2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
muhtemelen çocuğun kilosuna göre gelişimine göre karar verir. ama nisan sonu gelir herhalde sizin bebeiş.
ya kuzum ben 1,5 kilo fln aldım aslında yalan değil ama bazen gözüme karnım küçük geliyor çevremde aynı gün gebe bir iş arkadaşım var karnı önde gidiyor ben yanında sanki gebe değilim
ultrasonla ilgili de eşim bi ay önce daha netti bu çocuğun burun kemiği fln yok gibi şu an diyor trt ilk yayın gibi diye baya dalga geçtik çıkınca. bi de arkadaşım poliklinik yapmıyormuş doğumhanedeydi biraz doğumhane havası soludum pskolojim bozuldu

Benim.avent kullanan çok yakınım var. Üstelik hem mama hem anne sütü alıyorlar. Memeye de devam ediyorlar hiç sıkıntı olmadı. Ben de set almayı düşünmüyorum. 1 tane biberon alacağım

Başlangıçta küçük olan yetecektir diye düşünüyorum ama ileriye doğru büyük ihtiyacında olabilir canım. Bence 2 boyunuda alabilirsin
Ben de öyle düşündüm önce. Başlık zaten değişiyor. Büyük boy alıp ay geçtikçe sadece başlık değiştir neden 2 tane alasın diyenler var . Öyle denilince bi karıştım

Neden gidiyosun canım şişliği göstermek için mi

Ben de öyle düşündüm önce. Başlık zaten değişiyor. Büyük boy alıp ay geçtikçe sadece başlık değiştir neden 2 tane alasın diyenler var . Öyle denilince bi karıştım
Öylede olabilir tabii ama başta mideleri minicik olduğu için çok azıcık emseler doyuyorlar büyük biberon bu yüzden kullanışsız olabilir hem bence biri kirli vs. olduğunda diğeri yedekte olabilir canım. Sen çalışacağın için kullanmama ihtimalin olmayacak. Ama istersen büyük alıp doğunca başta bir süre denersin duruma göre rahat edemezsen küçük boy da alırsın

Kızlar emzik biberon konusuna benim yorumum kizima marka emzik biberon almıştım almadi agzina weee emzik ve biberonunu aldı şaka gibi
Şimdi yine kararsızım bunlarada wee marka emzik biberon mu alsam mı diye

Kızlar emzik biberon konusuna benim yorumum kizima marka emzik biberon almıştım almadi agzina weee emzik ve biberonunu aldı şaka gibi
Şimdi yine kararsızım bunlarada wee marka emzik biberon mu alsam mı diye
Her bebek farklı oluyor tabii neyi alır neyi almaz bilemiyoruz canım. Ben emziği philips avent aldım çoğunluk tutuyor diye. Birde tommee tippee alacağım hangisini alırsa artık. Sende istersen bu sefer weeden başla alıp almama durumlarına göre alternatif bakarsın

Bide az evin içinde yürüsem çok yoruluyorum kalbim nasil hızlı atıyor doktora söyledim
Bi kan degerlerine bakalım dedi yarin sabah sağlık ocagina gidip kan vereceğim sonucu watsaptan atacağım

İdrar yolu enfeksiyonu icinde hafif çıkmış keske şase toz ilacı kullanmasaydin ilerleyen aylarlardi vücut bağışıklık kazanir ilaç fayda etmez dedi
Travazol krem sür vajinanin dis kismina dedi

Öyle yaparım artık wee almazsa avent ve baska markalara bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…