2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bugün proluton enjeksiyon için sağlık ocağına gittim. Doktorum haftaya gel demişti ama ben dayanamadım yine beta verdim artmış mı diye 😅 cuma 120 olan değerim bugün kaç çıkmalı acaba

kızlar selam, biz çarşamba gidicez kalp atışına da bende nerdeyse hiç bi hamilelik belirtisi yok ya, azcfık midem kazınır gibi oluyodu o da kalmadı. endişeliyim biraz. sizde durumlar nedir?

bende sabah gittim doktora. ilk muayenem. 4+6 yız normalde doktor 5+2 kese görünümü var dedi. kanama vs olmadğı için ilaç falan vermedi. 3 ay ilişki ve seyahatı yasakladı. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı :KK200::anneadayı: kesenin minikliği ya. ya çen büyücen bebişmi olcan ya diyesim geldi :KK70:

Kızlar tablo başlıkları bunlar. Beni etiketlemeyi unutmayın lütfen yoksa geri sayfalarda kalır yazdıklarınız.

HAMİŞ ADI
KAÇINCI ÇOCUK(Gebelik değil çocuk arkadaşlar)
KESE GÖRME
KALP ATIŞI
34
25.05.2022
2
Bende yeni farkettim bu yazıyı :)

Ya bende de bir tedirginlik var açıkçası hele bir de sizinki ikiz geliyormuş ilk oğlunuz kaç yaşındaydı
3 yas 8 aylik su an oglum, acikcasi 2. Cocuga bile zor karar vermiştik tam rahatlığa alışmışken zor zamanları yeni atlatmisken🙈 Hala şoktayım değişik duygular icindeyim. Insallah hem sizin hem bizim sağlıklı sihhatli kolay bebislerimiz olur. Sizin cocugunuz kac yaşında?

kızlar selam, biz çarşamba gidicez kalp atışına da bende nerdeyse hiç bi hamilelik belirtisi yok ya, azcfık midem kazınır gibi oluyodu o da kalmadı. endişeliyim biraz. sizde durumlar nedir?
Ben de cuma gidicem kalp atışı için umarım herşey yolundadır çünkü bende de hiç belirti yok. Normalde midem çok hassastır sürekli bulantı, kusma yaşarım ama şuan tam tersi oldu. Mide yanmam çok oluyor, normalde de uykuya düşkün olduğum için şuanda da uyku hali var mı bilmiyorum. Ne bileyim böyle hayal etmemiştim azıcık ben burdayım falan yapsa en azından:-)

Ben de cuma gidicem kalp atışı için umarım herşey yolundadır çünkü bende de hiç belirti yok. Normalde midem çok hassastır sürekli bulantı, kusma yaşarım ama şuan tam tersi oldu. Mide yanmam çok oluyor, normalde de uykuya düşkün olduğum için şuanda da uyku hali var mı bilmiyorum. Ne bileyim böyle hayal etmemiştim azıcık ben burdayım falan yapsa en azından:-)
Ya benim uyku hali de azaldı. Kızımla uyuyodum erkenden şimdi o kadar erken gelmiyo uykum. Bi yandan da diyolar ki vücut hormonlara adapte oluyor. Çarşamba olsa da bi görsek.

Kızlar karnım gurul gurul. Normalde adet öncesi böyle olurum. Bu normal mi ya, korkuyorum bir şey olacak k diye 😢

Aman aman en güzel hamilelik boşver inan o mide bulantısını yaşamak istemezsin hele hele o daha gözünü bile açamadan istifralar.

