2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bende öyle düşündüm odasınıda o zaman yapmayı düşünüyorum zaten. Kasım indirimlerinde 714₺ye kadar düşmüştü aralıkla birlikte e bebek zam yaptı 1350₺ şimdi

Kızlar doktordan çıktık suyu azalmış biraz bu seviye de yeterli daha da azalmazsa iyi gider takip etcez dedi bir de rahim ağzı biraz kısalmış tehlike arz edecek kadar değil dedi o da takip edilecek dualarınızı gönderin haftaya da ayrıntılı ultrason var oradaki doktora soracağım büyük ihtimal haftayadan itibaren rapor alacağım 24.haftaya kadar

Bende öyle düşündüm odasınıda o zaman yapmayı düşünüyorum zaten. Kasım indirimlerinde 714₺ye kadar düşmüştü aralıkla birlikte e bebek zam yaptı 1350₺ şimdi
Z Zynpada Kadindiyorki ben ikeanın şu beşiğini almayı düşünüyorum yüksek kademedeyken anne yanı oluyor o kenardaki korkuluk çıkıyor. Şimdi siz anne yanı ve beşik ayrı alınca acaba benimki saçma mı diye düşündüm fikir istiyorum

Eklentiler

• EB53350B-AF0D-4725-99C1-5F1BE1E7FAF3.png
    327,9 KB · Görüntüleme: 40
  • D710142B-A903-4C37-8FE4-A2926705E8BF.png
    338,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 7DA3709C-1ABC-4E97-87F5-E4BA7960C3F6.png
    316,5 KB · Görüntüleme: 38
Çok geçmiş olsun canım suyu arttırmak için havuç suyu diyolardı benim bildiğim onu deneyebilirsin. Benim annemin de 2 doğumu erken olduğu için doktorum hiiç riske atmadan progestan kullandırmaya devam etti beni. Acaba şimdiden sonra kullansan faydası olur mu? Kendini üzme aman sakın iyi gelcek şeylere odaklanalım

Progestan hep kullanıyorum zaten lekelenmelerim bitmedi benim devam ediyor hala içerde kanama alanı falan yok ama çok şükür

Ben de elele baby lucca modelini aldım. Gelince denemek için açıp kurduk, iyi duruyordu ama tabi kullanmadan bilemeyeceğim. İnşallah keyifle kullanır bebeklerimiz

Kuzu benim beşik de teyzemden gelecek çok kısa süre kullandı uzun süre kullanılmıyor boş yere alma dedi benim de aklıma yattı o vermese alır mıydım bilmiyorum hiç, yatak konusunda da park yatak fikrine çok daha yakınım ben anne yanı yatak alıp memnun olmayanlar var çevremde ben de o yüzden fikir değiştirdim yoksa ben de ikeanın ahşap bir modelini beğenmiştim kademesi değişen onun da stoğu şu an yok gerçi

Ben de elele baby lucca modelini aldım. Gelince denemek için açıp kurduk, iyi duruyordu ama tabi kullanmadan bilemeyeceğim. İnşallah keyifle kullanır bebeklerimiz
Yaa sağlıkla kullansın bebişiniz
Ben şu modelini beğendim anne yanı için ayarlanıyor olması aradığım özellikler arasındaydı stok yok şu an bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211228_195958.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 33
Çok geçmiş olsun dualarım sizinle, içinizi ferah tutun ben de Larinin dediği gibi havuç ve havuç suyunu duymuştum su azlığı için, bir süre onu tüketin dilerseniz

Saçma değil canım bunu da anne yanı gibi kullanan çok var. Sadece bu sabit kalıyor park yatak odadan odaya gezebiliyor ve bir yere giderken katlayıp yanında götürebiliyorsun

Kuzum ben park yatak taşınabilir oldğu için de tercih ettm uzun seyahatlarda yanına alabiliyorsun falan. Zaten odasını da şimdi yapmayacağım için park yatak daha mantıklıydı.ilerdede evimde alt kata oturma odasına koyabilirim diye düşündüm kızın odası üst katta olacak. Ama sen zaten ben oda yapacağım diyorsan bunlardan al sonra odasına koyarsın. Yanından ayıracağın zaman.

Saçma değil canım bunu da anne yanı gibi kullanan çok var. Sadece bu sabit kalıyor park yatak odadan odaya gezebiliyor ve bir yere giderken katlayıp yanında götürebiliyorsun
Aslında ben bunu yazlık için alabilirim kv ve annemlerin yazlığında geçiyo yazımız. Tatile giderken de götürürüm çok mantıklı evettt yazdım kenara

Doktorumda gerek görürse ben yaptıracağım. Gebelikte şeker bebek için çok önemli.
Ilk gebeligimde doktorum.önermemisti ki cok kiloluydum ozaman 40 kilo verdim simdiki yaptir diyor ki ben dusuk sekerle gezen bi insanim herzaman normal kan takibiyle devam.edecegim ben saniirim yaptirmayacagm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…