Ben de arada bakıyorum fikir olsun diye belki indirim yakalarım falan aman aman o fiyatlar nedir öyle yaBen hep yorumları okuyarak karar veriyorum canım. Normal pijama tercih edeceksen büyük beden olabilir ama lohusa pijamaların da o kadar büyük bedene gerek yok bence. Birde tercih edeceğimiz gecelik veya pijamanın kumaşının türüne görede değişiyor bence. Esnek türde olanlar küçük beden tercih edilebilir.
Bende yarın randevuya gidince tartılacağım bakalım ne durumdayım bu aralar biraz abartmamaya çalıştım ama yine de çok korkuyorum
Hahah aynı ben fikir olsun diye bakıp asla fikir sahibi olamadan kapatıyorumBen de arada bakıyorum da beden konusunda benim de kafam karışıyor yavru
Bizimkisi ilk heyecanKuzum hamile bedenine göre al XL yaniahshshs
Karın bi süre aynı formda kalıyor rahimin küçülüp eski haline gelmesi falan zaman alıyor. Kiminin 1 2 aya iniyor kimi görüyorum aylarca hamiş gibi göbüş duruyor falan.
Ay şimdiden hazırlanmayalım yaa daha çok erkeenn
Sahi Biz niye bu kadar erken başladık onu hiç bilmiyorum
Ben de arada bakıyorum fikir olsun diye belki indirim yakalarım falan aman aman o fiyatlar nedir öyle yaBence gayet iyisindir biz güzel gidiyoruz Haberbar et biziii
Hahah aynı ben fikir olsun diye bakıp asla fikir sahibi olamadan kapatıyorum
Bizimkisi ilk heyecanya aslında hemen almak için değilde en azından kafamdan çıksın seçeyim diyorum. Bi de indirim falan denk gelirim diye. Valla xl bi moralimi bozmadı değil
KK ile imtihanın yaTabi ben alıntıyı becerememişim ki sende haklısın çerçevesi gitmiş yazısı kalmış
KK ile imtihanın yaay ne bilim üstüme alınmaya çok müsaitti kendimce diyorumki 2. Hamileliği ya heralde hemen geçmesini istemiyo ahahahahha
Merhaba kızlar ben geldim
Her şey yolunda çok şükür minnoşum 700 gr. olmuş anasıda 59
Doktor hamur işini kes dedibu kulaklar bunları da duydu ya inanılır gibi değil
Yavruşum beklerken kıpır kıpırdı muayenede kendini yine plasentaya yapıştırmış elinide başının yanına koymuş pek net göremedikpipi gün yüzü gibi ortadaydı tam tersi dursa yüzü ortada olcakmış neyse sağlık olsun
Bugün aç gitseydim şeker yüklemesi yapabilirmişiz tok olduğum için 3 hafta sonra 2 şubatta gideceğiz. Bizde haberler böyle
Ay ne yapıcaz nasıl olcak hiç bilmiyorumOhh maaşallah oğluşave anasına da aynı kilodayız bende 59 um ve veto yedim doktordan nasıll yemicez ki şekeri hamuru herşeyi istito benim canım dayanamam
Bana şeker yüklemesi yapmıcam dedi
Herkesin doktoru yaptırıyomu acaba ya?
Bu biraz üzdüDoğumdan sonra karnın 6 aylık hamile gibi oluyor ona göre al bebeğim
Allahhııım teyzesi yesin tombişiiMerhaba kızlar ben geldim
Yavruşum beklerken kıpır kıpırdı muayenede kendini yine plasentaya yapıştırmış elinide başının yanına koymuş pek net göremedikpipi gün yüzü gibi ortadaydı tam tersi dursa yüzü ortada olcakmış neyse sağlık olsun
Bugün aç gitseydim şeker yüklemesi yapabilirmişiz tok olduğum için 3 hafta sonra 2 şubatta gideceğiz. Bizde haberler böyle
700 gr çok iyi gerçekten maşallah. anası da az dikkat etse toparlar bence. şeker yüklemesine saat 12den snra bişiy yiyip içmiyormussun kuzum bi de sabah ilk randevuyu al çok aç bekleme bana öyle dedi dr.Merhaba kızlar ben geldim
Ay plasentayıda doğduğunda alıp eve getirelim bari ne yapalımBu biraz üzdü
Allahhııım teyzesi yesin tombişiikuzu seninkinin başı plesantasıyla dertte çok sevdi onu bırakamıyor
Ben de şeker yüklemesini 4 şubatta yaptırıcam artık yine gün sayarız birliktebakalım nasıl getiricez ay başını
Doktorda çok iyi dedi yediklerim sadece bana yaramıyor çok şükür700 gr çok iyi gerçekten maşallah. anası da az dikkat etse toparlar bence. şeker yüklemesine saat 12den snra bişiy yiyip içmiyormussun kuzum bi de sabah ilk randevuyu al çok aç bekleme bana öyle dedi dr.
kaçla başladın.Doktorda çok iyi dedi yediklerim sadece bana yaramıyor çok şükürbende dikkat edeceğim bakalım başarabilcek miyim max. 65le doğuma girsem şahane olur bence kalan aylar 2şer kilo normal sanki.
Ay saat 12den sonra bir şey yememekten hiç bahsetmedilerne iyi oldu söylediğinn. En erken 9a randevu veriyordu sabah trafiği vs. 9.30 olsun dedik 9a mı alsam acaba
54le başladım 52ye düşmüştüm şimdi 59umkaçla başladın.
ilk trimester 1-3 kilo
2. trimester her ay bir kilo
3. trimster aylık iki kilo diyorlar. totalde 10-13 arası yapıyor en ideali buymuş.
yarım saat çok farketmez canm bence sadece doktor çok aç gezersen başın döner erkenden gel dedi.
3. trimester 28 başlıyor sanrm emn olamadım şu an54le başladım 52ye düşmüştüm şimdi 59um
3 hafta sonra 27+0 oluyorum tam 3. Trimester o zaman başlıyor sanırım, sanki çokta değilmiş
Sen saat kaçta gideceksin?
Sen, L Larissa , ben aynı hafta gideceğiz güzel sonuçlarla bunuda atlatırız inşallah3. trimester 28 başlıyor sanrm emn olamadım şu anevet aldğn kilo çok değil gerçekten.
benm ilk randevu 08:45 o saate alırım çnkü sonrasındada 24. haftalık raporumla dilekçe vereceğim kurumuma. onları hallederim. 1. şubatta gideceğim daha randevusu açılmadı bizim hocanın.
Ben de 53,7 ile kilo almamayı zorluyorum heralde54le başladım 52ye düşmüştüm şimdi 59um
3 hafta sonra 27+0 oluyorum tam 3. Trimester o zaman başlıyor sanırım, sanki çokta değilmiş
Sen saat kaçta gideceksin?
700 gramını yesinler seninBen de 53,7 ile kilo almamayı zorluyorum heralde23+0 tam. 49 dan düşününce fena değil sanki aslında
Ben de 09.00 a aldım randevumu canım aç karnına çok durmamak içinn