2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bu doktorlar banada ne yapacagimi sasirttilar ya bitanesi ocean i ver dedi digerleri gbi boyamaz dedi icir ihmal etme dedi aldim veriyodum 2 gundur yapmaz kabizlik dedi yaparsa birakicam vallahi zsten hala duzenimiz oturmadi

Maşallah canım Allah ım esirgesin aramızda fazla bişey yok ama daha bizimki yavaş yavaş dönmeye çabalıyor sadece incecik Bi yastığı var ona yatırıyorum sürekli aynen yatmak istemiyorlar kucak istiyorlar Bi de dışarı çıkarsanız belki daha sakinler Bi tur atalım dedim bebek arabasında uyuyup kaldı bizimki

Çığlık da atıyor da o kadar çok değil Bi de artık zaten sadece acıktıklarında meme isterler çevreyi keşfettiler için canım dün kitap alalım dedim bu çocuk ne anlar dedi aldırmadı erkenden tatlı tatlı konuşurlar İnş bizimkiler

Haklısınız onlar için çalışıyoruz inşallah sıkıntısız bir şekilde alışırız bebekli çalışma hayatına

Kızlar kan damlasını nasil veriyorsunuz acaba? Tadı aşırı acı ne zaman versem ağlıyor bi de 7 damla veriliyormus ben daha 2 ye gecmeden buruşturuyor yüzünü. Sütüne mamasına falan katsam besin değeri açısından bi sorun olur mu acaba

Biz ocean marka kullanıyoruz oğlumun ölçü çubuğunu yemediği kalıyor kıyamam minnoşa isterseniz damlanızı değiştirin.

Bebekleriniz gece kesintisiz kaç saat uyuyor? Benim bebek 4 buçuk aydır 2 saatte bir emmek için uyanıyor ve artık çok yoruldum gece uykumu kesinlikle alamıyorum. Uygulamada 11 saat kesintisiz uyuyabilir yazmışlar okudukça hüzünleniyorum

Merhaba hanımlar aranızda işe başlayan var mı ben bu salı başladım bebeğim tam dört aylık. Ama içim bi huzursuz benim gibi başlayanlardan teselliye ihtiyacım var
Ay sonu bende başlıyorum ikiye kadar çalışacağım. Hem bebeği bırakmak hem uykusuz ev bebek iş nasıl olacak bilmiyorum delirmeceleri günler bizi bekliyor.

Kesintisiz max beş saat sanırım onuda çok görmedim. Ama ben artk ilk uyandıktan snra yanıma alıyorm uyanırsa meme veriyorum. Memeler açık büfe geceleri. O emiyo uyuyo ben uyuyorum. Yoksa kalk yat kalk yat perişan.

kalsiyum demirin emilimini azaltıyor diye biliyorum. bu mantıkla mamayla veya sütle verilmemeli sanki

ben uyku saati konusunda 1 aylıktan beri çok katıyım. hergün aynı saatte banyo yaptırıp, masaj yapıp, emziriyorum . 2 ayliktan beri 9-9.30 da uyuyor. 1.30-2.30 arasi uyanmiyor ama acikiyor emziriyorum (artik hep 2.30da). sonra 6-7 arasi uyaniyor. bi rutin olusturursaniz belki ise yarar.

Emme süresini uzatamıyorum 2 saat bizim rutinimiz oldu aylardır. Büyüdükçe uzar süre dedim ama hala sık sık kalkıyor. Gece uykumu alamayınca gündüz de enerjim iyi olmuyor.

Yanıma alınca da rahat yatamıyorum uyurken bir yerini acıtırım diye hep tetikte uyuyorum. Ne zaman uzayacak bu gece uykuları Her bebek farklıdır tabi bunu da biliyorum

Benimki kaldirmasam ortalama 6 7 saat uyuyor o yuzden yattiktan 4 saat sonra bikere alip emzirip birakiyorum sonra ortalama 3 saat sonra kalkip tekrar emiyor o esnada yanima koyuyorum yoksa uyutamiyorum 1.5 2 saat yanima koyunca uyuyor uyanma aralıkları kısalıyor sabaha karsi artık

Allah kolaylık versin bende işe yakında başlayacağım. Emziriyor musunuz sütünüzü sağıyor musunuz iş yerinde
Emzirmeye gidiyorum bakan kadının evine. İş yerime yakın birine baktırıyorum yoksa çok küçük acıkır o kadar saat sağmayı da düşündüm de çok az süt gelir şu an eskisi gibi değil ki. Siz ne yapacaksınız ilk günler zor oluyor ama zamanla alışırsınız siz de

Yanıma alınca da rahat yatamıyorum uyurken bir yerini acıtırım diye hep tetikte uyuyorum. Ne zaman uzayacak bu gece uykuları Her bebek farklıdır tabi bunu da biliyorum
Ben hiç kaldırmıyorum canım kendi uyanırsa emiyor dün 1 e doğru uyudu normalde 4-5 gibi uyanırdı 6 da uyandı bende uyanmamışım hiç valla sende uyandırma hiç yanıma da alıştırmadım hep beşiğine bırakıyorum

Kızlar sizin eşlerinizde kıskanıyor mu
Kızım bana alıştıkça benimle konuştukça babamız çok kıskanıyor. Hahahah bugün tüm gün kızı bana vermedi. Emzirmeden emzirmeye. Benimle daha çok ilgileniyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…