Selaaam kızlar e bebek indirimlerinden faydalandım bende biberonu emziği vs beslenme ürünlerinde epey indirim vardı. Onları tamamladm. Avent aldm ikisinide. Birkaç tulum takım aldım, mama kaşığı bile aldmilaç içirirken lazım oluyor özellikle.
Kızımda tekmelemekten dün beni uyutmadı resmen. Şu an yazarkende öyle, içim kalkıyor gibi bi tuhaf oluyorm sürekli yavrum ne istiyorsun evladım diye biraz sövüyorm ama faydası olmuyor
Ahahah resmen o konuda da aynıyız, ben hep araştıran uzun uzun bakıp öyle karar veren , eşim gördüğünü alandır hepAy resmen aynı hislerrama dünkü şokumu görmeliydiniz eşim bile ya sen niye bu kadar şok oldun boşver falan diyodu bi de aylarca hep bi şeyi araştırıp alırım kendisi benim tam tersimdir, bi güzel malzeme de verdim tüh
Valla mamas papas ocarro bana o kadar sağlam geldiki ağırlığını falan hiç düşünmüyorum o yüzden. Zaten eşim yokken arabayı kucaklicak halim yok amansen hangi renk aldın hepsi birbirinden güzel sankii
Ya ben de çok net hissediyorum ama doktorum bana şu an çok net hissedemezsin 2 haftaya ancak dediAy ben de doktoruma söyledim bu çocuğun hareketlerini hissediyor olabilir miyim diye hissedersin ama tam olarak değil gıdıklanma, kayma gibi hissedersin dedi ama ben aynı senin dediğin gibi resmen hareket ettiğini hissediyorum.
Kızlar ben bu ay hesabını hala karıştırıyorum biz şimdi kaçıncı aydayız
Acaba diyorum iri mi biraz bizimkilerin kemikleriYa ben de çok net hissediyorum ama doktorum bana şu an çok net hissedemezsin 2 haftaya ancak dedi
Bebek 500 grama ulaştığında mııı daha neleerAcaba diyorum iri mi biraz bizimkilerin kemikleriçünkü doktor bebek 500 gr’a ulaştığında çok net hissetmeye başlayacaksın dedi ama ben zaten hissediyorum
Bebek 500 grama ulaştığında mııı daha neleerben hissetmeyle ilgili doktoruma bir şey söylemedim henüz çünkü 16+3te gitmiştim en son ondan sonra hissetmeye başladım ama hissettiğim kesinlikle oğluşum bu hissetmek sanki kişiden kişiye göre değiştiği için yapıyla alakalı gibi biraz da
Çook heyecanlııYani öyle hareketini tekme mi kayma mı ne olduğunu anlatsın dedi. Ama bence de kişinin vücut yapısı çok önemli, bende bebeğin hareket ettiğini hissediyorum ama bakalım tekmeyi ne zaman ayırt edeceğim
Demekki biz kadınlar hep detaycıAhahah resmen o konuda da aynıyız, ben hep araştıran uzun uzun bakıp öyle karar veren , eşim gördüğünü alandır hepben de aynı şekilde düşündüm ya aprtmanda merdvenden falan indrmiceğim sürece birtek bagaja koyarken sorun etmedim ben de ya.evet hepsi de güzeldi ya ben cashmere den yana kullandım hakkımı o rengi hep çok severim sütlü kahve gibi .şubatte kesin düşer bence 7 küsürlere . Şubatta hergün bir marka indrme giriyo ya , almadığım şeylerin hepsini ben de şubata bırakıyorum . Tabi ocak sonrası yine zam gelcek diyolar ama napyım herşeyi de alelacele ocağa kadar alıp bitiremem yani
500 gr mı yok artık yaaAcaba diyorum iri mi biraz bizimkilerin kemikleriçünkü doktor bebek 500 gr’a ulaştığında çok net hissetmeye başlayacaksın dedi ama ben zaten hissediyorum
Bizimkiler kuduruk olcaklar heraldeDemekki biz kadınlar hep detaycıkarışmasınlar bizee ya bize de dün gelen zam geldi zaten dedi. Artık ufak tefek farklar olur dedi 2 haftadır etiketlerle uğraşıyolarmış
500 gr mı yok artık yaavalla kuzu bana 18 lerde hissedersin demişti ben bi tık önce hissetmeye başladım belki bizim tontikler önden gittiği için olabilirr. 18. Haftada gittiğimde de sordu hatta hissediyor musun diye, bi pıtpıtlar oluyo dedim tamam o pıtpıtlar bebek dedi direk valla benimki özellikle tatlı yiyince bi hareketleniyo 500 gr a ulaştığında karnımı delcek demekki
Doğru olan bizim hissettiğimiz onlar konuşsun bizim minikler gümbür gümbürAcaba diyorum iri mi biraz bizimkilerin kemikleriçünkü doktor bebek 500 gr’a ulaştığında çok net hissetmeye başlayacaksın dedi ama ben zaten hissediyorum
Çook heyecanlııbence çok az kaldı 2-3 hafta kadar Benim son 10-11 gündür hissettiğimin tekme olduğunu düşünüyorum çünkü dışardan da gözüküyor artık
Demekki biz kadınlar hep detaycıkarışmasınlar bizee ya bize de dün gelen zam geldi zaten dedi. Artık ufak tefek farklar olur dedi 2 haftadır etiketlerle uğraşıyolarmış
500 gr mı yok artık yaavalla kuzu bana 18 lerde hissedersin demişti ben bi tık önce hissetmeye başladım belki bizim tontikler önden gittiği için olabilirr. 18. Haftada gittiğimde de sordu hatta hissediyor musun diye, bi pıtpıtlar oluyo dedim tamam o pıtpıtlar bebek dedi direk valla benimki özellikle tatlı yiyince bi hareketleniyo 500 gr a ulaştığında karnımı delcek demekki
Doğru olan bizim hissettiğimiz onlar konuşsun bizim minikler gümbür gümbür
Kesinlikle hele şu dönemde bana ilaç gibi geliyor sanki ‘anneciğim ben burdayım ve iyiyim’ diyormuş gibiSizin büyümüş zaten maşallah ona, hareket hissetmek daha iyi insan en azından iyi olduğunu biliyor
Zaten hissedersin dedi benim doktorumda ancak 500 gr a ulaştığında daha net ve ayırt edilebilir olacaktır hareketleri dedi mesela koluyla mı vuruyor yoksa tekme mi atıyor anlaşılır olacak şimdi daha sadece gıdıklanma, kayma, küçük bir pıt olarak hissedersin dedi.
