2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ah sorma bende cok zor durumdayim ayni dediklerini yasiyorum geceleri cok zor durumda kalinca otrivin pediatrik sikiyorum umarim duzeliriz biran evvel

Perinatologlar eksper gibi bisey deşip duruyorlar tamam işleri o ama fazlasida bizi strese sokuyor vallahi ne olursa olsun aldirmam diyorsaniz birakin ipin ucunu bekleyin ben sordum kendime bisey var deseler bu saatten sonra aldirabilecekmisin cevabim hayirdi o yuzden desmek de gormekde istemedim sizde oyle yapin strese sokmayin kendinizide

Selam kızlar, oğlum için kıyafet alışverişi yaptım. Çok zevkli, aldıkça alasım geldi. Zor tuttum kendimi

Eklentiler

• IMG_20220123_145759.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220123_145740.jpg
    228,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220123_145717.jpg
    215,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220123_145646.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220123_145623.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20220123_145601.jpg
    272,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220123_145529.jpg
    236,6 KB · Görüntüleme: 42
Mutlaka haber veririm inşallah herşey çok güzel olur hepimizin

Bende salı günü de gideceğim bir daha bende sadece kontrole giderim gerçekten de çok strese giriyorm yoksa sonuç ne olursa olsun bnde aldırmayı düşünmüyorum

Kızlar dünden beri ara ara kasık ağrım oluyor hemen de geçmiyor sizde de oluyor mu

Ayy evet 2. Ye covid olanları duyunca bana da bi korku geliyo
Ben de tetanoz 1 doz oldum çok ağrımadı ya aynen, asıl 2 sene önce olmuştum o zaman çok feci ağrımıştı. Acaba ilk doz diye mi yoksa ben mi çok dayanıksızdım acaba o zaman
Hamilelik beni güçlendirdi mii ahah kafamda deli sorularrr çünkü covidin ilk dozu da çok ağrımıştı 2. Doz hamileliğe denk geldi ağrımadı çok

Selam canm bende sali günü biontech 3. Doz oldum ilk iki gün kol ağrısı oldu bendede başka biley olmadı, ilk gün brz baş ağrısı oldu evet dediğin gbi bebek hareketleri bir iki gündür güm güm tekmeler değil daha seyrek ama inşallah bu durum geçer değil mi bu beni biraz endişelendirdi

Öyle valla kuzu sebebi nedir bilinmez ama hep böyle ağrısız sızısız süreçlerimiz olsun inşallahhh

Ah şöyle doya doya kartopu oynasaydık valla korkuyorum kaycam düşcem diye yaaa, içim gidiyo yuvarlanmamak için karda siz me durumdasınız kızlarrr , forum ck sessiz bikacgündr L Larissa

Selam N Neess ciim Su hamile yastığından memnun musun diye sormak istedim aradım buldum mesajını :)) artık bende bel ağrıları basladı gece dönmekten uyuyamıyorum bi de yüzüstü yatmaya alışmışım vucut ister istemez göbeğin üstüne doğru kayıyor yatarken belki bu engeller hem de destekliyorsa bel ağrılarımı geçirir diye düşündüm Sen memnun kaldın mı yastıktan

talena canımcım ben biraz yuvarlanmış olabilirim kar görünce dayanamıyorum. Eşim uyuyorken teee uzaktaki fırına falan yürüdüm dün kara basmak bana çok keyif veriyor kırt kırt. Geldiğimde aldğm ekmekler soğumuştu ama olsun kahvaltıdan sonrada eşimle kar savaşı yaptık ama o kızına kıyamadığı için sadece ben savaştm

Merhabalar ay ben çookk memnun kaldımalmayı düşünüp kararsız kalanlar varsa kesinlikle almalı çünkü gerçekten çok rahat kalmaya gittiğim yerlere yanımda taşıyabiliyorum o yönden de şahane

Ah şöyle doya doya kartopu oynasaydık valla korkuyorum kaycam düşcem diye yaaa, içim gidiyo yuvarlanmamak için karda siz me durumdasınız kızlarrr , forum ck sessiz bikacgündr L Larissa
Valla ben dayanamadım dün o kadar güzel yağınca çıktık hemen eşimle ama ters bi yere basıp da kayıcam diye aklım çıktı. Azcık yürüyüş biraz salıncakta sallanma biraz da eşim ağaçlara dokunup üstüme kar yağdırdı kar topu yerine hamilelik kar keyfi bu kadar oldu

Ben klasik olan hamile yastığından kullanıyorum çooook memnunum hatta o olmasa nasıl uyurdum diyorum şu zamanlarda. Hatta geçen gün eşime sana sarılarak uyumayı çok özledim bugün yastıkla yatmiyim dedim, 10 dk sonra tıpış tıpış geri aldım yastığı bele destek göbeğe destek bacak aralarına destek bulana teşekkürlerimi iletiyorum

Merhabalar ay ben çookk memnun kaldımalmayı düşünüp kararsız kalanlar varsa kesinlikle almalı çünkü gerçekten çok rahat kalmaya gittiğim yerlere yanımda taşıyabiliyorum o yönden de şahane
Ya ben de tereddüt ettim acaba beli yine boş bırakır karnı rahatsız eder mi diye ama alıyorum o halde 120 olmuş e bebek de, son 3. ayımıza girerken zam gelmeden alayım tam zamanı
Ay onlar için çok büyük yatakta çok yer kaplıyor diye yorum okumuştum bir de bazılarının içindeki boncuk elyaf sanırım çok az oluyormuş iki güne yatışıyormuş yastık o yüzden trendyoldan baktım baktım beğenip alamadım kötü çıkarsa diye, sen hangisinden almıştın Olmadı ona da bakayım yastıksız olmayacak bu gidişle

Yok ne beli ne göbişi hiç boş bırakmıyor mesafe ayarlanabildiği için rahatsızda etmiyor, yumuşacık destek oluyor miss gibi uyuyorsun ağrısız sızısız vallahi 1 gün bile çok önemli daha fazla ertelemeyin

Yatakta çok yer kapladığı doğru resmen bir kalkan gibi ben de e bebekten almıştım canım ama baş kısmının altına kendi yastığımı koyuyorum hem yüksek yastıkta yatmış gibi oluyorum

Kızlar şeker yüklemesi için gideceğimiz zaman, benim doktorun en erken randevu saati 9 mesela. 9 a alıp önce muayene olup sonra mı labaratuvara gidilıyo aç kan vermek için,yoksa 8.45 gibi gidip önce kan verip sonra mı muayene olunmalı . Varmı bilen ,tecrübesi olan ,yoksa doktorun asistanına mı sormalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…