- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
bende sonunda arabamı aldımKesinlikle öyle
Biz dün bebek arabamızın pusetini aldıkeve gelince taktık bebek arabası baş köşe de duruyor gördükçe içim kıpır kıpır
Darısı henüz almayanların başına
Ohh zaten ilk başta da aklında o vardı diye hatırlıyorum kısmet ondan yanaymışbende sonunda arabamı aldımkanz x-go plus. tanıdık bir yerden piyasanın baya altına aldık. yoksa hala ikna olmamıştım. eşim büyüyünce kendi arabasını alırz diyerek noktaladı artık bu durumu
evet aklımdaydı ama içime sinmemişti bi şekilde sindirdilerOhh zaten ilk başta da aklında o vardı diye hatırlıyorum kısmet ondan yanaymışçok sevindim hayırlısı olsun, miniklerimizi içlerin de göreceğimiz günlerde nasip olsun inşallah eşler konuları daha güzel noktalıyor iyi ki varlar bize kalsa ooooo
Biz de bu olaydan önce arabamızı almıştık pusetiyle birlikte ama daha yazmak kısmet olmamıştı, mamas papas aldık biz de kuzum oy yesinler onların arabalarını ya. Şimdilik balkonda bizimki de malum kocaman bir arabaKesinlikle öyle
Biz dün bebek arabamızın pusetini aldıkeve gelince taktık bebek arabası baş köşe de duruyor gördükçe içim kıpır kıpır
Darısı henüz almayanların başına
Yalnız baktım şimdi 10 kg araba mamas papastan çok az kilosu eksik ilk taşımı atıyımbende sonunda arabamı aldımkanz x-go plus. tanıdık bir yerden piyasanın baya altına aldık. yoksa hala ikna olmamıştım. eşim büyüyünce kendi arabasını alırz diyerek noktaladı artık bu durumu
bende pazartesi olacağım 19+6 daBiz de bu olaydan önce arabamızı almıştık pusetiyle birlikte ama daha yazmak kısmet olmamıştı, mamas papas aldık biz de kuzum oy yesinler onların arabalarını ya. Şimdilik balkonda bizimki de malum kocaman bir araba
Biraz önce de tetanoz aşımı oldum artık zamanım geçicekti. 20+5 ucundan tuttum resmen. 2 yıl önce olduğum için bu 2. Doz sayıldı hamilelikte bir daha olmama gerek kalmicak iyi ki
valla adam 8,5 diye saattı bilmiyorumYalnız baktım şimdi 10 kg araba mamas papastan çok az kilosu eksik ilk taşımı atıyımama çok güzelmiş tipi allahım şu şekilcilik mahvedecek beni biliyorum
Hayırlı olsun minnak kızın arabası güle güle kullanın inşallahh
Ayy ne güzel telaşlaarevet aklımdaydı ama içime sinmemişti bi şekilde sindirdilerminiklere aşırı özleeeeeemmmmmm. bu ara kendi evimiz yapılıyor onun fayansımı zeminimi mobilyasımı vs mi seçeceğim bebeğe eşyamı seçeceğim iyice karıştım. maddi manevi çöküş dönemine denk geldi yavrum o yüzden eşimde ne beğenceksen artık beğen modunda
YaaaBiz de bu olaydan önce arabamızı almıştık pusetiyle birlikte ama daha yazmak kısmet olmamıştı, mamas papas aldık biz de kuzum oy yesinler onların arabalarını ya. Şimdilik balkonda bizimki de malum kocaman bir araba
Biraz önce de tetanoz aşımı oldum artık zamanım geçicekti. 20+5 ucundan tuttum resmen. 2 yıl önce olduğum için bu 2. Doz sayıldı hamilelikte bir daha olmama gerek kalmicak iyi ki
Ya zaten karar verip direk alcaksın hepimiz max 2 sene kullancaz gibi geliyo bana sonra hepimiz tıpış tıpış bastına geçicez gibi hissediyorum bagajları kaplıyo ya resmen baston ne güzel minnacık tatile falan giderken çok ihtiyaç duyucaz bence. Aman aldık güzellerini daha ne olsunvalla adam 8,5 diye saattı bilmiyorumekstra kafamı bulandırmamak için bakmadım. 7500 bandıydaydı biz 4500 e aldık o iyi oldu. beni en çok cezbeden kısım ve adam ben yinede sizden para kazanıyorum ürünlermi 6 ay önce stoklamıştım dedi. kızıma alınabilecek çoğu şeyi aldım sayılır ya sanrm çok fazla eksiği kalmadı. tez canlı anası yine durmadı.
