Çok şaşırdım şoktayım hala tekrar değişir mi diye öylesine kalakaldımMerhaba bence de erkek gibi asıl bu haftalar da genelde netleşmiş oluyor
Benim de 11. Haftada pipi zannedilen bi fotom var ama meğerse değilmiş 15. Haftada netleşmiştiSelam arkadaşlar bana doktor 14. Haftada bile kız dedi bugün erkek ihtimali yükseldi sizce ? Bi bakarmısınız?
Emmezlerse popişe bi şaplakKesinlikle nooootabii ki bebeğin emmesi kadar etkili değiller ama emmeye alışana kadar ihtiyaç oluyormuş canım manuel alanlar da elektrikliye dönüyor göğüslerime pek güvenmiyorum ama belli de olmaz tabii ben o zaman onun da stresiyle uğraşmak istemiyorum alacağım kafam rahat olsun bir tane de mochi alacağım 2si yeterli olur. İnşallah foşur foşur süt gelir de colk colk emerler
Değişedebilir tabiiÇok şaşırdım şoktayım hala tekrar değişir mi diye öylesine kalakaldım
Ayy dimi yaa 1 ay sonra 3. trimester başlıyormuş başımıza daha neler gelcek bakalımEmmezlerse popişe bi şaplakzaten başından beri çektirdiler kusa kusa bi hal olduk bari doğumdan sonra emsinler de çektirmesinler valla diğer türlü eziyet sütü sağ biberonla ver ya da mama yap uygun sıcaklığa gelsin ver of allahım çok korkuyorum
Benimde bugün 16+2Değişedebilir tabiiBenim 12.hafta erkeğe benziyor demişti 16.hafta da erkek olduğu kesinleşti daha geç netleşenler de olabiliyor sizin de bir sonra ki randevunuzda netleşmiş olur
16+2 benim bugün çekildi işteBenim de 11. Haftada pipi zannedilen bi fotom var ama meğerse değilmiş 15. Haftada netleşmiştio yüzden yorum yapmim dedim ama dayanamadım bu da gerçekten pipi gibi duruyor ama 2 hafta daha sabredin netleşir artık
Güle güle kullanınN Neess sayende elektrikli göğüs pompası aldım indirimlee, Zaten philips avent alacaktım en iyisi o diye biliyordum cok yakın arkdsım sağıyor baska marka bakma ble demişti pahalı bir ürün eşim dedi indirimdeyse direk al elektroniğe zam gelecek cok, 1699 olmus trendyolda valla sen söyledin dye baktım e bebeğe sabah sabah! Vee yihuuu1200 e kapattm sabah sbah
N Neess ben de mochiyi aldımN Neess sayende elektrikli göğüs pompası aldım indirimlee, Zaten philips avent alacaktım en iyisi o diye biliyordum cok yakın arkdsım sağıyor baska marka bakma ble demişti pahalı bir ürün eşim dedi indirimdeyse direk al elektroniğe zam gelecek cok, 1699 olmus trendyolda valla sen söyledin dye baktım e bebeğe sabah sabah! Vee yihuuu1200 e kapattm sabah sbah
Baba olmanın gazıyla neler yapcaklar kim bilir
Ah beee ben mochiyi kendi sitesinden almistim torbasiyla birlikte 170 mi ne suan gorunce fiyati uzuldum
Siz indirim hakkınızı oto koltuğundan yana kullanmış oldunuz biz daha oralara gelemedikAh beee ben mochiyi kendi sitesinden almistim torbasiyla birlikte 170 mi ne suan gorunce fiyati uzuldum
Bende gogus pedi aldim. Hanimlar goruyorum ki gogus pedi almiyorsunuzgogus pedi almayi unutmayin cok lazim bi sey.
Bide kizima 15-36 kg oto koltugu aldim. Guzel fiyatti
Lansinoh tercih ediliyor genellikle, mamajonum güğüs kalkanısa okudum bayag iyi yorumlar var meme ucu yara olursa bunu takıp emzirebiliyorsun yara ıyılesebe kdr hiç bsy farketmıyormuş bebek .. birde silveretta gümüş kapak almayı önerdi yakında doğum yapan arkdsım 999 ayar gümüş olmasına dikkat et ama mutlaka edin cok dua edersin banadedi , baktım cok pahalı o marka suan 999 ayar olan alternatif baska bulursam sizede yazarım..Siz indirim hakkınızı oto koltuğundan yana kullanmış oldunuz biz daha oralara gelemedikgüle güle kullanın
Göğüs pedini hangi marka tercih ettiniz? Onu da alcaktım ama bazı markaların koku yaptığını yazmışlar araştırıp alırım artık dedim
Baby me aldim 3 paket aldim 3 al 2 ode varmis. Bol bol kullaniliyor çünkü uzun bi sureSiz indirim hakkınızı oto koltuğundan yana kullanmış oldunuz biz daha oralara gelemedikgüle güle kullanın
Göğüs pedini hangi marka tercih ettiniz? Onu da alcaktım ama bazı markaların koku yaptığını yazmışlar araştırıp alırım artık dedim
Mamajoo göğüs kalkanıda aklımdaLansinoh tercih ediliyor genellikle, mamajonum güğüs kalkanısa okudum bayag iyi yorumlar var meme ucu yara olursa bunu takıp emzirebiliyorsun yara ıyılesebe kdr hiç bsy farketmıyormuş bebek .. birde silveretta gümüş kapak almayı önerdi yakında doğum yapan arkdsım 999 ayar gümüş olmasına dikkat et ama mutlaka edin cok dua edersin banadedi , baktım cok pahalı o marka suan 999 ayar olan alternatif baska bulursam sizede yazarım..
Ben de bugün mağazasına gidince alayım bari dün aklıma gelmedi hiçAh beee ben mochiyi kendi sitesinden almistim torbasiyla birlikte 170 mi ne suan gorunce fiyati uzuldum
Bende gogus pedi aldim. Hanimlar goruyorum ki gogus pedi almiyorsunuzgogus pedi almayi unutmayin cok lazim bi sey.
Bide kizima 15-36 kg oto koltugu aldim. Guzel fiyatti