- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
Ne bilim söylenişi bı tuhaf seslenirken falan belki değiştiririm fikrini diyorum doğuma kadar ama kısmetbu aralar en popüler erkek çocuk ismiymiş canım ondan öyle söyledim. güzel bir isim aslında. erkekte çokta tercih yok erkek olsaydı 9 ay bulamazdım isim
Ahh oğluşumla adaş abisiOģlumun adı yağız çok da severim ismini ❤ smdi kizima arya liya eylül arasinda gidip geliyoruz iki isimde koyabilirim ama arya kesin olucak
Of şu milletin üstüne vazife olmayan şeylere karışması beni benden alıyoherkes beğendiği ismi çocuğuna koysun arkadaşım tuttuk mu sizi dimi. Ben öneri istemediğim halde ısrarla bi isim söylediklerine sen çocuğuna koyarsın inş falan diyorum
Ah olmaz olur mu kız olursa nil yade olcak demiştim ne o öyle milyarder gibi dedilersanki fikirlerini soran olmuş gibi. O yüzden en doğrusu hiç söylememek doğunca öğrensinler
demir e de bayılırım :))
Takipteyim bu sorunuzu, ben hiç çare bulanıyorum hamilelikten önce de aynıydı şimdi daha beter. Umarım bir çözüm buluruzKızlar kurban olayım kabızlık için napıyorsunuzönceden de kronik kabızdım zaten gebelikle beraber iyice gitti ilaçsız fayda etmiyor ilaç içmek de istemiyorum her defasında
Ben alıştım canım.benim ikinci gebelik oğlumda da olmuştu şimdi de öle..çok şey denedim duzelmiyo..bu aralar kan hapı içiyorum o biraz normale çevirdi ama azıcık normal diyelimKızlar kurban olayım kabızlık için napıyorsunuzönceden de kronik kabızdım zaten gebelikle beraber iyice gitti ilaçsız fayda etmiyor ilaç içmek de istemiyorum her defasında
MerhabalarMerhaba güzel anneler
Rabbim nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım, ikiz kızlarım olacak Allah izin verirse, herkese saglıklı gebelıkler ve dogumlar diliyorum
Çok teşekkürler, tek dileğim saglıkla kucagıma alabilmekMerhabalarçok teşekkürler hepimize nasip olsun inşallah ikiz kız maşallah ne kadar güzel sağlıkla kavuşun inşallah
Merhabalarr, Çok teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba güzel anneler
Rabbim nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım, ikiz kızlarım olacak Allah izin verirse, herkese saglıklı gebelıkler ve dogumlar diliyorum
Yok teyzesi hic yaramaz değil çok uyumlu bir çocuk lafı sözü bebekliğinden beri anlar hic aykiri haraketleri olmadi arada inadimiz tutuyor okadarda normal arrikAhh oğluşumla adaş abisiçevremde yağız isminde çocuğa hiç denk gelmedim isim olarak beyfendi duruyor ama nasıl acaba yoksa tam tersi yaramaz mı oluyorlar aryada çok güzel kız anneleri isim konusunda daha şanslı tabii
Yaa maşallah ona allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallahYok teyzesi hic yaramaz değil çok uyumlu bir çocuk lafı sözü bebekliğinden beri anlar hic aykiri haraketleri olmadi arada inadimiz tutuyor okadarda normal arrikbenimde cok begendigim bi isimdi sizin oglusunuzda saygili efendi olacak insallah pek severim yağızları babasi gbi esmer olursa dadında yenmez dedik sapsarı oldu bizim yağızımız
Olur ekleyebilirsinizMerhabalarr, Çok teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İsterseniz listeye de ekleyebilirim
Tablodaki bilgileri yazarsanız ekliyimOlur ekleyebilirsiniz
32yas, 1.ve 2.cocuk, ikiz kız, kese 5+3,kalp 6+3, Ankara, isim henüz net deilTablodaki bilgileri yazarsanız ekliyim
Biz de mert karan a karar verdik . Neden iki isim karan ne öyle diye laf ediyorlar. BIz sadece mert deriz diyorlar. Ben de diyorum mert karan diye seslenmeyen çocuğumu sevmesinKızlar kızlar ben yıllardır Demir istiyorum ama çevremde birkaç kişi ne o öyle maden dedi, kimseye sormadığım halde yorum almak beni çok kızdırıyor. Size de yapıyorlar mı bir tek bende mi bu değişik çevre
Araştırdığımda göre anne memesine en yakın phlips aventmis canım. Çevremde hep kullanıyorlar. Ben de marka olarak ona karar verdin. Sadece boyut olarak 120 ml mi almak mantıklı 220 mi ona karar veremedim. Çalıştığım için hep lazım olacak bana.Tecrübeli anneler biberon seti değil de bir biberon alıyım diyorum her ihtimale karşı, mantıklı mı tek almak yani? Bi de hangi marka önerirsiniz? Hiiç bilmediğim çok iyi markalar varmış lansinoh’dan falan hariç. Bi de yavaş akış falan mı almak gerekiyor
Canım henüz tecrübem yok ama her ihtimale karşı kolik bebeklere uygun biberon tercih etmeye karar verdim. Çok önceden birine hediye almıştım e bebek hediye çeki vermişlerdi çekle philips avent cam biberon küçük boy almıştım ek olarak dr. Browns cam küçük boy kolik biberon ya da tommee tippee cam olmayan antikolik biberon tercih edeceğim. İlk 3 ay yavaş akış öneriliyor daha sonra bebeğinin durumuna göre biberon ucunu değiştirebiliyorsun. Tommee tippee olanda ek olarak ortasındaki çubukla sütün sıcaklığını kontrol edebiliyorsun. Fotoğraflarını atıyorum sende incelemek istersin belki.Tecrübeli anneler biberon seti değil de bir biberon alıyım diyorum her ihtimale karşı, mantıklı mı tek almak yani? Bi de hangi marka önerirsiniz? Hiiç bilmediğim çok iyi markalar varmış lansinoh’dan falan hariç. Bi de yavaş akış falan mı almak gerekiyor