- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 31
Ay ne öpmesiiiii aman amann ateş bastıAynen dimi valla pusetin ağırlığı arabanın ağırlığından daha önemli benim için odadan odaya taşırken bile anlıyosun
Ay inş kimse dokunmaz bebiklerimize çok sinir oluyorum düşününce bilebi de öpmeye falan kalkan olursa allahım soldan soldan geliyolar
Merhaba en son 24 Kasım tarihinde adet gördüm bundan önceki iki gebeliğimde hiçbir sebep olmadan gerekli kontroller yapılarak kürtajla son buldu şimdi tekrar hamileyim doktora gitmekte çok korkuyorum tekrardan aynı şeyleri yaşamak kürtajla sonuçlanması belki de bu sefer aynı olmayacak bilmiyorum ama tahmini olarak sanırım beş haftalık hamileyim evde test yaptım hemen sonuç verdiSevgili mayıs annelerii
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Tablomuzu oluşturup eklemeye başlıyorum
HAMİLE ADI YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI ŞEHİR CİNSİYET İSİM @Brokilo 27 01.05.2022 1. 4+1 5+3 İSTANBUL ERKEK @Milanaz2 29 01.05.2022 1. 5+4 6+3 İSTANBUL ERKEK K kendimiseviyorummm 28 02.05.2022 1. 6+2 6+2 İSTANBUL KIZ @Dilekbltylmz1 34 02.05.2022 2. 5+0 7+0 EDİRNE ERKEK KARAN @Lawyer0134 29 02.05.2022 1. 5+2 6+3 İSTANBUL KIZ N Neess 27 04.05.2022 1. 6+1 6+1 İSTANBUL ERKEK YAĞIZ NADİR @La fontaine 34 05.05.2022 4. 9+2 9+2 ERKEK @Catluna 31 06.05.2022 1. 5+0 7+0 İSTANBUL KIZ @STvenus 40 06.05.2022 1. 4+5 6+1 KOCAELİ KIZ VENÜS @Pembe Lotus 35 09.05.2022 2. 5+0 6+5 ERKEK
KIZ@Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 6+2 ADANA ERKEK MERT KARAN @Carpediem4 30 10.05.2022 2. 4+2 6+3 İZMİR KIZ ARYA @Evera 24 10.05.2022 1. 4+6 7+2 BATMAN ERKEK L Larissa 29 11.05.2022 1. 4+2 6+6 İSTANBUL KIZ @pamela0 28 11.05.2022 1. 5+0 8+1 İSTANBUL KIZ @Puffytwins 35 11.05.2022 1. 5+5 5+5 KOCAELİ ERKEK
KIZ@Okyanus_xx 28 13.05.2022 1. 6+3 6+3 SAKARYA ERKEK ALP @GeaL 33 13.05.2022 2. 5+2 6+2 ANKARA ERKEK @dogavekitaplar 28 14.05.2022 1. 6+2 6+2 AYDIN KIZ @Poppiri 22 15.05.2022 1. 5+0 6+1 İZMİR KIZ A Atalanteda 25 17.05.2022 2. 5+4 6+3 ANKARA KIZ MEVA @talena 35 18.05.2022 1. 5+4 7+1 İSTANBUL KIZ @Sabirsiz tospa 33 19.05.2022 1. 5+2 6+2 İSTANBUL ERKEK DORUK @Hurremmsultann 25 20.05.2022 1. 5+1 6+6 MERSİN @scl88 32 20.05.2022 2. 7+6 7+6 OSLO @ilaydaylm2 26 21.05.2022 1. 4+3 5+6 ANTALYA KIZ @burgulu 36 21.05.2022 2. 7+3 7+3 İSTANBUL KIZ @Nefes0858 36 22.05.2022 1. 6+1 7+3 İSTANBUL ERKEK @Minaprenses 35 23.05.2022 1. 4+6 6+3 İSTANBUL ERKEK Kadindiyorki 29 24.05.2022 1. 4+6 6+0 KIZ @123ayse123 27 24.05.2022 1. 4+5 6+1 BAYBURT KIZ Z Zynpada 28 25.05.2022 1. 4+5 6+5 DİYARBAKIR ERKEK @hakkim 29 26.05.2022 1. 5+0 7+0 İSTANBUL ERKEK @Ssmeli 29 28.05.2022 1. 6+0 6+0 BALIKESİR ERKEK @Purple07 36 30.05.2022 2. 6+2 6+2 BURSA KIZ @zeynepnahitt 21 30.05.2022 2. 6+2 6+2 BALIKESİR ERKEK
Tekme hissediliyo ya bagirsak hareketinde sadece bi ses dalgalanma gibi oluyo. Tekmede baya boyle disari dogru ittiriyo bebis elinde hissediyosun cikintiyi. Zayifsaniz hissediyodur. Benim gobusum var biraz yan yatinca karnimin yan tarafinda ince bi tabaka var ordan hissediliyo sadecebende bugün 19+0 oldum :) eşim hissediyor arada o bağırsak hareketimi diye soruyor tam karar veremedi
Hic gelmesinler soldanAynen dimi valla pusetin ağırlığı arabanın ağırlığından daha önemli benim için odadan odaya taşırken bile anlıyosun
Ay inş kimse dokunmaz bebiklerimize çok sinir oluyorum düşününce bilebi de öpmeye falan kalkan olursa allahım soldan soldan geliyolar
