2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim ılk adetim değil hemen adet oldum ben 40 dan sonra. 4 aylık bebeğim..
Ilk kez bu kadar çok oldu şaşkınım olmazsa doktora gitcem bugün de takip edeyim de.
Bende 40dan sonra hemen olmuştum dediğiniz gibi çok yoğundu sizin bu ilk değilse bir gidin içiniz rahat eder

Mama sandalyesi aldınız mı kızlar. Letgoda aldım şimdi. 450 TL ye sıfırları 1000 TL civarıydı. İnşallah iyi çıkar. Herşey ateş pahası olmuş

Hee simdi anladim arkadaslarimda gormustum sutyeni indirmesiyle fiskiriyodu agzina almadan ama bende hic olmadi

Evet canım seferihisardayım sen nerede oturuyorsun kilo konusunda haklisiniz salak sacma panik yaptim daha kontrole 15 gun var totale bakicam test mest te yaptirmiycam olsa bisey belli ederdi ya gelmis bana gelenler saldım suan rahatladim

Mama sandalyesi aldınız mı kızlar. Letgoda aldım şimdi. 450 TL ye sıfırları 1000 TL civarıydı. İnşallah iyi çıkar. Herşey ateş pahası olmuş
Canim cidden cok pahali hersey, benim de kızımdan kalan var e bebekten joie marka almistim o zaman iyiki saklamisim diyorum. Hatta annemde duruyordu haftasonu aldim getirdim temizleyecegim. Oyy iyiki saklamisim dedim

Ayyy arkadaslar arkadaslar benim bebe 2 gundur memeyi damagıyla sıkıstırıp kafasini geri cekiyor ayy gogus ucumu mahvetti , neden yapıyor acaba boylee anlamadim

Eveeeettt o meshur atak bize resmen geldi bugun. Hem de hic oyle acabasi falan yok. Geldi mi gecti mi, atak mi degil mi suphesi bile yok. Cok baska bisey cidden perisan plduk sabahtan beri. Insallah cocugum sabaha duzelir diye dualar ediyorum su an
Benim 4 yasinda cocgu olan arkadasim, benle diger bi bebek bekleyen arkadasa ikeanin antilopu tavsiye etti hep. Gerekce olarak da minderli mekanizmali vs sandalyeler yerine bu basit modeller daha kulanisli oluyor, cocuk yiyor dagitiyor batiriyor ben oldugu gibi sandalyesiyle banyoya sokup temizliyorum cocugu demisti. Bana da mantikli ve kullanisli geldi. Sanirim antilop su an 400 falan muadilleri de 200 e falan var. Zaten uygun modeller oldugu icin fiyatini kafaya takmadim birini alip gecicem. Babyjem in urunu tamamen plastik ve ikeanin urunune ek olarak ayak koyma yeri de oldugu icin onu alicam sanirim 300 tl falandi

Ayyy arkadaslar arkadaslar benim bebe 2 gundur memeyi damagıyla sıkıstırıp kafasini geri cekiyor ayy gogus ucumu mahvetti , neden yapıyor acaba boylee anlamadim
Ay onu hepsi yapiyo ya sizinki erken kesfetmis sanki şak şak ses geliyo bide oynuyolar memeyle benimkide sakız gibi agzinda cigniyo 3 5 gundur bide emerken bi eliyle sarılıp sıkıştırıyor tırnaklıyor memelerim cizik cuzuk kanatiyo bazen tirnagi biraz uzasa .. hic tepki vermiyorum sakin ay ah uh demeyin meme reddi yapiyormus o sesten korkarsa emmek istemeyebiliyormus

Bu söylediğiniz fiyatta devlet desteği var mı acaba heyet raporunuz var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…