Gösterecek gibi hissetti teyzesi ama inşallah yanıltmazAh amin inşallah hepimizin heepp yolunda olsun canım
Sana azalt demiş bana hamur işini kes dedi direkt
Zayıf hamile kaldığımız için kilolu görünmemize daha çookk var bencebende kilolu gözükmüyorum sadece göbeğim belli oluyor ama tartıda ki sonuç değişmiyor
Ay bir daha ki gidişimde şeker yüklemesi var gösterir mi dersinçocuğum aç karnına neye uğradığını şaşırmadan plasentadan uzaklaşır inşallah
Tembihleme x2 yapıcaz o zaman mecbuur teyzesini mahçup etmesinGösterecek gibi hissetti teyzesi ama inşallah yanıltmazbebişler ters köşe yapmayı seviyor en azından ikimizin oğluşu öyle istikrarlı bir şekilde gizemlerini koruyorlar
Değil mi ya ne bu naz bu havalarTembihleme x2 yapıcaz o zaman mecbuur teyzesini mahçup etmesinonların gizemlerini yicem popişlerini ısırcam haberleri yookk doktora diyorum kız da değil nazlı olsun erkeklerde nazlı olabilir bak diyor
21+2 yim şu an 28 lere fln gelsek rahatlayacağım. en rahat süreç diyorlar ikinci trimester için ama bence değil
Canım bende 24. Hafta idari izne ayrılacağım sorum şu ;23+0-23+6 (24. Gebelik haftası) bu arada herhangi bir gün alabilirmiyiz bu raporu? Benim doktor randevum 22+6 da acıkcası 1 günü sorun etmez heralde doktorum dye tahmin edıyorum da 23+0 da bu raporu alabiliyormuyuz sana sorum?3. trimester 28 başlıyor sanrm emn olamadım şu anevet aldğn kilo çok değil gerçekten.
benm ilk randevu 08:45 o saate alırım çnkü sonrasındada 24. haftalık raporumla dilekçe vereceğim kurumuma. onları hallederim. 1. şubatta gideceğim daha randevusu açılmadı bizim hocanın.
24+0 olacak canm. 32+0 a kadar. 32 de doğum iznini başlatablrsn ya da çalışabilir raporu ile 37+0 a kadar çalışabilirsn. doğumdan önce 8 doğumdan önce 8 olmak üzere toplam 16 hafta 112 güne tekabül eden doğum iznimiz var.Canım bende 24. Hafta idari izne ayrılacağım sorum şu ;23+0-23+6 (24. Gebelik haftası) bu arada herhangi bir gün alabilirmiyiz bu raporu? Benim doktor randevum 22+6 da acıkcası 1 günü sorun etmez heralde doktorum dye tahmin edıyorum da 23+0 da bu raporu alabiliyormuyuz sana sorum?
23+3 teyken versede izni 24+0 da başlar. (ama ben olsam bu raporu kabul etmemÖyle miibenim işyerindeki arkdaşm 23+3 teyken dilekçe verdim dedi kuruma Alla alla 24+0 mı olmak anlamında yoksa 24. Gebelik haftası mı? Durumum iyi olursa 32. Haftadan sonra çalışmayı düşünürüm ama bkalım son durumlara göre.. Kadindiyorki
evet ben 32-37 arası çalışacağım eğer bi aksilik çıkmazsa. hem doğum iznini aktarmak istiyorum hemde iki ay zaten evde sıkılırım tek başıma. kamudayım ben. tüm koşullarda bile bi seneye kadar uzaması sayısal olarak mümkün değil. benm çalışma yılım henüz sekiz oldğu için yıllık 20 gün iznim var iki yıllık birikmişim 40 gün+ 40 gün rapor alsam bile sonuna kadar zorlasam bile yani çocuk 6 aylıkken başlamış oluyorum. sonrasında ücretsiz izin düşünmüyorum. annem ve kv çok yakınlar ikisinden biri bakacak zaten. bakım sorunum olmayacak.Çok açıklayıcı oldu valla sağolKadindiyorki siz çalışmayı düşünüyormusunuz 37 ye kadar durumun müsaitsen herkes çalışıp doğumiznini doğumsonrasına saklıyor, özelde misiniz peki? Doğumizninden sonra yani onlar bitince nasıl devam ettirceksiniz ? Yıllık izinler vs mi? Ben kamudayım arkdslar 1 yıla yakın uzatıyorlar nerredeyse ücretli izinlerini de yollarını öğrenmeye çalışıyorumm
Size tavsiyem birde bu raporların arkasına heyet raporu almanız , yani 45 günlük bir heyet raporu ile bi yada iki kez alınabiliyor diye biliyorum yada 30 günlük .. ayarlayabilirseniz mesela 40 gün yıllık rapor hakkı diyorsunuz ya mayıs ta doğum yapacağımız için yıllık izinler artı doğum sonrası izin neredeyse yılın sonuna denk gelecek..yeni yılda 40 gün daha rapor hakkı doğacak bu da bir seçenek yada alabiliyorsanız heyet raporu ben 1 yıla uzatmayı kesinlikle düşünüyorumevet ben 32-37 arası çalışacağım eğer bi aksilik çıkmazsa. hem doğum iznini aktarmak istiyorum hemde iki ay zaten evde sıkılırım tek başıma. kamudayım ben. tüm koşullarda bile bi seneye kadar uzaması sayısal olarak mümkün değil. benm çalışma yılım henüz sekiz oldğu için yıllık 20 gün iznim var iki yıllık birikmişim 40 gün+ 40 gün rapor alsam bile sonuna kadar zorlasam bile yani çocuk 6 aylıkken başlamış oluyorum. sonrasında ücretsiz izin düşünmüyorum. annem ve kv çok yakınlar ikisinden biri bakacak zaten. bakım sorunum olmayacak.
