2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
bu atak tarihini 40. haftada doğacağı tarihe göre hesaplayın diyorlar ya, tuttu mu tarih ona göre? 40. hafta doğmuş olsa, kaçıncı haftada başladı atak. biz de tam o tarihlerde tatile gidecez de elim yüreğimde ben şimdiye kadar hiç atak matak anlamadım, bi de 36. haftada doğduk, hesaplayamıyorum o yüzden

Biz zaten ataklıydık da dün uykuya çok direndi ya sabah 7 de uyandı uyumak bilmedi öğlen tam uyuttum dedim komşu geldi sesten uyandı taa ki gece 11 e kadar emerken uyuyor bıraktığında uyanıyor en son kızdım yeter uyu bizde uyuyalım sen çok yoruldun dedim uyumuş öyle gece de uyandı mı hatırlamıyorum şimdi 2 defa uyandı elini ayağını yere vuruyor kaldırın diye yine başladık yani güne

önceki mesajınızı şimdi gördüm 18. haftada olmuş sanki. doğacağı tarihe göre olur bizim de umarım

40. Haftasina gore 4 ay 2. Gundu dun. 40. Hafta dogumtarihinden 6 gun once dogdu kizim

Yaa evett benimde aynii nasil sıkıstırıp cimdikliyor ayy bu bebelerde memeyi reddetmeye yer ariyor sonrada bıraktıramiyoruzz

Ayyy gece bizimde cok fenaydii .9 da uykuya daldi, valla 9 bucukta yattim aksam biraz uyurum belki diye daha dayanacak gucum yoktu. Taak 11 de uyandi ondan sonrada sabah 6 ya kadar saat basi kalktii . Sabah 6 da da komple kalkti. Resmen derin uyku bana haram yat kalk yat kalk kafam bulanıyor. soyle 3 4 saat kesintisiz uyumayi bile ozledim. Bu bebe nasil boyle uykusuzz dayaniyor bilmiyorum gece uyumuyor gunduz uyumuyor

Aynen valla canım bugün eşimin şansına Bi kaç saat yattı bende temizlik yaptım geri dışarı çıktık bebek arabasında uyudu gezdiğimiz yerde eve geldik yine uyumadı uykusu var tam uyudu dedim yarım saat sürmedi Allah bilir ne zaman uyur artık etrafı keşfediyorlar o yüzden uyumak istemiyorlar çok çenesiz olacak herhalde bizimki ne anlatmaya çalışıyorsa hiç susmuyor konuşuyor

C cameronhowe evet antilop modeli inceledim de. 400 değil en uygunu 700 TL civarında. Diğer dediğini bilmiyorum. Ya ben plastik mama sandalyelerinden korkuyorum. Hiç güvenli gelmiyor bana. Kızım kendini ana kucağından dahi atıyor. 1 sn durmuyor ittiriyor atıyor kendini sürekli ondan demir ayaklı olsun istiyorum.

Benimde sürekli bağırıyor. Ebe sesini keşfetmiş minik. İyi kafanızı şişirir demişti öyle oldu hakkaten

Benim kızım atağı atlattı galiba Maşallah 3 gündür melek gibi. Salı günü aşı olacağız bakalım inşallah böyle kalır. :)

Baska sitelerden bakmissiniz. Ikea nin kendi sitesinde 419 tl. Magaza varsa cevrenizde ordan da alabilirsiniz. Ben guvenligiyle ayaklarinin demir olmasinin hic alakasi olacagini sanmiyorum. En korkunc derecede hareketli bebek bile ayaklari demir degil diye mama sandalyesini kıramaz.