Yoldayken dokturum geri dönüş yaptı hcg testi tekrar etmemi prolutexi günde iki defa kullanmamı söyledi

Elhamdulillah çok sık değil kurulama yaparken peçeteye gelecek kadar. İki gündür sancılarım da olunca tedirgin oldum

Gittik canım Elhamdulillah keseyide gördük prolutex iğne vuruluyordum onu günde iki defaya çıkardı doktorum

Progestan fitil kullanıyorum prolutex de iğne.iğneyi günde iki defa vurulmamı söyledi

Allah razı olsun göründüm ekstra iğne yapılmadı ama kendi vurulduğum iğnenin dozunu arttırdı

Elhamdulillah keseyi gördük kanama alanı sorun görülmedi muhtemelen yerleşme kanaması denildi bir de beta hcg tahlili verdim takip ed

Yoldayken dokturum geri dönüş yaptı hcg testi tekrar etmemi prolutexi günde iki defa kullanmamı söyledi

Elhamdulillah çok sık değil kurulama yaparken peçeteye gelecek kadar. İki gündür sancılarım da olunca tedirgin oldum

Gittik canım Elhamdulillah keseyide gördük prolutex iğne vuruluyordum onu günde iki defaya çıkardı doktorum

Progestan fitil kullanıyorum prolutex de iğne.iğneyi günde iki defa vurulmamı söyledi

Allah razı olsun göründüm ekstra iğne yapılmadı ama kendi vurulduğum iğnenin dozunu arttırdı

Elhamdulillah keseyi gördük kanama alanı sorun görülmedi muhtemelen yerleşme kanaması denildi bir de beta hcg tahlili verdim takip edilecek
Sırayla okuyunca yeni gördüm
Çok sevindim :) mevlam hepimize bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar merhabalar, herkese hayırlı olsun, ben de bugün itibariyle 6+3 günlük gebeyim. 6+1 de keseleri gorduk. Keseler diyorum çünkü doktor 2 kese gordu, ikizmis kalp atışlarını da duyduk cok sukur. Hala şoku atlatamadık eşimle, hiç beklemiyorduk tek kese görmeye gidip böyle olunca. Insallah saglikla gelirler mutlulukla beraber tedirginlik de var, 1 oglum vardi, birden 3 cocugumun olacak olması biraz insanı tedirgin ediyor haliyle bir de çalışıyorum. Sağlıklı sıhhatli gelsinler de, insallah kolayca hamilelik surecini atlatıp kavuşuruz yavrularimiza
Hayırlı uğurlu olsunlar inşallah, maşallah canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucukları

Kızlar karnım gurul gurul. Normalde adet öncesi böyle olurum. Bu normal mi ya, korkuyorum bir şey olacak k diye 😢
seni ilk gittiğin doktor gerdi bıraktı vallahi. kuzum gebeliğin ilk haftaları vücut hormon değişimine alışmakta zorlanıyor kanama çok şiddetli bir ağrı vs olmadığı sürece her şey normal. bi de sen dışardan hormon alıyorsun vücudun iyice alt üst olmuştur bu tepkiler bana ne oluyor tepkileri. vücut alışacaktır. sağlıcakla göreceksin keseyi. :-)

Ya benim uyku hali de azaldı. Kızımla uyuyodum erkenden şimdi o kadar erken gelmiyo uykum. Bi yandan da diyolar ki vücut hormonlara adapte oluyor. Çarşamba olsa da bi görsek.
Ben ileriyi düşünerek bugünler iyi günlerim diye tadını çıkarmaya çalışıyorum. Kan şekerim düşüyordur ya da psikolojik mi bilmiyorum adet öncesi tatlı isteği gibi sürekli tatlı istiyorum. Çarşamba ve cuma burda buluşuyoruz o zaman

Kızlar bugün proluton enjeksiyon için sağlık ocağına gittim. Doktorum haftaya gel demişti ama ben dayanamadım yine beta verdim artmış mı diye 😅 cuma 120 olan değerim bugün kaç çıkmalı acaba
:) yaaa ilk hamilelik çok heyecanlı sizin heyacanınızı gördükçe mutlu oluyorum ikinci daha sakin oluyormuş onu anladım :))) 900-1000 civarına gelmiş olmalı

X