heyet raporu almak eskisi kadar kolay değil uğrasmam diye düşünüyorum ama belki denerim duruma göre. hele bi bebem doğsunda. bakarız çok ileriye dönük hesap yapmayı sevmiyorum.bir yıl kadar evde olma fikride hoşuma gitmedi açıkçasıSize tavsiyem birde bu raporların arkasına heyet raporu almanız , yani 45 günlük bir heyet raporu ile bi yada iki kez alınabiliyor diye biliyorum yada 30 günlük .. ayarlayabilirseniz mesela 40 gün yıllık rapor hakkı diyorsunuz ya mayıs ta doğum yapacağımız için yıllık izinler artı doğum sonrası izin neredeyse yılın sonuna denk gelecek..yeni yılda 40 gün daha rapor hakkı doğacak bu da bir seçenek yada alabiliyorsanız heyet raporu ben 1 yıla uzatmayı kesinlikle düşünüyorum
Ay ne güzel , bebişin kilosu gelişimi iyi olduktan sonra biz kendimiz az alsak keşkeeBen de 53,7 ile kilo almamayı zorluyorum heralde23+0 tam. 49 dan düşününce fena değil sanki aslında
Ben de 09.00 a aldım randevumu canım aç karnına çok durmamak içinn
Bakan varsa ne alaheyet raporu almak eskisi kadar kolay değil uğrasmam diye düşünüyorum ama belki denerim duruma göre. hele bi bebem doğsunda. bakarız çok ileriye dönük hesap yapmayı sevmiyorum.bir yıl kadar evde olma fikride hoşuma gitmedi açıkçası
Evet ya bugun sabahda kalkinca terledigime emin oldum gercekten rahatladim vallahi ya gitmiyorum hicbiyereCanım ya benim fikrim su geliyo olsa öyle kesilir mi? Yani şakır şukur akıyo kese açılınca allah korusun. Gece Benimde öyle oluyo bazen nemli gibi yorgan altındayız hem ter hem akıntı illaki ıslanıyoruz bence öyle gibi bişeydir ama git için rahatlasın
Ah hafta ilerlediği için rahat edeceğimizi düşünüyoruz ama bebekler daha çok büyüyeceği için daha farklı sorunlar yaşama ihtimalimiz yüksek21+2 yim şu an 28 lere fln gelsek rahatlayacağım. en rahat süreç diyorlar ikinci trimester için ama bence değilgerçi anne olarak rahat olabilcekmym ondanda emn değilm.
bir yıl bence çok uzun bir süre. çocuk alanında çalışan bir psikolog olarak sölüyorum. bu hem mesleki hem kişisel düşüncem. ancak ek gıdaya geçmeden annesinden ayrılmasınıda üzülüyorum açıkçası. 8 ay gibi bir süre ballı börek olur! ayrıca benmmde çalışıp sosyalleşmeye ihtiyacım olacak. kendini gerçekleştirme ihtiyacı da yadsınamaz bir ihtiyaç.Bakan varsa ne aladurum öyleyse güzell tabi,ben yanında olmayı tercih ederim diye düşünüyorum bakıcılata güvenemem, annem istekli ama uzak oturuyoruz nasıl olur bilemem kayınvalıde bakmak konsuunda hiç istekli değil gibi ama oğluna cok zorluk olacagını düşünürse belki bi ihtimal.. oda emin değilim biraz bencil bi yapısı var belki bende sahalara dönebilirim! Ama şunu biliyorum ki ilk 1 yıl gercekten bebeğin sana ihtiyacı olur bağ anlamında Kadindiyorki
bnm çok bulantım olmadığı için o kısımda sdce beni kanamam olması germişti. progesteron vs kullanmak. düşük tehlikesni düşünmek o sürecin keyifsiz geçmesine neden oldu. doktorum herkes doğumdan korkuyor diyor, ben hamilelikten daha çok korkuyorumAh hafta ilerlediği için rahat edeceğimizi düşünüyoruz ama bebekler daha çok büyüyeceği için daha farklı sorunlar yaşama ihtimalimiz yükseken azından 2.trimester döneminde bebekler daha minik olduğu için sorunlarda 3e göre daha minik bence
Ben mesela yemek konusunda bu dönem 1e göre çok rahatım çok şükür gerçi onda da kontrollü gitmeye çalışacağım ama buna şükürnerdeyse 18.haftaya kadar bulantılar, iştahsızlık, halsizlik gerçekten korkunçtu.
30lara yaklaştıkça bende korkmaya başlıyorum yavaştan
Ben şöyle bi 55 sınırını bi geçsem diyorumAy ne güzel , bebişin kilosu gelişimi iyi olduktan sonra biz kendimiz az alsak keşkee
Hiçbi şey yiyememekten kısıtlı ye günlerine hoşgeldin nesssciğimAh hafta ilerlediği için rahat edeceğimizi düşünüyoruz ama bebekler daha çok büyüyeceği için daha farklı sorunlar yaşama ihtimalimiz yükseken azından 2.trimester döneminde bebekler daha minik olduğu için sorunlarda 3e göre daha minik bence
Ben mesela yemek konusunda bu dönem 1e göre çok rahatım çok şükür gerçi onda da kontrollü gitmeye çalışacağım ama buna şükürnerdeyse 18.haftaya kadar bulantılar, iştahsızlık, halsizlik gerçekten korkunçtu.
30lara yaklaştıkça bende korkmaya başlıyorum yavaştan