- 18 Mart 2021
- 3.316
- 3.382
- 33
Ah sorma bende cok zor durumdayim ayni dediklerini yasiyorum geceleri cok zor durumda kalinca otrivin pediatrik sikiyorum umarim duzeliriz biran evvelsağol canım bilgi içinEvet bende sanmıyorum bıraktırsın doktor ben tıkanıklığım çok arttı diye sormuştum gebelik riniti olur dedi nasacort sprey sıkabilrsin dedi ama açmıyor o da
İnşallah geçer artık ne diyim
Bende çok yoruldum resmen yaşam Kalitem düşüyor öyle his geliyor nefessiz kalıcam sanıyorum ağzımı açtığım içinde boğazım acıyıp kuruyorsprey de yapmak istemiyorum alışıp içi kuruyor iyice
Perinatologlar eksper gibi bisey deşip duruyorlar tamam işleri o ama fazlasida bizi strese sokuyor vallahi ne olursa olsun aldirmam diyorsaniz birakin ipin ucunu bekleyin ben sordum kendime bisey var deseler bu saatten sonra aldirabilecekmisin cevabim hayirdi o yuzden desmek de gormekde istemedim sizde oyle yapin strese sokmayin kendinizideİnşallah dediğiniz gibi olur sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız bende nerde okuduysam hep geçeceği yazıyor ama perinatologlar direk amniyosentez yaptır diyince gerçekten salı günü başka bir perinatoloğa daha gideceğim ondan snra takip ettireceğim bende 21. haftadayım 24,28 e geçer diyorlar dua ederek geçmesini bekleyeceğim elden birşey de gelmiyor.
Mutlaka haber veririm inşallah herşey çok güzel olur hepimizinYok yok içinizi ferah tutun hiçbir şeyleri yoktur. Gerçi size böyle diyorum ama ben de salı gününden beri ağlamaklı geçiriyorum günleri içimin bir yanı çok rahat ama bir yanı ya varsa bir şey diyor. Nifty testini yaptırmak iyi ama beklemesi zor. Perinatologa tekrar giderseniz bana da yazın mutlaka, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende salı günü de gideceğim bir daha bende sadece kontrole giderim gerçekten de çok strese giriyorm yoksa sonuç ne olursa olsun bnde aldırmayı düşünmüyorumPerinatologlar eksper gibi bisey deşip duruyorlar tamam işleri o ama fazlasida bizi strese sokuyor vallahi ne olursa olsun aldirmam diyorsaniz birakin ipin ucunu bekleyin ben sordum kendime bisey var deseler bu saatten sonra aldirabilecekmisin cevabim hayirdi o yuzden desmek de gormekde istemedim sizde oyle yapin strese sokmayin kendinizide
Ayy evet 2. Ye covid olanları duyunca bana da bi korku geliyoYap kuzum kesinlikle tedbiri almak gerekiyor benim de çıkar çıkmaz gidip vurdum hemen, üniversite zaten tam bir kaos ortamı öksürenler, maske takmayanlar, covid olanlar... Ödüm kopuyordu. Ben tetanoz da oldum bu arada hemşire çok acıyacak 2 3 gün dedi biontech aşısı kadar ağırtmadı kolumubebişim in hareketlerini de hissettim çok şükür çoğu kişi azaldı demişti benim minik maşallah bana mısın demedi
Selam canm bende sali günü biontech 3. Doz oldum ilk iki gün kol ağrısı oldu bendede başka biley olmadı, ilk gün brz baş ağrısı oldu evet dediğin gbi bebek hareketleri bir iki gündür güm güm tekmeler değil daha seyrek ama inşallah bu durum geçer değil mi bu beni biraz endişelendirdiCanım bende 1doz tetanoz oldum. Ondan 2hafta sonra 3. doz biontech aşısı oldum. Şu an biontech olalı 1 hafta oldu bende hafif kol ağrısı dışında bi yan etkisi olmadı. Bebeğin hareketleri hafifleşmişti azalmıştı birkaç gün ama sonra normale döndü.
Öyle valla kuzu sebebi nedir bilinmez ama hep böyle ağrısız sızısız süreçlerimiz olsun inşallahhhAyy evet 2. Ye covid olanları duyunca bana da bi korku geliyo
Ben de tetanoz 1 doz oldum çok ağrımadı ya aynen, asıl 2 sene önce olmuştum o zaman çok feci ağrımıştı. Acaba ilk doz diye mi yoksa ben mi çok dayanıksızdım acaba o zaman
Hamilelik beni güçlendirdi mii ahah kafamda deli sorularrr çünkü covidin ilk dozu da çok ağrımıştı 2. Doz hamileliğe denk geldi ağrımadı çok
Selam N Neess ciimKızlar 2-3 gündür geceleri doğru düzgün uyuyamıyorumyarı uyur yarı uyanık sağa sola dönmekten içim şişiyor. Bu sabah 5 buçukta lavaboya kalktım önceden hemen uyurdum ne güzel uyuyana kadar yarım saat 1 saat geçiyor nerdeyse. Sabah 7den sonra düzgün uyuyabiliyorum.
