2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım benim doktorum florya medical park hüseyin cengiz bayılarak gidiyorum gitmesen bile mutlaka videolarına bak youtube ve instagram kanalında aklımıza gelicek her sorunun cevabı var benim çok işime yarıyor
Çoook teşekkür ederim canım

Onlar ulasir belki doktoruna. Git istersen ya. Bana hemen proluton depot verdi. Ama önce hcg ve progesteron hormon testi istemişti.
Belki onları isteyebilirler test verirsin yarın Sabah ta ararsin
Yoldayken dokturum geri dönüş yaptı hcg testi tekrar etmemi prolutexi günde iki defa kullanmamı söyledi

Canım stres yapma pembe ve kahverengi lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorum ben, sıklığı çok değilse ve kırmızı değilse endişe etme
Elhamdulillah çok sık değil kurulama yaparken peçeteye gelecek kadar. İki gündür sancılarım da olunca tedirgin oldum
Gitseniz daha iyi olur gibi önlem amaçlı ilaç verebilirler belki daha artmadan
Gittik canım Elhamdulillah keseyide gördük prolutex iğne vuruluyordum onu günde iki defaya çıkardı doktorum
Tabiki mutlaka git,önlem için iğne yaparlar. Progestan vs kullanıyor musun?
Progestan fitil kullanıyorum prolutex de iğne.iğneyi günde iki defa vurulmamı söyledi
Hemen acile görünmeni tavsiye ederim. Düşük ihtimaline karşı iğne falan vuruyorlar en azından
Allah razı olsun göründüm ekstra iğne yapılmadı ama kendi vurulduğum iğnenin dozunu arttırdı
Geçmiş olsun naptınız?
Elhamdulillah keseyi gördük kanama alanı sorun görülmedi muhtemelen yerleşme kanaması denildi bir de beta hcg tahlili verdim takip edilecek

Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar beta hcg sonucum çıktı 2987 çıktı merak edeniniz olur diye yazıyorum göbekten görünmedi vajinal ultrasonda göründü
Vajinal ultrasonuda rutin vajinal ultrason gibi değil Çok az giriş kısma kamerayı takıp hemen geri çekti sonra ekranda ölçüm yaptı iki defa sürdü

Cok sevindim masallah

Kizlar merhabalar, herkese hayırlı olsun, ben de bugün itibariyle 6+3 günlük gebeyim. 6+1 de keseleri gorduk. Keseler diyorum çünkü doktor 2 kese gordu, ikizmis kalp atışlarını da duyduk cok sukur. Hala şoku atlatamadık eşimle, hiç beklemiyorduk tek kese görmeye gidip böyle olunca. Insallah saglikla gelirler mutlulukla beraber tedirginlik de var, 1 oglum vardi, birden 3 cocugumun olacak olması biraz insanı tedirgin ediyor haliyle bir de çalışıyorum. Sağlıklı sıhhatli gelsinler de, insallah kolayca hamilelik surecini atlatıp kavuşuruz yavrularimiza

Canım kaç haftalık hamilesin.Bende de hiç ama hiç bulantı yok
Benim bulantim yok, bir oğlum var onda da olmamıştı hiç olmak zorunda değil ama hizli kilo alınıyor. Ben normal yiyorum. Ekmek zatrn yemem ama sislik mi bilmem kilo aldım. Kabizlik yasıyorum artı

Süper canım çok sevindim. Şimdi hedef kalp atışlarında benim de kesildi lekeleme bu arada . Umarım bir daha yaşamayız.

Canım benim çok şükür, ne kadar sevindim bilemezsin aklım sende kalmıştı dünden beri inşallah böyle devam edecek içini ferah tut

Ya bende de bir tedirginlik var açıkçası hele bir de sizinki ikiz geliyormuş ilk oğlunuz kaç yaşındaydı

Merhaba canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallah Allah taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna bir şekilde üstesinden gelirsin, ne güzel kalabalık bir ailen olacak bunu düşün

herkese merhaba, ben de 6 haftalık gebeyim. ilk hamileliğim ve 36 yaşındayım. 12.798 hcg değeri ile doktora gittim. doktor ultrasonda bakarken gelişimi oldukça iyi, kese oluşmuş ve embriyo iyi gibi yorumlar yaptı.
deneyimsiz de olduğum için ve heyecandan tam konsantre olup dinleyemedim o esnada. kalbini gösterdi, ancak atışını duymadık henüz. umarım her şey yolunda gider.
hiç bulantım yok, sadece yorgun hissediyorum ve çok uyuyorum. bunun yanı sıra stres ve kaygı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…