- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 31
Valla canım ya aynen kapanma olması şart gibi duruyor, o da başka sıkıntılar doğuruyor tabi ekonomik açıdan, ama doktor büyük ihtimal bekliyoeuz kapanmayı dediBenim doktorum da şeker yüklemesi olucağı muayenede bakıcaktı değerlerime ama daha çok var
Bence de aşıyı 2 doz olman çok iyi canım. Ne olur ne olmaz vaka sayıları inanılmaz artıyor bisürü varyant
Bence de biontech çift doz olun onun koruyuculuğu daha yüksek. Bende yeni covid atlattığım için 3 ay sonra biontech 3.dozu olacağım. Sağlık olsun günler anlamadan geçiveriyorKızlar selam. Doktor kontrolüm vardı. Ben hamilelik öncesi iki sinovac ve 17. Haftamda da bir biontech aşı olmuştum. Bir biontech yeterli değil çok arttı sırf benm iki gebem covid ,kapanmalar yakın patlak verdi buara vakalar dedi. 24.haftamda tetanoz birinci doz sağlık ocağnda olcam, 26.haftada biontech ikinci doz, 28.haftada da tetanoz ikinci doz hastanede karma aşı olarak olcam boğmaca falan da varmış içinde . Bir de 26.haftada şeker yüklemesi hafif doz da yapcam sen de şeker olcağını düşünmüyorum dedi, ben de hamilelik öncesi insülin direncimin yüksek oldğnu söyledim, o zaman riske atmayalım normal dozda yapalım dedi ogün aç gidip demir değerlerme falan da bakılcakmış kan vercekmişşm. Böyle yoğun bir ay var önümde yani, sağlıkla ilerlesin de herşey
Öyle canım , evet sağlık olsun yeter ki. Sen de çok şükür atlattın bitti bidaha yaşatmasın Allah . Senin de bu haftamıydı kontrol ocaktamıydıBence de biontech çift doz olun onun koruyuculuğu daha yüksek. Bende yeni covid atlattığım için 3 ay sonra biontech 3.dozu olacağım. Sağlık olsun günler anlamadan geçiveriyor
Çok şükür canımÖyle canım , evet sağlık olsun yeter ki. Sen de çok şükür atlattın bitti bidaha yaşatmasın Allah . Senin de bu haftamıydı kontrol ocaktamıydı
Teyzesiii yesiin miniğiii maşallah kuzuumBu da bizden 20. Hafta anısı olsun teyzişler büyüdü minnakım
Ya yarın mıı ay resmen saatler geçmez şimdiÇok şükür canımŞimdi neyse bir şekilde atlatıyoruz doğuma yakın yakalanmak daha kötü allah korusun ocak annelerinde denk geldim doğum için ne doktorları kabul etmiş ne hastaneleri apar topar kabul eden hastane bulmaya çalıştılar bambaşka hastanede bambaşka doktorlarla doğurmak zorunda kaldılar Hayırlısıyla normal şartlarda doğuralım hepimiz inşallah Yarın canım detaylı ultrason randevumuz var hem heyecanlıyım hem tedirgin bebeğim sağlıklıdır inşallah
Senin yarın mı detaylııı hadi inşallah çok güzel geçsin kontrolün yakışıklıdan da renkli bir poz verir doktor artıkÇok şükür canımŞimdi neyse bir şekilde atlatıyoruz doğuma yakın yakalanmak daha kötü allah korusun ocak annelerinde denk geldim doğum için ne doktorları kabul etmiş ne hastaneleri apar topar kabul eden hastane bulmaya çalıştılar bambaşka hastanede bambaşka doktorlarla doğurmak zorunda kaldılar Hayırlısıyla normal şartlarda doğuralım hepimiz inşallah Yarın canım detaylı ultrason randevumuz var hem heyecanlıyım hem tedirgin bebeğim sağlıklıdır inşallah
Evet canım zoor sabrettim ama zamanı geldi çok şükürYa yarın mıı ay resmen saatler geçmez şimdiçook güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah çook sağlıklıdır güzel yüzünü de gösterir annesine babasına
Evet yarın canım inşallah güzel haberlerle geliriz bakalımmSenin yarın mı detaylııı hadi inşallah çok güzel geçsin kontrolün yakışıklıdan da renkli bir poz verir doktor artık