Onceki gun bebegim cok kotuydu surekli agladi. Ataģin basladigini o gun anladim. Dun ogleden sonraya kadar iyiydi. Ogleden sonra düştü kafasini vurdu, alni sisti. Bir muddet agladi ama sakinlesti. Standart huysuzlugu disinda cok sorun yaratmadı. Bugun yine korkunc derecede kotu. Ve cok sebepsiz agliyo cok belli atak aglamasi oldugu. Cok kotu oldum var ya. Stresten bas agrisi mide bulantisi azdı bende. Oturdum birlikte agliyorum. Memeyi de kabul etmiyo. Resmen caresiz hissediyorum

Benimde sürekli bağırıyor. Ebe sesini keşfetmiş minik. İyi kafanızı şişirir demişti öyle oldu hakkaten
Bu çeneyle erken konuşmazsan görürüm ben seni diyorum oğluma uyanık olunca 5 dk susmuyor parmağı da ağzında konuşup duruyor çenesiz olacak herhalde ama bende sabah uyandığında karşısına geçip 1 saat konuşuyorum benden de kaynaklı olabilir 2 gündür eşime sinir oldum evdeydi çocukla 1 kelime konuşmadı kriz geçirecektim taş olsa çatlardı valla

Allah yardımcın olsun canım benim çok mu hareketli ki düştü tek başına yüksek Bi yere bırakma ben hep yere yatırıyorum biraz daha sabır de bizimkiler de huzursuz hep dakikaları dakikalarını tutmuyor uyumak istemiyorlar oyun istiyorlar memeyi tutmuyorsa da ısrar etme acıkınca kendi ister Bi de uykuluyken ver tutuyor

Cok hareketli gercekten ve asla yatmak istemiyor artik. Elimden kendini one atip basini sehpaya vurdu. Kizardi ama cok siddetli degildi neyse ki. Tomografi vs cekmeye gerek yok gozlemlensin yter dedi doktor telefonda, hastaneye goturmedim. Bi sorun yok cok sukur. Benim kizim duz yerde yatmak istemiyor. Basinin altina hafif yukseklik koyayim desem bi yastiga yatirsam ondan da dogrulup kalkip oturuyor. Oturunca da yan devriliyor. Napacagimi sasirdim valla cok hareketli

Merhaba hanımlar aranızda işe başlayan var mı ben bu salı başladım bebeğim tam dört aylık. Ama içim bi huzursuz benim gibi başlayanlardan teselliye ihtiyacım var

Yok yok ikeadan da baktım. O 400/300 TL olanlar mesela boş tepsisi ya da oturağı. Alırken dikkat edin. Bilmiyorum ki Trendyolda ayağı plastik kırıldı falan yazmışlardı yorumlara ordan aklımda kalmış. Acaba ne kadar kullanırlar ki. 2 yaşa kadar falan kullanılır sanırım. Bizimki çığlık atıyor, bağırıyor. Mırıldanmıyor :) valla ben evde bolum her dakika konuşuyorum. Kartları kitapları falan var onları gösteriyorum okuyorum. Pek anlamıyor ama olsun. Sizinde yakında çığlığı basar o zaman. Mesela aç değilken meme vermeyeyim, 2 saat çığlık atıyor susturamıyorum artık. En kızdığı şey ağza meme tıkıştırılması
Kızlar bu oceanin kan damlasının üzerinde ilaç değildir yaziyo digerlerinden farklimi acaba
6 aylıkken kullanmaya başlamayacak mıydın. Bende senden cesaretle 6. Ayda başlayayım demiştim. Çocuğu kabızlıktan zor kurtardık. Korkuyorum :)

Merhaba hanımlar aranızda işe başlayan var mı ben bu salı başladım bebeğim tam dört aylık. Ama içim bi huzursuz benim gibi başlayanlardan teselliye ihtiyacım var
Ben salı günü baslayacagım ama evden calısıcam, yarim gün saat 12 bucuga kadar. Nasıl olacak bende bilmiyorum insallah yapabilirim.
Sende huzursuz etme icini bir kızım var 8 yasinda 11 aylikken ise dönmüstüm. Onlar icin calısıyoruz , simdi buyudu kocaman oldu. Bebegine bakan kisi icine sindiyse hic uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…