- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
Kız olsaa ne güzel isimler var seçerim birini diyen ben şuan SEÇEMEDİ modundayımbir sürü çocuğun isim anasıyım kendi çocuğuma gelince bulamıyorum
evet ya erkek olsaydı tıkanır kalırdık erkekte resmen isim yok şu ara karan ismi olmasa ne koycaz bilmiyorumKız olsaa ne güzel isimler var seçerim birini diyen ben şuan SEÇEMEDİ modundayım
Nil ismine aşığımama kuzenim kızına koydu kaptılar hem de onun da adı neslihan, senin de neslihan olduğunu tahmin ediyorum
Ay yağız da nasıl beyefendi bi isim ama
Hahaha diğer arkadaşı kastettim balım ness anca neslihanın kısaltmasıdr benceYa bende çok seviyorum kızım istiyo illaki Nil olsun diye ama seslenirken falan Niğiiil oluyo bi değişik sankibilemedim yoksa çok kibar
Yok ben o Hanlılardan değilim bacım
Bende çok seviyorum canım az kalsın görümceme kaptırıcaktık neyse ki milaya karar verdilerNil ismine aşığımama kuzenim kızına koydu kaptılar hem de onun da adı neslihan, senin de neslihan olduğunu tahmin ediyorum
Ay yağız da nasıl beyefendi bi isim ama
Ayy allahtannBende çok seviyorum canım az kalsın görümceme kaptırıcaktık neyse ki milaya karar verdilerinşallah birde kızım olur da yine bize kısmet olur evet doğru tahmin Eşiminde adı yiğit o yüzden bana çok uyumlu geliyor Yağıza ben bayılıyorum inşallah oğluşuma kısmet olcak eşimin babası 5 yaşındayken vefat etmiş nadirde onun adı
Of şu milletin üstüne vazife olmayan şeylere karışması beni benden alıyoKızlar kızlar ben yıllardır Demir istiyorum ama çevremde birkaç kişi ne o öyle maden dedi, kimseye sormadığım halde yorum almak beni çok kızdırıyor. Size de yapıyorlar mı bir tek bende mi bu değişik çevre
Ah olmaz olur mu kız olursa nil yade olcak demiştim ne o öyle milyarder gibi dedilerKızlar kızlar ben yıllardır Demir istiyorum ama çevremde birkaç kişi ne o öyle maden dedi, kimseye sormadığım halde yorum almak beni çok kızdırıyor. Size de yapıyorlar mı bir tek bende mi bu değişik çevre
deniz ismi çok güzel ama onu yeğenime kaptırdık erkek yeğenim
demir e de bayılırım :))Kızlar kızlar ben yıllardır Demir istiyorum ama çevremde birkaç kişi ne o öyle maden dedi, kimseye sormadığım halde yorum almak beni çok kızdırıyor. Size de yapıyorlar mı bir tek bende mi bu değişik çevre
İnşallah canım çok sağolAyy allahtannevet gerçekten çok uyumlu olmuş eşinin ismiyle hem de çok anlamlı gerçekten ismiyle yaşasın inşallah minik adam
Of şu milletin üstüne vazife olmayan şeylere karışması beni benden alıyoherkes beğendiği ismi çocuğuna koysun arkadaşım tuttuk mu sizi dimi. Ben öneri istemediğim halde ısrarla bi isim söylediklerine sen çocuğuna koyarsın inş falan diyorum
İşte evet erkeğe daha güzel sanki, zaten erkek ismi konusunda kıtımdeniz ismi çok güzel ama onu yeğenime kaptırdık erkek yeğenim
Ben şuan sizinkilere de çok duygulanıyorumİnşallah canım çok sağolisimlerde belli oldukça daha çok duygulanıyor insan
Ayy deme benim eşimde karan istiyo yaaevet ya erkek olsaydı tıkanır kalırdık erkekte resmen isim yok şu ara karan ismi olmasa ne koycaz bilmiyorum
Merhaba, çok geçmiş olsun. Öncesinde kalp atışı duymuş muydunuz ? birde hamilelik belirtileriiz azalmmış mıydı merak ettim. Bende de 4 düşük varda merak ediyorum. Bende çok kaygılıyım
bu aralar en popüler erkek çocuk ismiymiş canım ondan öyle söyledim. güzel bir isim aslında. erkekte çokta tercih yok erkek olsaydı 9 ay bulamazdım isimAyy deme benim eşimde karan istiyo yaabenim ilk oğlumun ismi bulut ben ona uygun biseyler istiyordum Buğra Burak gibi..ama baştan anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa o karar verecek diye kazanan o oldu tabisiii