- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 31
Benim kullanım koşullarımda , sadece bagaja koyarken önemi vardı ağırlığın o yüzden önemli değil, ama tabii ki herkese uymayabilir haklısınızGüle güle kullanım evladınızla , gerçekten çok kaliteli ve sağlam bi araba ama bana biraz ağır geldi bakıcam yinede secenekler arasında ayıp olmazsa kaça aldınız nereden?
Maalesef öyle canımbu arada cybex eezy twist 360 modelini inceledm gerçekten güzelmiş. 9bin lira olması dışında bir kusuru yok4500 e kasım sonu beğenip almadğm arabanın 7500 oldğnu görünce şu an ufak bi şoktayım. en ii araba bile henüz alınmamıştan iyidir arkadaşlar
Kasım sonundan bu yana fiyatların 2 kat artmış olması beni de endişelendirdiği için bari yılbaşından önce büyük parçaları hallediyim dedimbu arada cybex eezy twist 360 modelini inceledm gerçekten güzelmiş. 9bin lira olması dışında bir kusuru yok4500 e kasım sonu beğenip almadğm arabanın 7500 oldğnu görünce şu an ufak bi şoktayım. en ii araba bile henüz alınmamıştan iyidir arkadaşlar
Bizim randevu hep öğleden sonra son iki gidişimizde çikolata da yiyip gidiyorum bana mısın demiyor öyle yatıyor yüzünü de kapattı son gidişimizdeAy inşallah zorla uyandırdı doktor öyle olunca üzülüyor insan dürtülerek uyanmasına
Hahaha vallahi çok haklısın. bundan sonra öğleden sonraya randevu alacağım
Ayy çok iyi bakayım hemen bu akşam e bebekte mi canım tam siteyi göremedimBu arada bu akşam ve yarın emzirme ürünleri ve ateş ölçerler %22 indirime giriyor sende lansinoh göğüs pompası almayı düşünüyordun diye hatırlıyorum büyük ihtimal oda düşecek haberin olsunKadindiyorki canım sende ateş ölçerlere bakabilirsin almak istediğin vardır belki L Larissa
Lansinoh alıcam ya kesn karar verdimBu arada bu akşam ve yarın emzirme ürünleri ve ateş ölçerler %22 indirime giriyor sende lansinoh göğüs pompası almayı düşünüyordun diye hatırlıyorum büyük ihtimal oda düşecek haberin olsunKadindiyorki canım sende ateş ölçerlere bakabilirsin almak istediğin vardır belki L Larissa
Evet canım e bebekAyy çok iyi bakayım hemen bu akşam e bebekte mi canım tam siteyi göremedim
Ben teklisini alacağım şuan 459₺ %22 indirimle 358e düşcek ama şimdiden tükenmişLansinoh alıcam ya kesn karar verdimumarm hatrı sayılır bir indirim olur
Hahahahah yaaa şu dürtülerek uyandırılması beni güldürüyo ama sütlaç gibi sallıyo çocuğu içerde dimi
Bide öksür demişti bana birden kıpraştı hemen
Hahahaha bende tam olarak öyleyim sonra gün içinde sabırsızlanıyorum diye sabah alıyorum randevuyu işte tosunlarımız uyuyor ne yapalımanası tez canlı doktorun ilk randevusunu alıyorm ben genellikle bizimki turşu gibi yatıyor. kocaman karam gömdüm tersine dönüp uyumaya devam etti
Hahahaha bizimkiler uykucu olacak herhalde yaBizim randevu hep öğleden sonra son iki gidişimizde çikolata da yiyip gidiyorum bana mısın demiyor öyle yatıyor yüzünü de kapattı son gidişimizde
Ben kullaniyorum ocarro. Gercekten agir ama bagaja indir kaldiri sorun yapmazsaniz gercekten cok saglam. Biz onunla dag yürüyüşü bile yaptik tangir tungur tasli toprak yollarda surduk hic bi sey olmadi. Kizimda icinde rahat rahat oturdu bu siradaKitikate bebek kıyafeti mağazasında %30 indirim var , harika ve yenidoğan için organik ürünleri var.. suan epey indirimde normaldede cok uygun bi marka değil ama ürünleri özellikle yenidoğan bir harika! İki set hastane çıkısı (battaniyeler içinde) , banyo havlusu, ıkı tulum , altaçma yatağı, vshepsni aldım ,içe giyirmek için kısa kol uzun kol zıbınlar çıtçıtlı, müslin büyük, 0-3,3-6 ay takım alt üst ,temassız ateş ölçer ama kulaktanda alıcam , buhar mak bebek için (kendim içinde burun tıkanıklıgı için) , bips emzik ,phlips avent biberon cam, kaşıkemzik, sırada ilk iş bebek arabası puset ,ana kucağı:)
Secenklerde mamas papas occaro,cybex eezytwist, stokke bakıcam ama mamas papas ta aklım kaldı bi ona bakabildim ağır arkdslar ama asırı sağlam güvenilir ve cok Güzel ama agır 13 kg fln mamas papas tercih eden var mı? Hangi markayı önerirsiniz ? Cybex bakan var mı?
Bu arada bu akşam ve yarın emzirme ürünleri ve ateş ölçerler %22 indirime giriyor sende lansinoh göğüs pompası almayı düşünüyordun diye hatırlıyorum büyük ihtimal oda düşecek haberin olsunKadindiyorki canım sende ateş ölçerlere bakabilirsin almak istediğin vardır belki L Larissa
Hepimiz pompalanırız inşallahBen de göğüs pompası bakıyordum. Lansinoh alacağım, onu da aradan çıkarırım uyguna gelirse
Hepimiz pompalanırız inşallah
Ben çalışmıyorum ama yine de istiyorumDoğum iznimdeyken daha rahat uyumak için (sağılan sütü verir eşim falan), işteyken de stok olsun diye almak istiyorum. Bakalım nasipleniriz inşallah
Hepimizin bir tek dileği var, gece biberonla eşimiz versin yeterDoğum iznimdeyken daha rahat uyumak için (sağılan sütü verir eşim falan), işteyken de stok olsun diye almak istiyorum. Bakalım nasipleniriz inşallah
sütü en çook bebeğin emmesi arttırıyormuş. Azıcık bile çekse sür kanallarını uyarıp açıyormuş hemen. Doktorlar pompayı hiç önermiyormuşBen çalışmıyorum ama yine de istiyorumsağılan sütü verebilsinler diye hem de ilk başta mutlaka ihtiyaç oluyor süt birden gelirse başta yağlı geldiği için kanallar tıkanabiliyor sık sık sağmak gerekebiliyor illa ki ihtiyaç olur diye düşünüyorum bakalım
Kesinlikle nooooHepimizin bir tek dileği var, gece biberonla eşimiz versin yeterçok amin
sütü en çook bebeğin emmesi arttırıyormuş. Azıcık bile çekse sür kanallarını uyarıp açıyormuş hemen. Doktorlar pompayı hiç önermiyormuşama biz dinlicek miyiz noooo ben de manuel alıcam bi tane kendime kolaylık sağlamak için. Yüksek fiyatlı bi şey almayı düşünmüyorum bu sebeple inşallah emerler de minnoşlar
Merhaba bence de erkek gibi asıl bu haftalar da genelde netleşmiş oluyorSelam arkadaşlar bana doktor 14. Haftada bile kız dedi bugün erkek ihtimali yükseldi sizce ? Bi bakarmısınız?