hayırlı uğurlu olsun :) çok sevindim senin adına.Hanımlaaar çok şükür kesede büyüme vaaro minik kalbinin atışını bile gördüm duydum Allahıma şükürler olsun. Karından biraz olsun ses duyuldu ama vajinaldan pek duyulmadı Cumartesi tekrar gidicez o zaman gümbür gümbür duyarız inşallah bu arada ultrasonda 5+6 çıktı normalde sata göre 6+4 bugün bazen sapmalar oluyor demek ki
bende 17 ağustosta adet oldum 20 ağustosta aşı oldum hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Ya kizlar aklima bisey takıldı doktora soracaktım ama unuttum bugün, ben 2. Doz Biontech aşımı 16 temmuzda oldum. 29 temmuzda adet oldum. Son adetim 29 temmuz aklima geldi aşı olduğu için acaba sorun olur mu? Ya ben hemen asidan sonra hamile kalmış oluyorum . Bisey olur dense ne yapacağım onuda bilmiyorm ama aklima takıldı.
vajinal muayanede duyabilirsin canım. valla gebe olduğunu öğrendin bi de covid belası çıktı hadi artık güzel haberlerle keyfini sür.Kızlar merhabaaa nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Yarın karantinamın son günü. 22sinde doktora gideceğiz. Umarım sağlıklı ilerlemiştir bu süreç
Muayene günü 6+5 olacak inşallah. Kalp atışını da duyarız değil mi?
Ay cok sağol bende coronayla birlikte anksiyete başladı. Bende covidin başında başladı böyle hasta olacam doktora gidemeyeceğim gibi resmen bir sene baya zorlu şeyler yaşadım. Şükür 8 -9 aydır iyiydim. Şimdide aklıma böyle abuk sabuk seyler geliyor. Icim sıkılıyor .bende 17 ağustosta adet oldum 20 ağustosta aşı oldum hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Gözünüz aydin. Lekelenmeni, geçti mi. Benimde bugün sata göre 7+5, 6+5 cikti bugün. Cuma günüde 6+2ydi demek ki gec olmusHanımlaaar çok şükür kesede büyüme vaaro minik kalbinin atışını bile gördüm duydum Allahıma şükürler olsun. Karından biraz olsun ses duyuldu ama vajinaldan pek duyulmadı Cumartesi tekrar gidicez o zaman gümbür gümbür duyarız inşallah bu arada ultrasonda 5+6 çıktı normalde sata göre 6+4 bugün bazen sapmalar oluyor demek ki
İnşaallah canımSüper canım çok sevindim. Şimdi hedef kalp atışlarındabenim de kesildi lekeleme bu arada . Umarım bir daha yaşamayız.
300-400 arasıKızlar bugün proluton enjeksiyon için sağlık ocağına gittim. Doktorum haftaya gel demişti ama ben dayanamadım yine beta verdim artmış mı diyecuma 120 olan değerim bugün kaç çıkmalı acaba
coronada ve gebelik hepimizi anksiyetik yaptı yaAy cok sağol bende coronayla birlikte anksiyete başladı. Bende covidin başında başladı böyle hasta olacam doktora gidemeyeceğim gibi resmen bir sene baya zorlu şeyler yaşadım. Şükür 8 -9 aydır iyiydim. Şimdide aklıma böyle abuk sabuk seyler geliyor. Icim sıkılıyor .
