Maşallah canım benim her şey yolunda olsun hep böyleMerhaba kızlar ben geldim
Her şey yolunda çok şükür minnoşum 700 gr. olmuş anasıda 59
Doktor hamur işini kes dedibu kulaklar bunları da duydu ya inanılır gibi değil
Yavruşum beklerken kıpır kıpırdı muayenede kendini yine plasentaya yapıştırmış elinide başının yanına koymuş pek net göremedikpipi gün yüzü gibi ortadaydı tam tersi dursa yüzü ortada olcakmış neyse sağlık olsun
Bugün aç gitseydim şeker yüklemesi yapabilirmişiz tok olduğum için 3 hafta sonra 2 şubatta gideceğiz. Bizde haberler böyle
Ah amin inşallah hepimizin heepp yolunda olsun canımMaşallah canım benim her şey yolunda olsun hep böyleben de son gittiğim detaylıda doktordan kilomla ilgili minik uyarı aldım haftana göre fuzuli almışsın dedi 54.8 ile hamile kalmıştım şimdi 58.5 oldum şekeri ve tuzu azalt dedi ben de hamur işi severim çok doktoru dinliyor sayılmam şu an ama çevremdeki herkes kilolu görünmediğimi söylüyor bilemedim bu arada miniğin plesantayı kalkan olarak kullanıyor bildiğin bir dahaki gidişinde göreceksin yüzünü inanıyorum
Hoşgeldinizzz herkese kapımız açık tabikiMerhaba arkadaşlar bunca yıllık kk takipçisiyim burayı kaçırmışım benşöyle bir göz attım da topiğe,aradığım sayfa burasiymiş ,sohbet cok güzel ve seviyeli.Kabul ederseniz ben de katılmak isterim
Hoşbuldum ,çok güzel daim olsun inşallah.8 yıl önce ilk çocuğumun doğumunda buradaki arkadaşlarla kardeş gibi olmuştuk, halen görüşüyoruz, darısı başımıza inşallahHoşgeldinizzz herkese kapımız açık tabikiValla olabildiğince birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz diyelim
Ayy ne güzel dediniz valla ben de şuan burdaki gruptan öyle bi enerji alıyorum az ve özüz doğumdan sonra da birbirmize danışacağımız çok şey olacak inşallah daim olurHoşbuldum ,çok güzel daim olsun inşallah.8 yıl önce ilk çocuğumun doğumunda buradaki arkadaşlarla kardeş gibi olmuştuk, halen görüşüyoruz, darısı başımıza inşallah
İnşallah ağzımız tatlı, hikayemiz mutlu sonlu olsunAyy ne güzel dediniz valla ben de şuan burdaki gruptan öyle bi enerji alıyorum az ve özüz doğumdan sonra da birbirmize danışacağımız çok şey olacak inşallah daim olur
Bence de iyi de bakalım doktorum ne dicek çok merak ediyorum bende700 gramını yesinler seninbence gayet iyi daha ne olsun randevuna kadar 1 kilo daha alırsın belki
Senin doktorun kilo almanı istemişti bakalım o ne diyecek
Ay olmazsa bende 9a alırım belki yarım saat yarım saattir
Bu durum 2 hafta önce bana da oldu ,hatta yataktan kalktığımda bir an boşaldı gibi oldu o gün dinledim kendimi ,bir daha tekrarlamayinca bıraktımKızlar bugun cok canimi sıkan bisey oldu sabah bi uyandım pijamam nemli nemli apış aram ve iç bacak kismim bildiginiz nemliydi cisimi kacirdim sandim kokladim kokmuyordu terledimmi acaba hemen doktorumu aradim bu haftada bacagindan sizacak sekilde gelir su patlasa dedi islanir heryer nemli nemli olmaz dedi ama rahatlayamadim bi turlu icin rahat etsin diyosan bi kacak testi yaptir falan dedi yada devlete git suyuna falan baksinlar gelemeyecek durumdaysan dedi sızıyo olabilirmi sizce ama sizinti olsa gun icindede olmazmiydi acaba yada farketmezmiydim fikri olan varmidir
