- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 32
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. İdrar yolu enfeksiyonunda belirtiniz varmıydı, hiçbi belirti yokken tahlildemi çıktı. Bende 6+2 ike gittiğimde hiç bi tahlil istemedi doktorum diye endişelendim 8.haftada yapıcam dedi ama sonuçta belirtisiz idrar yolu enfeksiyonu varsa zararlı değil mi iki haftanın bilmeden geçmesi.zaten bulantıdan su da içemiyorumKızlar tahlillerim sonuçlanmış idrar yolu enfeksiyonu çıktı Dr saşe vermiş tek seferlik inşallah iyi gelir de geçirir ya idrar yolu enfeksiyonu sıkıntılara yol açabiliyormuş
Benim de 7+1 canımBugun itibariyle 6+5 olduk canımsen
Hayırlı haberler alırsınız inşallahŞu an okuldayım 15.30da randevum geçmek bilmiyor dersler
Bende de yok canım.Ne mide bulantısı ne aşermekızlar selam, biz çarşamba gidicez kalp atışına da bende nerdeyse hiç bi hamilelik belirtisi yok ya, azcfık midem kazınır gibi oluyodu o da kalmadı. endişeliyim biraz. sizde durumlar nedir?
Tamam canım teşekkür ederimBenim bulantim yok, bir oğlum var onda da olmamıştı hiç olmak zorunda değil ama hizli kilo alınıyor. Ben normal yiyorum. Ekmek zatrn yemem ama sislik mi bilmem kilo aldım. Kabizlik yasıyorum artı
Amin inşallah içim içime sığmıyorHayırlı haberler alırsınız inşallah
Merhaba 5+4 de bebeği gordunuzmu sadece kesemi gördünüzBen 2 gün önce gittim 5+4 ya da 5 idi kese gördük, haftaya Çarşamba da kalp atışı için gidicez. Evet evet dosyan açılsın, testlere başlarlar mantıklı.
sadece kese gördük :)Merhaba 5+4 de bebeği gordunuzmu sadece kesemi gördünüz
hadi hayırlı olsun, içini ferah tut :)Ben sabah gittim geldim . Karından duyduk kalp artışını ama bende myom var hamilelikten öncede vardi sapli myom, yalniz büyüyor oda , lekelenme i icin Iğne oldum Progestana devam.yalniz kan sulandirici hap içmem gerek leke geçmediği icin başlayamadım. Myomdan dolayi canim sıkılıyor cok aslinda erken doğum riski var . Doktor dedi gerçi bilemeyiz tamamen rahmi kapatan myomla 40 haftada doğum yapanida gördüm. Bekleyeceğiz bakalim
Bgn bende 5+4 oldum sabah doktora gittik bizde kese gördük çok şükür ama bı korktum bebeği göremedik die ama doktorum dedi şuan erken 2 hafta sonra gel hem bebeği hemde kalp atışlarını görürüz dedi inşallah hepimiz görürüzsadece kese gördük :)
aynen, bana da 10 gün sonraya randevu yazdı, çarşamba günü gideceğim :)Bgn bende 5+4 oldum sabah doktora gittik bizde kese gördük çok şükür ama bı korktum bebeği göremedik die ama doktorum dedi şuan erken 2 hafta sonra gel hem bebeği hemde kalp atışlarını görürüz dedi inşallah hepimiz görürüz
Hepmiz hayırlı güzel sonuçlar allalim bebişlerimize kavusalim inşallahaynen, bana da 10 gün sonraya randevu yazdı, çarşamba günü gideceğim :)
aşerme için erken de, memeler acıyodu o da azaldı :) uyku da sanki öyle çok yok.Bende de yok canım.Ne mide bulantısı ne aşerme
hadi işalllaaaaa :) sağlıkla.Hepmiz hayırlı güzel sonuçlar allalim bebişlerimize kavusalim inşallah
Hadi hayırlisi olsun 3 hafta sonra gidecem bende , iki doktor devam edecektim ama böylede zor oluyor. Biri bir ilsc veriyor digeri vermiyor karışıklık oluyoraynen, bana da 10 gün sonraya randevu yazdı, çarşamba günü gideceğim :)