2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ya kizlar aklima bisey takıldı doktora soracaktım ama unuttum bugün, ben 2. Doz Biontech aşımı 16 temmuzda oldum. 29 temmuzda adet oldum. Son adetim 29 temmuz aklima geldi aşı olduğu için acaba sorun olur mu? Ya ben hemen asidan sonra hamile kalmış oluyorum . Bisey olur dense ne yapacağım onuda bilmiyorm ama aklima takıldı.

hayırlı uğurlu olsun :) çok sevindim senin adına.

bende 17 ağustosta adet oldum 20 ağustosta aşı oldum hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

vajinal muayanede duyabilirsin canım. valla gebe olduğunu öğrendin bi de covid belası çıktı hadi artık güzel haberlerle keyfini sür.

bende 17 ağustosta adet oldum 20 ağustosta aşı oldum hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Ay cok sağol bende coronayla birlikte anksiyete başladı. Bende covidin başında başladı böyle hasta olacam doktora gidemeyeceğim gibi resmen bir sene baya zorlu şeyler yaşadım. Şükür 8 -9 aydır iyiydim. Şimdide aklıma böyle abuk sabuk seyler geliyor. Icim sıkılıyor .

Gözünüz aydin. Lekelenmeni, geçti mi. Benimde bugün sata göre 7+5, 6+5 cikti bugün. Cuma günüde 6+2ydi demek ki gec olmus

coronada ve gebelik hepimizi anksiyetik yaptı ya içini sıkma hiç keyfini çıkar.

Benim arkadaşın ki rahmi kapatan cinstendi, çocuğu olmuyordu ameliyatla alınacaktı hatta %90 rahmini alabiliriz demişlerdi o sıralarda hamile kaldı doktoru sezeryan doğum yapalım miyomu da alalım dedi ama doğumda doktoru ben miyom göremedim dedi kurtuldu
Hamikeliklerde miyomlar kaybolabiliyor inşaAllah seninkide kaybolur

Hamilelik duygusallığıdır senin hormonlar daha hoğun tabi gönlünü ferah tut Rabbim kolaylığını verecektir

Kızlar kese görmek için karından olacak olursa yine idrara sıkışık mı olmak gerekiyor

Benimki henüz bir yaşında beraber büyürler diye teselli oluyorum. Sizinki büyümüş en azından kreşe verirsiniz inşallah o zamana kadar zaten iyice büyümüş olacaklar inşallah
Aynen oyle beraber büyürler merak etmeyin, doğana kadar 2 yaşına yaklaşacak zaten, iyice kurtaracak kendini. Allah yardımcımız olsun hepimizin, saglikla dogsunlar da.

Inşallah ama büyüyor. Yinede ümit kesilmez olanlar varsa

Yukarida alıntı yapamamisimBi ikiz annesi daha buldum, gozunuz aydin. Doğacaklari gün bile aynı gözüküyor bizimkilerin sizin sanirim ilk olacak ikizler. Ben de sizle aynı dusuncelerdeyim inanin, bir de benim 3.5 yaşında bi oglum var ikiz haberi cok sürpriz oldu. Hormonlarimiz da agir basıyor bence biraz. Insallah her şey güzel olacak diye kendimi telkin ediyorum. Daha tam alışamadık bence bu fikre. Sağlıklı sıhhatli dogsunlar da yetecegiz insallah Allahin izniyle.

aynen, bana da 10 gün sonraya randevu yazdı, çarşamba günü gideceğim :)
Aaa kızlar ben hiç göremem o zaman sanırım 7 yada 8 hafta gözüküyor

Herkese merhabalar..

Cumartesi günü çift çizgiyle bu yolculuğa başladığımı öğrendim.
Adetime bir gün vardı yani 3+6 iken kan testinde sonucum 182 çıktı şükürler olsun.
Bugün yani 4+1de sonucum 430. Henüz ultrasona girmedim 4+6da muayene olacağım. İnşallah her şey olumlu devam eder ve keseyi görürüz.

Bu sayfa hepimiz için hep güzel haberleri paylaşacağımız bir başlangıç olsun, sağlıklı bebeklerle dolsun. Allah isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin mayısı yakalamışsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…