Kan tahlili verin 2 gun arayla duzenli artiyo mu diye bekleyin. Sonrada haftasina gore gidersiniz doktora insallah saglikla ilerlerMerhaba en son 24 Kasım tarihinde adet gördüm bundan önceki iki gebeliğimde hiçbir sebep olmadan gerekli kontroller yapılarak kürtajla son buldu şimdi tekrar hamileyim doktora gitmekte çok korkuyorum tekrardan aynı şeyleri yaşamak kürtajla sonuçlanması belki de bu sefer aynı olmayacak bilmiyorum ama tahmini olarak sanırım beş haftalık hamileyim evde test yaptım hemen sonuç verdi
Arkadaşın dediği gibi 2 günde bir kan değerinize baktırın düzenli artık olursa bi sorun olmaz umuyorumki. Kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsunMerhaba en son 24 Kasım tarihinde adet gördüm bundan önceki iki gebeliğimde hiçbir sebep olmadan gerekli kontroller yapılarak kürtajla son buldu şimdi tekrar hamileyim doktora gitmekte çok korkuyorum tekrardan aynı şeyleri yaşamak kürtajla sonuçlanması belki de bu sefer aynı olmayacak bilmiyorum ama tahmini olarak sanırım beş haftalık hamileyim evde test yaptım hemen sonuç verdi
Hayır zaten lohusa kafası valla herkesi elden geçiririm heraldeAy ne öpmesiiiii aman amann ateş bastısavunmasız , mikroplara açık yavrular yeni doğduklarında .valla bana gerekirse uyuz anne desinler hele de bu korona varken öptürmem yani biraz büyüsün sabretsinler arkadaşımın iki aylık bebeği var gribe yakalandı 2 aylık ömründe iki kere , doktoru kendin bile öpme demiş, sen grip mikrobu taşıyo olabilirsin aktif belirtin olmaz bebeğine geçer ,kapalı ortamda çok fazla insanla temas etmesn demiş. Çok şükür baharda doğcak bebeklerimiz ,kış bebeği daha zor anladığım kadarıyla,hastalıktan kırılıyo insanlar, bide anlayışsz insan çok, hayrlı olsuna geliyolar o halleriyle
aynı binadaysan kaç arkadaşım kaç arkana bakmadanTekme hissediliyo ya bagirsak hareketinde sadece bi ses dalgalanma gibi oluyo. Tekmede baya boyle disari dogru ittiriyo bebis elinde hissediyosun cikintiyi. Zayifsaniz hissediyodur. Benim gobusum var biraz yan yatinca karnimin yan tarafinda ince bi tabaka var ordan hissediliyo sadece
Hic gelmesinler soldanilkinde ben kimseye bi sey dememistim ama demek lazimmis onu gordum yoksa abartiyolar hele bunda pandemi var hic lafimizi esirgemememiz lazim. 10 gunlukken bana esimin sülalesi gelmisti bebegi gormeye simdi asla kabul etmicem kimseyi. Bide ayni binada oturuyoruz hepimiz gerekirse gider annemde kalirim kimseyi istemiyorum bu sefer
Normalde gelmiyolar amaaynı binadaysan kaç arkadaşım kaç arkana bakmadanmillet can sıkıntısından gelir valla sinir geliyo bana düşündükçe
İnsallah cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için insallahArkadaşın dediği gibi 2 günde bir kan değerinize baktırın düzenli artık olursa bi sorun olmaz umuyorumki. Kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun
Maşallah onaBebeklerbebişi dün ilk defa dışardan da çok net hissettim eşim de elini koyduğunda ona da birkaç selam çaktı oğluşum bu arada yatak konusunu ne yaptınız, karar veren veya almış olan var mı ben park yataktan emindim ama şekilciliğim aklımı çeliyor
Yaa yerim onu senin minik sabahçı bizimki de gececi mi acaba ama gececi olmasın lütfenMaşallah onaben sabah 6da uyandım lavaboya kalkmak için baktım oğluş formunda ben sıkışınca yerimi daraldı ne yaptı çok sertti
Bende park yatağa karar verdim henüz almadım babannesi alcakmış
Şekilcilik benimde aklımı çeliyor ama yerimde yok zatenodasına kısmet olur inşallah. Joie kubbie park yatak işimi fazlasıyla görecek.