Valla bana da doktorum olma deseydi olmazdım hiç olasım da yoktu iğrenç bi kol ağrısı. Doktorum 1 doz ol diyinde oldum mecburr hem bebek de antikorlanıyomuş + yönlerinden bakıyım biraz dedimAyy ne güzel telaşlaarkarar veremediklerinin bu arada bahaneyle kararını vermiş olursun işte
Yaaahayırlı olsun canım bebek arabalarına tikler atıldı ohh inşallah bu sefer ağrısız geçer gider Benim doktorum olmana gerek yok demişti umarım pişman olmam
Bebişlerde antikorlana antikorlana bir hal oldularYa zaten karar verip direk alcaksın hepimiz max 2 sene kullancaz gibi geliyo bana sonra hepimiz tıpış tıpış bastına geçicez gibi hissediyorum bagajları kaplıyo ya resmen baston ne güzel minnacık tatile falan giderken çok ihtiyaç duyucaz bence. Aman aldık güzellerini daha ne olsun
Ben de yavaş yavaş alıyorum son anda telaşa girmemek için. Hemde şu dönemde almak bunlarla oyalanmak bana daha iyi gelicek
Valla bana da doktorum olma deseydi olmazdım hiç olasım da yoktu iğrenç bi kol ağrısı. Doktorum 1 doz ol diyinde oldum mecburr hem bebek de antikorlanıyomuş + yönlerinden bakıyım biraz dedim
normalde de kararsız değilimdir ama bazen ambale oluyorm gerçekten.Ayy ne güzel telaşlaarkarar veremediklerinin bu arada bahaneyle kararını vermiş olursun işte
bencede ya 2 sene kullanırız sonra ikinci çocuğa geçiririz arayı açmym diyorum ama bu süreç çok uzun bi yandan gerçekten tekrar hamile kalmak düşüncesi beni boğuyorYa zaten karar verip direk alcaksın hepimiz max 2 sene kullancaz gibi geliyo bana sonra hepimiz tıpış tıpış bastına geçicez gibi hissediyorum bagajları kaplıyo ya resmen baston ne güzel minnacık tatile falan giderken çok ihtiyaç duyucaz bence. Aman aldık güzellerini daha ne olsun
Ben de yavaş yavaş alıyorum son anda telaşa girmemek için. Hemde şu dönemde almak bunlarla oyalanmak bana daha iyi gelicek
Ben de kasım indirimlerinde almıştım aynı modeldenbende sonunda arabamı aldımkanz x-go plus. tanıdık bir yerden piyasanın baya altına aldık. yoksa hala ikna olmamıştım. eşim büyüyünce kendi arabasını alırz diyerek noktaladı artık bu durumu
Araban da aşın da hayırlı olsunBiz de bu olaydan önce arabamızı almıştık pusetiyle birlikte ama daha yazmak kısmet olmamıştı, mamas papas aldık biz de kuzum oy yesinler onların arabalarını ya. Şimdilik balkonda bizimki de malum kocaman bir araba
Çok sağol canım güle güle kullanmak nasip olsun hepimizeAraban da aşın da hayırlı olsunBen de 24. Hafta da olucam inşallah tetanoz ilk dozu,ikinciyi de 28de . Bir tane olcak olman da iyi olmuş. Buarada ben de pusetni geçen 21 aralık kampanyalarnda yeni aldım o arabaya uyan en ucuz markayı almak istedm 6 ay kadar kullanılcak diyr avionaut aldım sen hangi pusetten aldn:)
Amin canım inşallah. Ben de hiç görmeden internetten sipariş verdim çok beğendim gelinceÇok sağol canım güle güle kullanmak nasip olsun hepimizeevet ya o zaman aşı olduğumda çok sinirlenmiştim gereksizdi paslı bi kesik değildi ama şimdi işime yaradı
Bizimki de o marka valla ben gayet beğendim çok hafif. Puset çoğunlukla getir götür yaparken elde taşındığı için çok rahat geldi bana kullanması en hafif puset yazıyodu 2,5 kg
darısı bebişlerimizin hatchback arabasınaBen de kasım indirimlerinde almıştım aynı modeldengüzel günlerde kullanın
Ayy iyi yapmissiniz valla. Puset gergekten cok kullaniliyo. Icine bebegide koyunca baya agirlasiyo tasimasi zor oluyoÇok sağol canım güle güle kullanmak nasip olsun hepimizeevet ya o zaman aşı olduğumda çok sinirlenmiştim gereksizdi paslı bi kesik değildi ama şimdi işime yaradı
Bizimki de o marka valla ben gayet beğendim çok hafif. Puset çoğunlukla getir götür yaparken elde taşındığı için çok rahat geldi bana kullanması en hafif puset yazıyodu 2,5 kg
bende bugün 19+0 oldum :) eşim hissediyor arada o bağırsak hareketimi diye soruyor tam karar veremediKizlaar bu arada ben bugun 20+0 oldumyari bitti artik yokusu ciktik inise gectim
Dunde ilk defa esim bebegin tekmelerini hissetti karnimda. Cok guzel bi andi. Buraya yazayimda hatira olarak kalsin
Aynen dimi valla pusetin ağırlığı arabanın ağırlığından daha önemli benim için odadan odaya taşırken bile anlıyosunAyy iyi yapmissiniz valla. Puset gergekten cok kullaniliyo. Icine bebegide koyunca baya agirlasiyo tasimasi zor oluyohafif olmasi iyiymis. Bide gittiginiz yerlerde bebegi koyacak bi yer oluyo oda cok iyi oluyo simdi hele pandemi zamani bebekleri koyariz pusete gidip almaya cesaret edemezler diye dusunuyorum izlesinler uzaktan bebisi