Hahaha tosunlar sağlıkla gelsinler, gerçekten gümbür gümbür geliyorlar
Ah minik kuş ya annesine hep destek tam destek olsun inşallah, evet az kaldı o zaman daha da iletişim içinde olacağız onlarla. Çok güzel heyecanlar gerçekten sağlıkla gelsinler.Kesinlikle hele şu dönemde bana ilaç gibi geliyor sanki ‘anneciğim ben burdayım ve iyiyim’ diyormuş gibi2 gün sık sık hissedip 1-2 gün sakinleşince korkmuştum ama henüz küçük oldukları ve hareketleri düzene girmediği için normalmiş. Doktorunuzun söylediği gibi ayırt edebildiğimiz zaman, hareketleri düzene girdiğinde daha keyifli olcak
Hepimizin yavruları hayırlı evlat olsun inşallah canımAh minik kuş ya annesine hep destek tam destek olsun inşallah, evet az kaldı o zaman daha da iletişim içinde olacağız onlarla. Çok güzel heyecanlar gerçekten sağlıkla gelsinler.
Ayy evet kuduruklar grubu hepimiz nasıl da erkenden hissettikBizimkiler kuduruk olcaklar heraldedaha ne zamandan kıpır kıpırlar
Düz duvara tırmancak galiba bizimkiler bebitomDoğru olan bizim hissettiğimiz onlar konuşsun bizim minikler gümbür gümbür
Evet evet gerçekten de pıtpıtla başlayıp şimdi daha güçlü şeyler hissediyorum bende. En son 270 grdı 9 aralıkta bakalım ne zaman 500 gr olucak heyecanla bekliyorum o zamanSizin büyümüş zaten maşallah ona, hareket hissetmek daha iyi insan en azından iyi olduğunu biliyor
Zaten hissedersin dedi benim doktorumda ancak 500 gr a ulaştığında daha net ve ayırt edilebilir olacaktır hareketleri dedi mesela koluyla mı vuruyor yoksa tekme mi atıyor anlaşılır olacak şimdi daha sadece gıdıklanma, kayma, küçük bir pıt olarak hissedersin dedi.
Hahaha tosunlar sağlıkla gelsinler, gerçekten gümbür gümbür geliyorlar
Dün bir kere kayma gibi bişi hissettim ilk defa farklı geldi ben de bebişim diye düşündüm ama bugün olmadı meselaYani öyle hareketini tekme mi kayma mı ne olduğunu anlatsın dedi. Ama bence de kişinin vücut yapısı çok önemli, bende bebeğin hareket ettiğini hissediyorum ama bakalım tekmeyi ne zaman ayırt edeceğim
Benim doktorum 15 gün bırak arada dediKızlar yarın tetenoz aşımı olacagim 2. Doz biontek asimida 21 temmuzda vurulmustum 5 ay oldu smdi aşı da acilmis tetenoz asisiyla arasinda belli bir zaman gecmesi gerekiyormu bilgisi olan varmi acaba
Vallahi ben zayif bir hamile degilim 2. Gebeligim ama ilkindede cok erken hissetmistim bunda da 14 hafta doldugunda cok net hissediyordum bebisin yerlesim yeri ve iriligiylede alakali diye dusunuyorum 16+2 haftalikken 240 gramdi doktorum 2. tosun geliyor dediBebek 500 grama ulaştığında mııı daha neleerben hissetmeyle ilgili doktoruma bir şey söylemedim henüz çünkü 16+3te gitmiştim en son ondan sonra hissetmeye başladım ama hissettiğim kesinlikle oğluşum bu hissetmek sanki kişiden kişiye göre değiştiği için yapıyla alakalı gibi biraz da
Öylemi çok tesekkur ediyorum cevabiniz icin yine bende muaynede sorarim o halde 9 gun sonra aceleci davranmayayim o halde yarin tetenozu olup bekleyeyimBenim doktorum 15 gün bırak arada dedi