Belki rahat edemediğim için uyuyamıyorumdur diye e bebekten şöyle bir hamile destek yastığı almıştım pazar günü indirimden, bugün geldi. Bakalım bu gece uyuyabilcek miyim
Diğer büyükler gibi değil daha portatif bir şey almak isteyipte büyük olduğu için almayanlar vardı size de fikir olsun belki bakmak istersiniz
MerhabalarSelam N Neess ciimSu hamile yastığından memnun musun diye sormak istedim aradım buldum mesajını :)) artık bende bel ağrıları basladı gece dönmekten uyuyamıyorum bi de yüzüstü yatmaya alışmışım vucut ister istemez göbeğin üstüne doğru kayıyor yatarken belki bu engeller hem de destekliyorsa bel ağrılarımı geçirir diye düşündüm Sen memnun kaldın mı yastıktan
Oluyor canım. Doktora sordum ben. Çatı kendini doğuma hazırlıyormuş. Geçiyorsa ve çok şiddetli olmazsa sorun yok dediKızlar dünden beri ara ara kasık ağrım oluyor hemen de geçmiyor sizde de oluyor mu
Valla ben dayanamadım dün o kadar güzel yağınca çıktık hemen eşimle
Ben klasik olan hamile yastığından kullanıyorum çooook memnunum hatta o olmasa nasıl uyurdum diyorum şu zamanlarda. Hatta geçen gün eşime sana sarılarak uyumayı çok özledim bugün yastıkla yatmiyim dedim, 10 dk sonra tıpış tıpış geri aldım yastığıSelam N Neess ciimSu hamile yastığından memnun musun diye sormak istedim aradım buldum mesajını :)) artık bende bel ağrıları basladı gece dönmekten uyuyamıyorum bi de yüzüstü yatmaya alışmışım vucut ister istemez göbeğin üstüne doğru kayıyor yatarken belki bu engeller hem de destekliyorsa bel ağrılarımı geçirir diye düşündüm Sen memnun kaldın mı yastıktan
Ya ben de tereddüt ettim acaba beli yine boş bırakır karnı rahatsız eder mi diye ama alıyorum o haldeMerhabalaray ben çookk memnun kaldım almayı düşünüp kararsız kalanlar varsa kesinlikle almalı çünkü gerçekten çok rahat kalmaya gittiğim yerlere yanımda taşıyabiliyorum o yönden de şahane
Ay onlar için çok büyük yatakta çok yer kaplıyor diye yorum okumuştum bir de bazılarının içindeki boncuk elyaf sanırım çok az oluyormuş iki güne yatışıyormuş yastık o yüzden trendyoldan baktım baktım beğenip alamadım kötü çıkarsa diye, sen hangisinden almıştınBen klasik olan hamile yastığından kullanıyorum çooook memnunum hatta o olmasa nasıl uyurdum diyorum şu zamanlarda. Hatta geçen gün eşime sana sarılarak uyumayı çok özledim bugün yastıkla yatmiyim dedim, 10 dk sonra tıpış tıpış geri aldım yastığıbele destek göbeğe destek bacak aralarına destek bulana teşekkürlerimi iletiyorum
Yok ne beli ne göbişi hiç boş bırakmıyor mesafe ayarlanabildiği için rahatsızda etmiyor, yumuşacık destek oluyor miss gibi uyuyorsun ağrısız sızısızYa ben de tereddüt ettim acaba beli yine boş bırakır karnı rahatsız eder mi diye ama alıyorum o halde120 olmuş e bebek de, son 3. ayımıza girerken zam gelmeden alayım tam zamanı
Ay onlar için çok büyük yatakta çok yer kaplıyor diye yorum okumuştum bir de bazılarının içindeki boncuk elyaf sanırım çok az oluyormuş iki güne yatışıyormuş yastık o yüzden trendyoldan baktım baktım beğenip alamadım kötü çıkarsa diye, sen hangisinden almıştınOlmadı ona da bakayım yastıksız olmayacak bu gidişle
Yatakta çok yer kapladığı doğruYa ben de tereddüt ettim acaba beli yine boş bırakır karnı rahatsız eder mi diye ama alıyorum o halde120 olmuş e bebek de, son 3. ayımıza girerken zam gelmeden alayım tam zamanı
Ay onlar için çok büyük yatakta çok yer kaplıyor diye yorum okumuştum bir de bazılarının içindeki boncuk elyaf sanırım çok az oluyormuş iki güne yatışıyormuş yastık o yüzden trendyoldan baktım baktım beğenip alamadım kötü çıkarsa diye, sen hangisinden almıştınOlmadı ona da bakayım yastıksız olmayacak bu gidişle