Sızıntı değildir büyük ihtimal, terlediğin için olmuş olabilir canım. Kokmuyor diye terlemediğin anlamına gelmez. Bazen benimde çamaşırım ıslanıyor akıntı su gibi gelmiş oluyor sanki ama sürekli olmadığı için önemsemiyorum. Eğer için rahat değilse doktorunun söylediği gibi test yaptırmaya git için rahat etsin en azından.Kızlar bugun cok canimi sıkan bisey oldu sabah bi uyandım pijamam nemli nemli apış aram ve iç bacak kismim bildiginiz nemliydi cisimi kacirdim sandim kokladim kokmuyordu terledimmi acaba hemen doktorumu aradim bu haftada bacagindan sizacak sekilde gelir su patlasa dedi islanir heryer nemli nemli olmaz dedi ama rahatlayamadim bi turlu icin rahat etsin diyosan bi kacak testi yaptir falan dedi yada devlete git suyuna falan baksinlar gelemeyecek durumdaysan dedi sızıyo olabilirmi sizce ama sizinti olsa gun icindede olmazmiydi acaba yada farketmezmiydim fikri olan varmidir
Yok ben idrar kacirdim sandim o yuzden koklamistim idrar kokmuyordu heralde terledim diye dusundum gerci sizinti olsa gun icindede farkedilirdi heralde ne blyim bel agrimda oldu biraz endiselendim o yuzdenSızıntı değildir büyük ihtimal, terlediğin için olmuş olabilir canım. Kokmuyor diye terlemediğin anlamına gelmez. Bazen benimde çamaşırım ıslanıyor akıntı su gibi gelmiş oluyor sanki ama sürekli olmadığı için önemsemiyorum. Eğer için rahat değilse doktorunun söylediği gibi test yaptırmaya git için rahat etsin en azından.
Bence sızıntı değildir çünkü neden kesilsin birden bire. Bi sorun varsa sızıntı oluyodur diye düşünüyorum ben. Ama yine de kesin bi şey diyip yanıltmayalım şimdi için rahat etsin diye bi test yaptır istiyosanKızlar bugun cok canimi sıkan bisey oldu sabah bi uyandım pijamam nemli nemli apış aram ve iç bacak kismim bildiginiz nemliydi cisimi kacirdim sandim kokladim kokmuyordu terledimmi acaba hemen doktorumu aradim bu haftada bacagindan sizacak sekilde gelir su patlasa dedi islanir heryer nemli nemli olmaz dedi ama rahatlayamadim bi turlu icin rahat etsin diyosan bi kacak testi yaptir falan dedi yada devlete git suyuna falan baksinlar gelemeyecek durumdaysan dedi sızıyo olabilirmi sizce ama sizinti olsa gun icindede olmazmiydi acaba yada farketmezmiydim fikri olan varmidir
Yaa demekki oluyor ben oyle bosalma hissetmedimde kalktm apis aralarim nemli nemli ddim idrar mi kacirdim acaba kokladm kokmayinca terledim zannettim snrada acaba su mu sizdi dye bi panik oldum oyleBu durum 2 hafta önce bana da oldu ,hatta yataktan kalktığımda bir an boşaldı gibi oldu o gün dinledim kendimi ,bir daha tekrarlamayinca bıraktım
Dogru diyorsunuz gidip devlete bi suyuna falan baktirayim bari burdada hep devlet siralari dolu esimde calisiyor kendi doktoruma gidemem yarin acilden giris yapsam sabah bakarlar heralde degilmi acil durum diyeBence sızıntı değildir çünkü neden kesilsin birden bire. Bi sorun varsa sızıntı oluyodur diye düşünüyorum ben. Ama yine de kesin bi şey diyip yanıltmayalım şimdi için rahat etsin diye bi test yaptır istiyosanAma devamı olmadığı için korkma bence bi sorun olsa mutlaka devam ederdi
Merhaba arkadaşlar bunca yıllık kk takipçisiyim burayı kaçırmışım benşöyle bir göz attım da topiğe,aradığım sayfa burasiymiş ,sohbet cok güzel ve seviyeli.Kabul ederseniz ben de katılmak isterim
Selam purplecim valla iyiyim, epeydir konuşamadık, sen nasılsın?Selam canım hoşgeldin, naber
Dogru diyorsunuz gidip devlete bi suyuna falan baktirayim bari burdada hep devlet siralari dolu esimde calisiyor kendi doktoruma gidemem yarin acilden giris yapsam sabah bakarlar heralde degilmi acil durum diye
Selam purplecim valla iyiyim, epeydir konuşamadık, sen nasılsın?
Maşallah maşallahİyiyim bende canım şükür
Napimm Tepik yiyorum kaç saattirbu gece düğün var içeride zaar horon tepiyor benim zilli