Ben gebeligin basindan beri aliyorum canim. Markayida siddetle tavsiye ederim ifos 5 yildizli.Kızlar selam size birşey soracağım. Dr size omega 3 takviyesi verdi mi? Verdiyse markası nedir?
Bebeğin suyunda fazlalık yoksa, bebek 2-3 hafta önden gitmiyorsa idrarda ve kanda açlık, tokluk şekerine bakılıp, ona göre yaptırıp yaptırmayacağına karar verenlerde oluyormuş. Bazen belirti göstermeyip gizlide olabiliyormuş. Bebeğiniz için en hayırlısı neyse onu tercih edersiniz umarımIlk gebeligimde doktorum.önermemisti ki cok kiloluydum ozaman 40 kilo verdim simdiki yaptir diyor ki ben dusuk sekerle gezen bi insanim herzaman normal kan takibiyle devam.edecegim ben saniirim yaptirmayacagm :/
yazlık gidip geliyorsan kesin al çadır gibi toplanıyor sırtlanıp götürüyorsunAslında ben bunu yazlık için alabilirim kv ve annemlerin yazlığında geçiyo yazımız. Tatile giderken de götürürüm çok mantıklı evettt yazdım kenara
regenesis max isimli multivit kullanıyorumKızlar selam size birşey soracağım. Dr size omega 3 takviyesi verdi mi? Verdiyse markası nedir?
demir ilacını doktorum herkes çok önce başlıyor biz öyle yapmayacağız dedi 21. haftada falan başlayacakmış.Bana vermedi. Sadece demir ilacı kullanıyorum.
yaptırırım ya geçen ablamla görüştüm dahileyici o da. şeker yüklemesinde içilen meşrubatın içinde bir kutu koladaki kadar şeker varmış. ben o kdar şekeri zaten ultrasona girerken çocuk hareket etsn diye alıyorumKızlar şeker yüklemesi hakkında ne dusunuyorsunuz yaptiracakmisiniz
Efa 1200Kızlar selam size birşey soracağım. Dr size omega 3 takviyesi verdi mi? Verdiyse markası nedir?
20.haftadan sonra başlayanlar da oluyormuş 12.hafta da başlayanlardayazlık gidip geliyorsan kesin al çadır gibi toplanıyor sırtlanıp götürüyorsunbende 799 TL ye almıştım N Neess joie kubbie
regenesis max isimli multivit kullanıyorum
demir ilacını doktorum herkes çok önce başlıyor biz öyle yapmayacağız dedi 21. haftada falan başlayacakmış.
yaptırırım ya geçen ablamla görüştüm dahileyici o da. şeker yüklemesinde içilen meşrubatın içinde bir kutu koladaki kadar şeker varmış. ben o kdar şekeri zaten ultrasona girerken çocuk hareket etsn diye alıyorum
Emmeyen bebek az zatenAy tövbe Yarabbim o kadar emzik aldım emmiyor bende alışır falan diye istemiyordum annem küçükken baya parmağını emmiş ben sormamıştım yeni yeni alıştı buna
Bizim gündüz uykularimizda hep kısa uyuyacak vakit yok bana2 gecedir Biz de uyku yok, ama dün gece tavan yapti, koyuyirym beşiğe 5 dk geçmiyor uyanıyor, evi turluyoruz uyuyor tekrar beşiğe aliyirum hoop gozler açık.. en son hangi ara uyudu hatırlamıyorumsonra sürekli ağlayarak uyanlamalar derken bu saat oldu..simdi uyuyor bende hizlica birseyler yeyip uyucam ins
Orasi öyle alısabilir ama pedagog ve çocuk drlari mudahele etmememizi söylüyor zaten ben etmiyorum çünkü tek yapabildigi o rahatlatıyor onu...parmak yamuklugu ne yahu hiç duymadımBenim oğlum emmiyor ama elini ağzında görsem hemen çekip engelliyorum ben. Alışkanlık yapmasını istemiyorum çünkü ilerde sorun oluşturabiliyor. Parmak yamukluğu en basiti, ileri ergenlikte (10’lu yaşlar ve sonrası) hâlâ emmeye devam etmek en kötüsü olarak gidiyor. Her çocuğa olacak diye bir şey yok elbet ama ihtimaller bunlar işte.
