- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Ben 1 ayda 4 kg almışım. Doktor çok kötü dedi 1 ayda bu denli kilo artışıAslında baslangic kilonuz fazla degilse ,aldığınız cok fazla değil
Su biraz soğuk ama girince alışıyosun heNe yedim de böyle kilo aldım diye düşünmelere hoşgeldinnbaşta biraz şok oluyorsun ama sonra alışıyorsun kuzu hiçç merak etme
Yine de çok değil 15 günde 1 kilo ayda 2 kilo gibi düşünebiliriz bence gayet normal
Ben hayatımda ilk kezBugün gene migrwnim
Sifa olsunen son ortaokulda galiba o kilolardaydım
böyle yaratıcı çözümlerin hastasıyım
yürüyüşsüzlük benimde mahvediyo ya. Dün çatlicaktım artık ama çıkamıyorum her yer buzzbende 48 oldum kızlar3 kilo almş bulunmaktayım. idari izindeyken biraz yürüyüş yapablrm umarm havalar karlı olunca resmen kutup canlısı gibi oldum.
160 boyum53 kg ne hayatımda görmedim :) boyunuz kaç acaba
Yaa var ya dün akşam izledim ben de bunu bi duygulandımAy kızlaarr bebiklerimiz hıçkırdığında böyle gözüküyormuş meğeerr
Zahide Küçük on Instagram: "Bebekler anne karnında hıçkırmaya başlar😍 Anne bunu sanki kalp atımı gibi ritmik bir hareket olarak hissedebilir 🥰 Tedirgin olunacak bir durum değildir 😇 Aksine bir sağlık göstergesidir 🙏 #ultrason #bebek #Doğum #anne #k
25K likes, 199 comments - drzahidekucuk on January 25, 2022: "Bebekler anne karnında hıçkırmaya başlar😍 Anne bunu sanki kalp atımı gibi ritmik bir hareket olarak hissedebilir 🥰 Tedirgin olunacak bir durum değildir 😇 Aksine bir sağlık göstergesidir 🙏 #ultrason #bebek #Doğum #anne #kesfet...www.instagram.com
bence acile gidip bi parol serum taktırın yoksa bekle bekle geçmiyor o ağrı bilirimBaşımın ağrısından kıvranıyorum arkadaşlar ,migrenim tuttu geneparol da olsa içmek istemiyorum ama bu migren tuttuğu zamanlar yaşamaktan vazgeçiyorum maalesef o derece
Oyle mi dersin ,serum olunca etkisi farklı mi oluyor,normalde dişimin kovuguna girmez parol ,ağrım o kadar şiddetli oluyor ki.O yuzden diyorum onu içip bebeğime ilac verdiğime değmezYaa var ya dün akşam izledim ben de bunu bi duygulandımben de takip ediyorum çok tatlı bi kadın ankara’da olsam kesin ona giderdim
bence acile gidip bi parol serum taktırın yoksa bekle bekle geçmiyor o ağrı bilirim
bende 48 oldum kızlar3 kilo almş bulunmaktayım. idari izindeyken biraz yürüyüş yapablrm umarm havalar karlı olunca resmen kutup canlısı gibi oldum.
Evet evet ben de normalde migrenim tuttuğunda migren ilacı alırdım a ile başlayan turuncuOyle mi dersin ,serum olunca etkisi farklı mi oluyor,normalde dişimin kovuguna girmez parol ,ağrım o kadar şiddetli oluyor ki.O yuzden diyorum onu içip bebeğime ilac verdiğime değmez
Geçmiş olsun canımOyle mi dersin ,serum olunca etkisi farklı mi oluyor,normalde dişimin kovuguna girmez parol ,ağrım o kadar şiddetli oluyor ki.O yuzden diyorum onu içip bebeğime ilac verdiğime değmez
Doktora da sormadim ama parol yani bir sey olmaz herhalde.Esimi bekleyeyim madem ancak akşama, sağolasın canımEvet evet ben de normalde migrenim tuttuğunda migren ilacı alırdım a ile başlayan turuncuisim vermiyim şimdi ne olur ne olmaz. Ondan başkası kesmezdi. Hamilelikte 1-2 kez şiddetli migrenim tuttu ama serum parol hemen kesti çok ümitsizdim bende. Bi daha çekmem baş ağrısı valla gider taktırırım 2 dk sürüyo zaten minik bi şişe
Evde tablette var ama onu denedin mi hic ,yoksa serum olunca mi daha etkiliEvet evet ben de normalde migrenim tuttuğunda migren ilacı alırdım a ile başlayan turuncuisim vermiyim şimdi ne olur ne olmaz. Ondan başkası kesmezdi. Hamilelikte 1-2 kez şiddetli migrenim tuttu ama serum parol hemen kesti çok ümitsizdim bende. Bi daha çekmem baş ağrısı valla gider taktırırım 2 dk sürüyo zaten minik bi şişe
çok mide bulantım olmadığı için hiç kilo vermedm ama insan yavaş yavaş alıyor tabiki. bundan sonrası yuvarlanarak artıkAiiyy ne o insan kilosu mu hemiiiide 5 aylık gebeee 48
Maaşallah diyim
banada parol etki etmezdi gebelikte hemen kesiyor ben bile inanamıyorum bazen allah yardım ediyor diyorlar ya gerçekten inanıyorum.Evde tablette var ama onu denedin mi hic ,yoksa serum olunca mi daha etkili
Ayyy içiyorsunuz yani öyle mi ben de böyle haftada 1 gün kendimi mahvediyorum ,iceyim bir tane bari.Yavrum Allaha emanetçok mide bulantım olmadığı için hiç kilo vermedm ama insan yavaş yavaş alıyor tabiki. bundan sonrası yuvarlanarak artık
banada parol etki etmezdi gebelikte hemen kesiyor ben bile inanamıyorum bazen allah yardım ediyor diyorlar ya gerçekten inanıyorum.
Ayyy içiyorsunuz yani öyle mi ben de böyle haftada 1 gün kendimi mahvediyorum ,iceyim bir tane bari.Yavrum Allaha emanet
Covid olduğumu bilmeden çok kötü olduğum 2 gün 6 saatte bir, günde 4 defa minoset içtim daha sonra ki günler baş ağrım oldu 2 tane de olsa mutlaka içtim. Çekilcek gibi olmadığında mecbur içiliyor insanın içi rahat etmiyor ama allah yardım ediyor canım keyfi içmek değil sonuçta.Ayyy içiyorsunuz yani öyle mi ben de böyle haftada 1 gün kendimi mahvediyorum ,iceyim bir tane bari.Yavrum Allaha emanet
evet içiyorum parol ağrım olursa ama gebeliğim boyunca beşi geçmemiştir içtiğim. doktorumda içebilirsin demişti.Ayyy içiyorsunuz yani öyle mi ben de böyle haftada 1 gün kendimi mahvediyorum ,iceyim bir tane bari.Yavrum Allaha emanet
çok mide bulantım olmadığı için hiç kilo vermedm ama insan yavaş yavaş alıyor tabiki. bundan sonrası yuvarlanarak artık
banada parol etki etmezdi gebelikte hemen kesiyor ben bile inanamıyorum bazen allah yardım ediyor diyorlar ya gerçekten inanıyorum.