2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ya kuzum çok mutlu oldum sağlıkla devam etsin inşallah seninle her şeyimiz o kadar aynı ki

aşerme için erken de, memeler acıyodu o da azaldı :) uyku da sanki öyle çok yok.
Benim memeler agriyor ve cok sis gibi ben kendimde şiş gibiyim. Kilom hergün arti eksi çıkıyor. Sanırım Progestana etkiliyormuş, kabizlik oldu .

Benimki henüz bir yaşında beraber büyürler diye teselli oluyorum. Sizinki büyümüş en azından kreşe verirsiniz inşallah o zamana kadar zaten iyice büyümüş olacaklar inşallah

Merhaba kızlar
Bugün kontrolumuz vardı
Çok şükür 2 keseninde kalp atışını duyduk
6+5 günlük ikiside
Göbekten progestan iğneyi kes dedi akşam 2tane fitil kullan sadece dedi

İyi bir kadin doğum Dr takibini yapsin ikili testini mutlaka perinatoloji Dr yapsin dedi yaş ve kilo riskin var dedi bide kronik bi hastaligim var bide ölü doğum oldugu icin daha sıkı bi takip gerek dedi
Hatta perinatoloji Dr ile bile doğum sonuna kadar devam edebilirsiniz dedi

Mide bulantısı icin prilam verdi

Kızlar ben niye sevinemiyorum neden mutlu değilim sizdede varmı? Yoksa ikiz bebeklere hazırmı değilim bilmiyorum keşke 1tane transfer yapılsaydı düşüncesi geciyor aklimdan
Onlara yetememek belkide beni korkutan
Allah'im sen affet beni saglicakla bebeklerimi kucagima alırım inş

Kızlar ben de sabah gittim doktora keseyi gördük alttan muayene ile. Normalde 4+5'im kese görünümü 5+1 çıktı 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Kaç mm çıktı

kızlar 6. haftamdayım söylemesi ayıp yapışkan nokta nokta çok az da olsa kan da var akıntı geliyor 2 saattir geliyor bu neden olur acile gideceğim çok panik oldum normal mi bu?
kovid ilaçlarını hamileliğimin başında bilmeden kullandım o yüzden her şeyden çok korkuyorum. dün namazlarıma başlayaym dedim acaba zorladım mı kendimi

Kızlar bugün proluton enjeksiyon için sağlık ocağına gittim. Doktorum haftaya gel demişti ama ben dayanamadım yine beta verdim artmış mı diye cuma 120 olan değerim bugün kaç çıkmalı acaba
300 üzeri olmalı kuzu bak benim artık 14-88-246-840-2350 gibi bişey olmuştu sonraki gün de vajinal keseyi görmüştük :d

Çok geçmiş olsn cok sevindim adiniza ben kab uyuşmazlığı teshisi nasil konuldu bunu merak ediyorum benim 0rh+ esimin Brh- bu durumda bizde uyuşmazlık mi var iğne yaptrmadik bebeğimi düşük yaptim bundan mi dolayi bilmiyorum icim içimi yiyor bilginiz var ise paylaşır mısınız cok teşekkürler saglicakla kucağınıza alin inşallah

ay süper çok sevindim :) maşallah

Gidin içiniz rahat etsin.

Çok Teşekkür ederim Sizde uyuşmazlık yok anne negatif baba pozitif olunca uyuşmazlık oluyor. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Hanımlaaar çok şükür kesede büyüme vaar o minik kalbinin atışını bile gördüm duydum Allahıma şükürler olsun. Karından biraz olsun ses duyuldu ama vajinaldan pek duyulmadı Cumartesi tekrar gidicez o zaman gümbür gümbür duyarız inşallah bu arada ultrasonda 5+6 çıktı normalde sata göre 6+4 bugün bazen sapmalar oluyor demek ki

Geç dollenmedir muhtemelen canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…