Durumunuza çok üzüldüm, bende kamudayım mühendisim benimde doktor yatış verdiği için kanamalarımdan dolayı ara ara oldu ılk 20 , 10 10 aldım sonfa baktım 7-8 gün daha var doktor gün raporu verdi işyerindeki parmakları yorulan bayan arkadaş dediki doktorunuz heyet versin uzun süreli yatış sa bende dedimki benim heyet yada normal hakkım olanı kullanmak benim hakkım 40 gün dolsun heyette alırım dedim çıt çıkaramadılar! Nefret ve hayretle bakıyorum ben canımın derdindeyim yavrumun derdindeyim tüp bebek ve ilk gebelık 2. Tüp denememizde zar zor oldu cok şükürKöy okulunda tek sınıf Öğretmeniyim dün suyumun azaldığını öğrenince haftayadan itibaren rapor alıp 24.haftama kadar dinlenecektim milli eğitimdeki adi insanlar parça parça alma alacaksan heyet al diyor neymiş her hafta öğretmen başlama ayrılma yazısı yazmamak için ki burası küçücük bi ilçe okul sayısı 8-9 ve neymiş ben bu sene tüp bebeğe giderken 40 gün rapor hakkımı bitirmiştim yeniden rapor almalarımı 2022 girer girmez 40 gün hakkımın yenilenmesine denk getirmem şaşırtıcıymış rahatsızlığıma da inanmıyorlar tüp bebek sürecimde de bu kadar anlayışsızlardı şu an belim kopacak kadar ağrıyor okuldayım. Halkını helal etmiyorum hiçbirine. Allah bana yaşattıklarını bir şekilde çıkarsın acısını. Asla beddua eden bir insan değilim ama beni bu hale getirdiler
Sağlık ocağındaki ebe de kullanmıyorum diye çok telaşlandıydı 17. Haftada fln doktora ısrarla sordm yok dedi başlamayacağız dedi. Her doktor farklı gerçekten ama üç aşağı beş yukarı hepimiz başlayacağız elbet bir gün20.haftadan sonra başlayanlar da oluyormuş 12.hafta da başlayanlardaher doktor birbirinden farklı hareket ediyor tek doğrusu yok heralde Ben 17.haftada başladım decavit içiyordum sadece onu bırakıp gyno ferroya geçtim. İçinde b12de varmış iyi oldu bence
Ay başlayalım vallahi depolarımız hep dolu olsun bir de onun sıkıntısını çekmeyelimSağlık ocağındaki ebe de kullanmıyorum diye çok telaşlandıydı 17. Haftada fln doktora ısrarla sordm yok dedi başlamayacağız dedi. Her doktor farklı gerçekten ama üç aşağı beş yukarı hepimiz başlayacağız elbet bir gün
Böyle anlaşılmak bile çok güzel sağol canım benim. Haftaya ayrıntılı ultrasonum vardı o da üniversitede profesör. Yarına çektim randevuyu hem bir an önce baksın hem de durumu izah edip heyet raporu isteyeceğim. İnşallah anlayışlı bir doktordur yazarDurumunuza çok üzüldüm, bende kamudayım mühendisim benimde doktor yatış verdiği için kanamalarımdan dolayı ara ara oldu ılk 20 , 10 10 aldım sonfa baktım 7-8 gün daha var doktor gün raporu verdi işyerindeki parmakları yorulan bayan arkadaş dediki doktorunuz heyet versin uzun süreli yatış sa bende dedimki benim heyet yada normal hakkım olanı kullanmak benim hakkım 40 gün dolsun heyette alırım dedim çıt çıkaramadılar! Nefret ve hayretle bakıyorum ben canımın derdindeyim yavrumun derdindeyim tüp bebek ve ilk gebelık 2. Tüp denememizde zar zor oldu cok şükürİnsanlar yazı yazmaktan aciz, bnm doktorum özel-üniversite hastanesi oldugundan heyet verebildi! Sanırım ilçedesini ve kanamalarınız devam etmekte acılen ya üniversite hastanesi doktoruna gıdın tek seferde 20 25 gün rapor alın kımsede umrununuzda olmasın! Onzmn maaşınızdanda kesintş olmaz parça parça uğraşmayın , çünkü siz kendinizden ödün verdikçe sorumluluk hissiyattyla onlar daha fazlasını bekler! Önce sağlığınız ve bebeğiniz … sağlıkla gelsin inşallah havuç suyu içiniz hergün..
Ben daha doktorumla konuşmadım ama videolarından görüyorum yaptırıyor şeker yüklemesi. Doktoruma güvendiğim için yaptırıcamKızlar şeker yüklemesi hakkında ne dusunuyorsunuz yaptiracakmisiniz
Evet canm kasılma ve ağrım vardı magnezyum verdi. Günde bir iç kesmezse iki ye çıkar o da kesmezse başka vercem dedi. İlk tek kullandm iyi gelmedi ikiye çıktm geçti ağrılar kasılmalar tekrar bire düştüm.Ay başlayalım vallahi depolarımız hep dolu olsun bir de onun sıkıntısını çekmeyelimsana magnezyumu ne için vermişti canım? Kasılma ya da ağrıların mı olmuştu?
Benim doktorum da şeker yüklemesi olucağı muayenede bakıcaktı değerlerime ama daha çok varKızlar selam. Doktor kontrolüm vardı. Ben hamilelik öncesi iki sinovac ve 17. Haftamda da bir biontech aşı olmuştum. Bir biontech yeterli değil çok arttı sırf benm iki gebem covid ,kapanmalar yakın patlak verdi buara vakalar dedi. 24.haftamda tetanoz birinci doz sağlık ocağnda olcam, 26.haftada biontech ikinci doz, 28.haftada da tetanoz ikinci doz hastanede karma aşı olarak olcam boğmaca falan da varmış içinde . Bir de 26.haftada şeker yüklemesi hafif doz da yapcam sen de şeker olcağını düşünmüyorum dedi, ben de hamilelik öncesi insülin direncimin yüksek oldğnu söyledim, o zaman riske atmayalım normal dozda yapalım dedi ogün aç gidip demir değerlerme falan da bakılcakmış kan vercekmişşm. Böyle yoğun bir ay var önümde yani, sağlıkla ilerlesin de herşey
işyerim bir aydır kaynıyor. üstüste herkes covid oldu. hayırlısı gerçekten.Benim doktorum da şeker yüklemesi olucağı muayenede bakıcaktı değerlerime ama daha çok var
Bence de aşıyı 2 doz olman çok iyi canım. Ne olur ne olmaz vaka sayıları inanılmaz artıyor bisürü varyant