Ayy Allah korusunn ne kadar kötü bir durum ,çok üzücüüÇok şükür canımŞimdi neyse bir şekilde atlatıyoruz doğuma yakın yakalanmak daha kötü allah korusun ocak annelerinde denk geldim doğum için ne doktorları kabul etmiş ne hastaneleri apar topar kabul eden hastane bulmaya çalıştılar bambaşka hastanede bambaşka doktorlarla doğurmak zorunda kaldılar Hayırlısıyla normal şartlarda doğuralım hepimiz inşallah Yarın canım detaylı ultrason randevumuz var hem heyecanlıyım hem tedirgin bebeğim sağlıklıdır inşallah
Yarın benim de 4te detaylı ultrason randevum inşallah güzel haberlerle dönerizÇok şükür canımŞimdi neyse bir şekilde atlatıyoruz doğuma yakın yakalanmak daha kötü allah korusun ocak annelerinde denk geldim doğum için ne doktorları kabul etmiş ne hastaneleri apar topar kabul eden hastane bulmaya çalıştılar bambaşka hastanede bambaşka doktorlarla doğurmak zorunda kaldılar Hayırlısıyla normal şartlarda doğuralım hepimiz inşallah Yarın canım detaylı ultrason randevumuz var hem heyecanlıyım hem tedirgin bebeğim sağlıklıdır inşallah
İnşallah canım bakalımAyy Allah korusunn ne kadar kötü bir durum ,çok üzücüü( hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh. Yaa yarın mı süper , miniğini görüyorsun sen de yarıınn O tedirginliği hiç atamıyoruz üstümüzden , yarın güzel haberlerle dönceksin inşallahh sen de:)
Benimde 4teYarın benim de 4te detaylı ultrason randevum inşallah güzel haberlerle döneriz
Bana da multivitamin verdi decavit. Kan ilacı ferrum. Zaten düşük önleyici ilaç kullanıyorum geçen aydan beri. Açıkçası ben kendim almayı düşünüyorum omega 3 takviyesi.Ben ayrı olarak almıyorum multivitaminin içinde var benimde vitalea
Bana da multivitamin ve demir ilacı verdi. Kendim ayrı almayı düşünüyorumBana vermedi. Sadece demir ilacı kullanıyorum.
Bana da sadece multivitamin ve demir ilacı verdi. Ben kendim ayrı omega 3 takviyesi almayı düşünüyorumyazlık gidip geliyorsan kesin al çadır gibi toplanıyor sırtlanıp götürüyorsunbende 799 TL ye almıştım N Neess joie kubbie
regenesis max isimli multivit kullanıyorum
demir ilacını doktorum herkes çok önce başlıyor biz öyle yapmayacağız dedi 21. haftada falan başlayacakmış.
yaptırırım ya geçen ablamla görüştüm dahileyici o da. şeker yüklemesinde içilen meşrubatın içinde bir kutu koladaki kadar şeker varmış. ben o kdar şekeri zaten ultrasona girerken çocuk hareket etsn diye alıyorum
Bana vermedi haftada 2 balık yiyorsan gerek yok ceviz ye dedi ama o kdr da iştahlı biri değilim haftada 2 balık da yemiyorum. O yüzden kendim ayrı almayı düşünüyorumEfa 1200
Arkadaşlar ikiniz için de Rabbim kolaylık versin inşallah sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. Tüp bebek süreci çok sıkıntılı kendim yaşamadım ama halam senelerce uğraştı o yüzden biliyorum. Her şeyden önce sizin ve bebeğinizin sağlığı lütfen moralinizi yüksek tutun.Durumunuza çok üzüldüm, bende kamudayım mühendisim benimde doktor yatış verdiği için kanamalarımdan dolayı ara ara oldu ılk 20 , 10 10 aldım sonfa baktım 7-8 gün daha var doktor gün raporu verdi işyerindeki parmakları yorulan bayan arkadaş dediki doktorunuz heyet versin uzun süreli yatış sa bende dedimki benim heyet yada normal hakkım olanı kullanmak benim hakkım 40 gün dolsun heyette alırım dedim çıt çıkaramadılar! Nefret ve hayretle bakıyorum ben canımın derdindeyim yavrumun derdindeyim tüp bebek ve ilk gebelık 2. Tüp denememizde zar zor oldu cok şükürİnsanlar yazı yazmaktan aciz, bnm doktorum özel-üniversite hastanesi oldugundan heyet verebildi! Sanırım ilçedesini ve kanamalarınız devam etmekte acılen ya üniversite hastanesi doktoruna gıdın tek seferde 20 25 gün rapor alın kımsede umrununuzda olmasın! Onzmn maaşınızdanda kesintş olmaz parça parça uğraşmayın , çünkü siz kendinizden ödün verdikçe sorumluluk hissiyattyla onlar daha fazlasını bekler! Önce sağlığınız ve bebeğiniz … sağlıkla gelsin inşallah havuç suyu içiniz hergün..