Benim arkadaşın ki rahmi kapatan cinstendi, çocuğu olmuyordu ameliyatla alınacaktı hatta %90 rahmini alabiliriz demişlerdi o sıralarda hamile kaldı doktoru sezeryan doğum yapalım miyomu da alalım dedi ama doğumda doktoru ben miyom göremedim dedi kurtulduBen sabah gittim geldim . Karından duyduk kalp artışını ama bende myom var hamilelikten öncede vardi sapli myom, yalniz büyüyor oda , lekelenme i icin Iğne oldum Progestana devam.yalniz kan sulandirici hap içmem gerek leke geçmediği icin başlayamadım. Myomdan dolayi canim sıkılıyor cok aslinda erken doğum riski var . Doktor dedi gerçi bilemeyiz tamamen rahmi kapatan myomla 40 haftada doğum yapanida gördüm. Bekleyeceğiz bakalim
Hamilelik duygusallığıdır senin hormonlar daha hoğun tabi gönlünü ferah tut Rabbim kolaylığını verecektirKızlar ben niye sevinemiyorum neden mutlu değilim sizdede varmı? Yoksa ikiz bebeklere hazırmı değilim bilmiyorum keşke 1tane transfer yapılsaydı düşüncesi geciyor aklimdan
Onlara yetememek belkide beni korkutan
Allah'im sen affet beni saglicakla bebeklerimi kucagima alırım inş
Insallah, cook tesekkur ederimmHayırlı uğurlu olsunlar inşallah, maşallah canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucukları
Aynen oyle beraber büyürler merak etmeyin, doğana kadar 2 yaşına yaklaşacak zaten, iyice kurtaracak kendini. Allah yardımcımız olsun hepimizin, saglikla dogsunlar da.Benimki henüz bir yaşındaberaber büyürler diye teselli oluyorum. Sizinki büyümüş en azından kreşe verirsiniz inşallah o zamana kadar zaten iyice büyümüş olacaklar inşallah
Inşallah ama büyüyor. Yinede ümit kesilmez olanlar varsaBenim arkadaşın ki rahmi kapatan cinstendi, çocuğu olmuyordu ameliyatla alınacaktı hatta %90 rahmini alabiliriz demişlerdi o sıralarda hamile kaldı doktoru sezeryan doğum yapalım miyomu da alalım dedi ama doğumda doktoru ben miyom göremedim dedi kurtuldu
Hamikeliklerde miyomlar kaybolabiliyor inşaAllah seninkide kaybolur
Merhaba kızlar
Bugün kontrolumuz vardı
Çok şükür 2 keseninde kalp atışını duyduk
6+5 günlük ikiside
Göbekten progestan iğneyi kes dedi akşam 2tane fitil kullan sadece dedi
İyi bir kadin doğum Dr takibini yapsin ikili testini mutlaka perinatoloji Dr yapsin dedi yaş ve kilo riskin var dedi bide kronik bi hastaligim var bide ölü doğum oldugu icin daha sıkı bi takip gerek dedi
Hatta perinatoloji Dr ile bile doğum sonuna kadar devam edebilirsiniz dedi
Mide
Bi ikiz annesi daha buldum, gozunuz aydin. Doğacaklari gün bile aynı gözüküyor bizimkilerinKızlar ben niye sevinemiyorum neden mutlu değilim sizdede varmı? Yoksa ikiz bebeklere hazırmı değilim bilmiyorum keşke 1tane transfer yapılsaydı düşüncesi geciyor aklimdan
Allah'im sen affet beni saglicakla bebeklerimi kucagima alırım inşsizin sanirim ilk olacak ikizler. Ben de sizle aynı dusuncelerdeyim inanin, bir de benim 3.5 yaşında bi oglum var ikiz haberi cok sürpriz oldu. Hormonlarimiz da agir basıyor bence biraz. Insallah her şey güzel olacak diye kendimi telkin ediyorum. Daha tam alışamadık bence bu fikre. Sağlıklı sıhhatli dogsunlar da yetecegiz insallah Allahin izniyle..
Yukarida alıntı yapamamisimKızlar ben niye sevinemiyorum neden mutlu değilim sizdede varmı? Yoksa ikiz bebeklere hazırmı değilim bilmiyorum keşke 1tane transfer yapılsaydı düşüncesi geciyor aklimdan
Allah'im sen affet beni saglicakla bebeklerimi kucagima alırım inş
Bgn bende 5+4 oldum sabah doktora gittik bizde kese gördük çok şükür ama bı korktum bebeği göremedik die ama doktorum dedi şuan erken 2 hafta sonra gel hem bebeği hemde kalp atışlarını görürüz dedi inşallah hepimiz görürüz
Aaa kızlar ben hiç göremem o zaman sanırım 7 yada 8 hafta gözüküyoraynen, bana da 10 gün sonraya randevu yazdı, çarşamba günü gideceğim :)
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin mayısı yakalamışsnzHerkese merhabalar..
Cumartesi günü çift çizgiyle bu yolculuğa başladığımı öğrendim.
Adetime bir gün vardı yani 3+6 iken kan testinde sonucum 182 çıktı şükürler olsun.
Bugün yani 4+1de sonucum 430.Henüz ultrasona girmedim 4+6da muayene olacağım. İnşallah her şey olumlu devam eder ve keseyi görürüz.
Bu sayfa hepimiz için hep güzel haberleri paylaşacağımız bir başlangıç olsun, sağlıklı bebeklerle dolsun. Allah isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.