka geldi bana, yanaklar dolunca falan baya değişmiş, size de öyle gelcek mi bakalım :))
Şubat annelerini ben de okuyorum meraktan doğumlar başladı ya çok heyecanlanıyorum böyle endişe de oluyor sonra sakin ol champion sen başarırsın diyorumMartta sadece 2-3 tane ikiz anneleri doğum yaptı bebişler erkenden gelmek istemişler
Ayyy yaa az önce aynısını dedim eşime boyu kaç cm demiştik ne cm i mm daha bulgur tanesi kadar bile değil demişti doktor ilk ultrasonda,gerçekten o günlerden bugünlere çok şüküür. İsteyen herkese nasip olsun bu mutluluk. Ay şimdi yanak show o zamann ben de ilk kez yanaklanmış gördümYanak mııbiz daha yanak göremedik burun gördük, dudak gördük, çene gördük
Ama bu haliyle bile her yere ekran fotoğrafı yaptım bakıp bakıp duruyorum hepp
O ilk ultrasonda ki nokta kadar hallerinden bugünlere nasıl geldikresmen mucize
Detaylı ve kendi doktorumla muayene arasında 2 hafta vardı o 2 hafta da bile bana çok büyümüş, değişmiş gelmişti
Hepp gözümün önüne geliyor o ilk muayene nokta kadar haliyle pıt pıt kalbi atıyorduAyyy yaa az önce aynısını dedim eşime boyu kaç cm demiştik ne cm i mm daha bulgur tanesi kadar bile değil demişti doktor ilk ultrasonda,gerçekten o günlerden bugünlere çok şüküür. İsteyen herkese nasip olsun bu mutluluk. Ay şimdi yanak show o zamann ben de ilk kez yanaklanmış gördümbuarada kafa yukarda ayaklar aşağıda oldğu için böyle rahat görüntü alablyorum yüzünü bi sonraki randevuda dönmüş olursa zor görürüz dedi , neyseki dönmeden yakalamışız
Belki şimdi bile ediyorlardırbigün temmuz haziran anneleride bizi takip edecek
Asıl endişe nisan annelerine sıra geldiğinde başlayacak benceŞubat annelerini ben de okuyorum meraktan doğumlar başladı ya çok heyecanlanıyorum böyle endişe de oluyor sonra sakin ol champion sen başarırsın diyorum
Hepp gözümün önüne geliyor o ilk muayene nokta kadar haliyle pıt pıt kalbi atıyordu
Amin canım isteyen, bekleyen herkeslere nasip etsin rabbim tez vakittene mutlu ki bizlere de nasip oldu çokk şüküürr
Dönmüş olduğunda zor görülüyorsa yağıztoş kesin dönmüştür ve biz yine göremeyizzsanırım ben doğunca görcem oğlumun yüzünü neyse allahtan ümit kesilmez sürpriz yaparlar belki bize
Ay böyle konuştukça bir sabırsızlık geldi 2sinde mi gitsek ne yapsakGösterir gösterir süpriz yapar annesine babasınaa
O konuda evet kıyafetlerim de bana bakıyor ben onlaraben hamileliği hiç sevmedim bulantı olmamasına rağmen. ben kısıtlanmaya gelemiyorum, hareketli biriyim. şimdi hem yavaşladım hem yediğim içtiğim gezdiğim yürüdüğüm herşey kısıtlanıyor. bana daral geliyor yavaştan.
ya seniii küçük minikk yesinlerrr ağzını burnunuEki Görüntüle 2996829
Sonunda kızımın gül yüzünü gördükyaa bunlar bal değil de ne insan gerçekten onunla yapacağı şeyleri hayal ediyor geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde 575 g kendi gününden 3 gün geride çıkmıştı bugün idari izin için devlet hastanesine gittim 763 g kendi günüyle uyumlu çıktı 10 günde gerçekten bu kadar kilo almış mıdır sevindim tabiki orası ayrı
kuzu bak bende emin oldum şimdi yağıztoş kesin dönmüştür plesantasına da sarılmıştır o da yetmez gibi elleriyle de yüzünü kapatmış sizi bekliyodurHepp gözümün önüne geliyor o ilk muayene nokta kadar haliyle pıt pıt kalbi atıyordu
Amin canım isteyen, bekleyen herkeslere nasip etsin rabbim tez vakittene mutlu ki bizlere de nasip oldu çokk şüküürr
Dönmüş olduğunda zor görülüyorsa yağıztoş kesin dönmüştür ve biz yine göremeyizzsanırım ben doğunca görcem oğlumun yüzünü neyse allahtan ümit kesilmez sürpriz yaparlar belki bize
Ahahahaha vallahi 3 gün 3 gündürAy böyle konuştukça bir sabırsızlık geldi 2sinde mi gitsek ne yapsak
Dimii teyzemizzO konuda evet kıyafetlerim de bana bakıyor ben onlaraama sonra içerden pıt pıtlıyo of diyorum hamilelik çok güzel
ya seniii küçük minikk yesinlerrr ağzını burnunu
kuzu bak bende emin oldum şimdi yağıztoş kesin dönmüştür plesantasına da sarılmıştır o da yetmez gibi elleriyle de yüzünü kapatmış sizi bekliyoduryaramaz çocukkk inş bize sürpriz yapar da gösterir tombik yanaklarını
Bahsettiğiniz değerle ilgili bir bilgim yok ama normal olmasına sevindim. İdrar kültürünüzde temiz gelir umarımKızlar INR değerim normalmiş çok düşük değilmiş zaten yüksek olursa problemmiş. Şimdi idrar kültürü sonucumun çıkmasını bekliyorum.