2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Valla canım ya aynen kapanma olması şart gibi duruyor, o da başka sıkıntılar doğuruyor tabi ekonomik açıdan, ama doktor büyük ihtimal bekliyoeuz kapanmayı dedi

Bence de biontech çift doz olun onun koruyuculuğu daha yüksek. Bende yeni covid atlattığım için 3 ay sonra biontech 3.dozu olacağım. Sağlık olsun günler anlamadan geçiveriyor

Bence de biontech çift doz olun onun koruyuculuğu daha yüksek. Bende yeni covid atlattığım için 3 ay sonra biontech 3.dozu olacağım. Sağlık olsun günler anlamadan geçiveriyor
Öyle canım , evet sağlık olsun yeter ki. Sen de çok şükür atlattın bitti bidaha yaşatmasın Allah . Senin de bu haftamıydı kontrol ocaktamıydı

Öyle canım , evet sağlık olsun yeter ki. Sen de çok şükür atlattın bitti bidaha yaşatmasın Allah . Senin de bu haftamıydı kontrol ocaktamıydı
Çok şükür canım Şimdi neyse bir şekilde atlatıyoruz doğuma yakın yakalanmak daha kötü allah korusun ocak annelerinde denk geldim doğum için ne doktorları kabul etmiş ne hastaneleri apar topar kabul eden hastane bulmaya çalıştılar bambaşka hastanede bambaşka doktorlarla doğurmak zorunda kaldılar Hayırlısıyla normal şartlarda doğuralım hepimiz inşallah Yarın canım detaylı ultrason randevumuz var hem heyecanlıyım hem tedirgin bebeğim sağlıklıdır inşallah

Ya yarın mıı ay resmen saatler geçmez şimdi çook güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah çook sağlıklıdır güzel yüzünü de gösterir annesine babasına

Senin yarın mı detaylııı hadi inşallah çok güzel geçsin kontrolün yakışıklıdan da renkli bir poz verir doktor artık

Ya yarın mıı ay resmen saatler geçmez şimdi çook güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah çook sağlıklıdır güzel yüzünü de gösterir annesine babasına
Evet canım zoor sabrettim ama zamanı geldi çok şükür doktorumun asistanı ayarladı ali beye gitmek kısmet olmadı saat 4te ilk randevu bizim ilk kez bu saatte gideceğiz bakalım güzel haberlerle, fotoğrafımızla gelebiliriz inşallah

Ayy Allah korusunn ne kadar kötü bir durum ,çok üzücüü( hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh. Yaa yarın mı süper , miniğini görüyorsun sen de yarıınn O tedirginliği hiç atamıyoruz üstümüzden , yarın güzel haberlerle dönceksin inşallahh sen de:)

Yarın benim de 4te detaylı ultrason randevum inşallah güzel haberlerle döneriz

İnşallah canım bakalım kendi doktoruma en son 16+3te gitmiştim o her yerine bakmıştı en son her şey yolundaydı 19+2de herhangi bir doktora gittim o pek incelemedi birde covid geçirince arada çok açıldı o yüzden ayrı bir tedirginlik var. Tedirginlik daha karnımızdayken başlıyor doğunca da devam edecek gibi bütün tedirginliklerimiz güzel sonuçlansın inşallah ne yapalım

Beni de yarın sabah tetanoz için çağırdılar. Tetanozları olayım arkadan da 3.doz aşıyı olacağım inşallah, 29 kasımda vuruldum 2.dozu tam 2 ay kaldı 3.doza

Bana da sadece multivitamin ve demir ilacı verdi. Ben kendim ayrı omega 3 takviyesi almayı düşünüyorum

Arkadaşlar ikiniz için de Rabbim kolaylık versin inşallah sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. Tüp bebek süreci çok sıkıntılı kendim yaşamadım ama halam senelerce uğraştı o yüzden biliyorum. Her şeyden önce sizin ve bebeğinizin sağlığı lütfen moralinizi yüksek tutun.

Kızlar aptamilin uygulaması varmış uygulamada uzmanlar, eğitmenler zoom üzerinden canlı yayın yapıyor. Ben katıldım bu akşam doula gamze oruçun bilgilendirdiği doğuma ve ebeveynliğe hazırlık eğitimi vardı. Hala devam ediyor. Çok beğendim, çok güzel şeylerden bahsediyor. Belki sizde bakmak istersiniz haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…