Merhaba canım hoş geldin, sağlıkla kucağına al inşallah bebişiniMerhaba herkese topiği yeni gördüm hemen geleyim dedim :)
Özge
30
10 mayıs
2.çocuk
4+3 vajinal ultrasonla kese gördüm
6+2 karından ultrasonla kalp atışı duydum
Cinsiyet belli değil
Fatos3458
Geçmiş olsun naptınız?Kızşar benden de pembe lekelenmeler gelmeye başladıne yapmalıyım hastaneye gitmelimiyim
Çoook teşekkür ederim canımCanım benim doktorum florya medical park hüseyin cengiz bayılarak gidiyorumgitmesen bile mutlaka videolarına bak youtube ve instagram kanalında aklımıza gelicek her sorunun cevabı var benim çok işime yarıyor
Teşekkür edeirm canımtecrübeli anneler daha iyi bilir ben de yeniyim
Canım kaç haftalık hamilesin.Bende de hiç ama hiç bulantı yokKızlar mide bulantısı ne zaman başlıyor? Bende hiç bir belirti yokstandart ben. Bi ilk öğrendiğimde belim ağrıyordu inanılmaz bata kadar geçti o da.
Yoldayken dokturum geri dönüş yaptı hcg testi tekrar etmemi prolutexi günde iki defa kullanmamı söylediOnlar ulasir belki doktoruna. Git istersen ya. Bana hemen proluton depot verdi. Ama önce hcg ve progesteron hormon testi istemişti.
Belki onları isteyebilirler test verirsin yarın Sabah ta ararsin
Elhamdulillah çok sık değil kurulama yaparken peçeteye gelecek kadar. İki gündür sancılarım da olunca tedirgin oldumCanım stres yapma pembe ve kahverengi lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorum ben, sıklığı çok değilse ve kırmızı değilse endişe etme
Gittik canım Elhamdulillah keseyide gördük prolutex iğne vuruluyordum onu günde iki defaya çıkardı doktorumGitseniz daha iyi olur gibi önlem amaçlı ilaç verebilirler belki daha artmadan
Progestan fitil kullanıyorum prolutex de iğne.iğneyi günde iki defa vurulmamı söylediTabiki mutlaka git,önlem için iğne yaparlar. Progestan vs kullanıyor musun?
Allah razı olsun göründüm ekstra iğne yapılmadı ama kendi vurulduğum iğnenin dozunu arttırdıHemen acile görünmeni tavsiye ederim. Düşük ihtimaline karşı iğne falan vuruyorlar en azından
Elhamdulillah keseyi gördük kanama alanı sorun görülmedi muhtemelen yerleşme kanaması denildi bir de beta hcg tahlili verdim takip edilecekGeçmiş olsun naptınız?
Merhabalar hoşbuldum amin çok teşekkür edeeim cümlemiz saglıklı sıhatli alalım evlatlarımızı kucagimiza insallahMerhaba canım hoş geldin, sağlıkla kucağına al inşallah bebişini
Benn :) masallah bitarafimizi kaşıyalım oğluma hamileykende hic bulanti yasamamistim yasayacak olsak kacinci haftada basliyor hicbir bilgim yokMerhaba kızlar 7 haftalık hamileyim.Hiç mide bulantısı yaşamıyorum .Ben gibi olan var mı
AA süper.Sen kaç haftalıksın canımBenn :) masallah bitarafimizi kaşıyalım oğluma hamileykende hic bulanti yasamamistim yasayacak olsak kacinci haftada basliyor hicbir bilgim yok
Bugun itibariyle 6+5 olduk canımAA süper.Sen kaç haftalıksın canım
Cok sevindimHepinize çok çok teşekkür ederim kızlar beta hcg sonucum çıktı 2987 çıktı merak edeniniz olur diye yazıyorum göbekten görünmedi vajinal ultrasonda göründü
Vajinal ultrasonuda rutin vajinal ultrason gibi değil Çok az giriş kısma kamerayı takıp hemen geri çekti sonra ekranda ölçüm yaptı iki defa sürdü
Benim bulantim yok, bir oğlum var onda da olmamıştı hiç olmak zorunda değil ama hizli kilo alınıyor. Ben normal yiyorum. Ekmek zatrn yemem ama sislik mi bilmem kilo aldım. Kabizlik yasıyorum artıCanım kaç haftalık hamilesin.Bende de hiç ama hiç bulantı yok
Süper canım çok sevindim. Şimdi hedef kalp atışlarındaYoldayken dokturum geri dönüş yaptı hcg testi tekrar etmemi prolutexi günde iki defa kullanmamı söyledi
Elhamdulillah çok sık değil kurulama yaparken peçeteye gelecek kadar. İki gündür sancılarım da olunca tedirgin oldum
Gittik canım Elhamdulillah keseyide gördük prolutex iğne vuruluyordum onu günde iki defaya çıkardı doktorum
Progestan fitil kullanıyorum prolutex de iğne.iğneyi günde iki defa vurulmamı söyledi
Allah razı olsun göründüm ekstra iğne yapılmadı ama kendi vurulduğum iğnenin dozunu arttırdı
Elhamdulillah keseyi gördük kanama alanı sorun görülmedi muhtemelen yerleşme kanaması denildi bir de beta hcg tahlili verdim takip edilecek
Canım benim çok şükür, ne kadar sevindim bilemezsin aklım sende kalmıştı dünden beri inşallah böyle devam edecek içini ferah tutHepinize çok çok teşekkür ederim kızlar beta hcg sonucum çıktı 2987 çıktı merak edeniniz olur diye yazıyorum göbekten görünmedi vajinal ultrasonda göründü
Vajinal ultrasonuda rutin vajinal ultrason gibi değil Çok az giriş kısma kamerayı takıp hemen geri çekti sonra ekranda ölçüm yaptı iki defa sürdü
Ya bende de bir tedirginlik var açıkçası hele bir de sizinki ikiz geliyormuş ilk oğlunuz kaç yaşındaydıKizlar merhabalar, herkese hayırlı olsun, ben de bugün itibariyle 6+3 günlük gebeyim. 6+1 de keseleri gorduk. Keseler diyorum çünkü doktor 2 kese gordu, ikizmis kalp atışlarını da duyduk cok sukur. Hala şoku atlatamadık eşimle, hiç beklemiyorduk tek kese görmeye gidip böyle olunca. Insallah saglikla gelirler mutlulukla beraber tedirginlik de var, 1 oglum vardi, birden 3 cocugumun olacak olması biraz insanı tedirgin ediyor haliyle bir de çalışıyorum. Sağlıklı sıhhatli gelsinler de, insallah kolayca hamilelik surecini atlatıp kavuşuruz yavrularimiza
Merhaba canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallah Allah taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna bir şekilde üstesinden gelirsin, ne güzel kalabalık bir ailen olacak bunu düşünKizlar merhabalar, herkese hayırlı olsun, ben de bugün itibariyle 6+3 günlük gebeyim. 6+1 de keseleri gorduk. Keseler diyorum çünkü doktor 2 kese gordu, ikizmis kalp atışlarını da duyduk cok sukur. Hala şoku atlatamadık eşimle, hiç beklemiyorduk tek kese görmeye gidip böyle olunca. Insallah saglikla gelirler mutlulukla beraber tedirginlik de var, 1 oglum vardi, birden 3 cocugumun olacak olması biraz insanı tedirgin ediyor haliyle bir de çalışıyorum. Sağlıklı sıhhatli gelsinler de, insallah kolayca hamilelik surecini atlatıp kavuşuruz yavrularimiza