İçinin rahat etmesi daha önemli canım bence çok takıldıysan içinde kalmasın şekilcilikten yana kullan hakkınıduruma göre park yatak alması kolay. İçinde kalana çare yok
aslında çok net hissediyorum ben ama eşim emn olamıyorTekme hissediliyo ya bagirsak hareketinde sadece bi ses dalgalanma gibi oluyo. Tekmede baya boyle disari dogru ittiriyo bebis elinde hissediyosun cikintiyi. Zayifsaniz hissediyodur. Benim gobusum var biraz yan yatinca karnimin yan tarafinda ince bi tabaka var ordan hissediliyo sadece
kuzucum ben joie kubbie park yatak aldım. odasında inşallah ahşap yatak kullanır çocuğum benm yanımdayken park yatakBebeklerbebişi dün ilk defa dışardan da çok net hissettim eşim de elini koyduğunda ona da birkaç selam çaktı oğluşum bu arada yatak konusunu ne yaptınız, karar veren veya almış olan var mı ben park yataktan emindim ama şekilciliğim aklımı çeliyor
O sürekli değişiyor canım son zamanlar belli olcak heralde gececiler mi sabahçılar mıYaa yerim onu senin minik sabahçı bizimki de gececi mi acaba ama gececi olmasın lütfenben de park yataktan emindim aslında elele baby'nin bir modelini de beğendim (ürünleri sağlam mı onu da bilmiyorum yorumlar iyiydi) ocak başı stok yenilenecekmiş onu beklerken bir acabaya düştüm kuzu durduk yere
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan inşallah canımBu arada nihayet bebek arabası aldım ben de cybex pockit all city modeli seçtim çevremde kullanan arkadaşım vardı çok memnun olduğunu söyledi görünüşü de güzeldi derin bir nefes alıp kararımı verdim benim için en zor seçimlerden biriydi hem hafiflik hem kalite hem de çok yer kaplamayan bir şey istiyordum Allah utandırmasınL Larissa özelden konuştuğumuz günün ertesi ehh yeter diyip aldım bebeek
Yaa ben de elele bayb'nin modelini beğendim ama N Neess de joie kubbie park yatak dedi ben de bir ona bakayım o zaman kuzum sağolaslında çok net hissediyorum ben ama eşim emn olamıyorerkek kafası sanırım
kuzucum ben joie kubbie park yatak aldım. odasında inşallah ahşap yatak kullanır çocuğum benm yanımdayken park yatak
Teşekkür ederim bebeeek hayırlısı bakalım artık yaşayıp göreceğizO sürekli değişiyor canım son zamanlar belli olcak heralde gececiler mi sabahçılar mıonu bende duydum genelde herkes memnun, memnun olmayanına denk gelmedim. Çok az kalmış stoklar yenilensinde oda çıksın aradan
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan inşallah canımilerde baston araba derdin olmayacak oh benim ilk aklımda o vardı kabin boy minicik olduğu için ama tekerlekleri çok küçük diye en azından 1 yaşına kadar konforlu olmaz diye düşündüm o yüzden onu elemiştik. Ama ilerde baston bebek arabası ihtiyacımız olursa aklımda
Evet küçük bir park yatak ama ben yanımdayken bir yaşına kadar kullanırım sonra odasında kendi standart beşiği olur diye düşündüm. Bazı park yataklar anne yanı olmuyor bu olabiliyor güzel bir özelliği bence Z Zynpada bi de ben aldğmda fiyatıda makulduBak bakalım canım normal park yataklara göre daha küçük elele park yataktan da küçük ama anne yanlarına göre daha büyük bence çok yeterli
Ohhh hepimiz arabalandıkBu arada nihayet bebek arabası aldım ben de cybex pockit all city modeli seçtim çevremde kullanan arkadaşım vardı çok memnun olduğunu söyledi görünüşü de güzeldi derin bir nefes alıp kararımı verdim benim için en zor seçimlerden biriydi hem hafiflik hem kalite hem de çok yer kaplamayan bir şey istiyordum Allah utandırmasınL Larissa özelden konuştuğumuz günün ertesi ehh yeter diyip aldım bebeek