- 20 Kasım 2019
- 3.803
- 5.067
- 158
Peki acilma olmasi gerekmez mi ozaman yaSeninki kanala yerleştiğine göre çıkmaya çalışıyordur da bizimkilerde kanala yerleşmeye çalışıyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki acilma olmasi gerekmez mi ozaman yaSeninki kanala yerleştiğine göre çıkmaya çalışıyordur da bizimkilerde kanala yerleşmeye çalışıyordur
Canim o konuda haklısın zaten o kadar ağırki karnim zor oluyor yaniZevk almıyorum ki 9 aydır yapmayınca insan tedirgin olmaktan başka bişey yaşamıyor ilişki sırasında
Aynen dogru tabii zaten her an dogum yapabiliriz biseyler yapıp iste bu sebep oldu diyoruz . Canim sen kacken dogum yaptin peki ? Sancin biranda mi geldiİlişkinin dogumu tetıkledıgını dusunmuyorum acıkcası
Gunu saatı dolunca ne bı dakika erken ne bı dakıka gec dogar saatı dakıkası bellıdır
Ben hıc bu sununcu harıc dıer gebelıklerımde ilişkiye ara vermedık
Ama yıne 41.hafta hatta 42. Haftayı buldu zaten son gunler
İlişki olmasada belkı o an dogum olacak bız ılıskıye sebep dıyoruz
Ben sonuncuyu 42. Haftada kucagima aldim cnm 36. Haftamda bir cm aciklik wardi bebek kanala girmistiAynen dogru tabii zaten her an dogum yapabiliriz biseyler yapıp iste bu sebep oldu diyoruz . Canim sen kacken dogum yaptin peki ? Sancin biranda mi geldi
Aynen olması lazım mantıken bende açılma var kanalda değilPeki acilma olmasi gerekmez mi ozaman ya
Karnım küçük de önde top gibi duruyor sanmıyorum başaracağımızı daCanim o konuda haklısın zaten o kadar ağırki karnim zor oluyor yani
Bizde 4 günlükken sarılıktan hastaneye yattık. Hala kızımın yüzünde var. Geçmedi. Burnu ve gözlerinde özellikle. En son değeri 10.8 e düşmüştü. Doktor artık düşer tekrar teste gerek yok demişti.Aynn ya yuzu sarı gozlerınin beyazı sarı cocugun kendı ten rengı ne onu anlamıyoruz bıle ılk dogdugunda daha beyazdı esmerlestı gıbı ama sarılıktan dolayı gıbı gelıyo bana
Bide hemsıre sakın ıkı saatı gecırme ıkı saatte bı emzir dedı oyle yapmaya calısıyorım ama gece uzayabılıyo
Uyumuyoruz fazla uyuyuncada uc saatı bulabılıyo uyanamıyorum acıkcası
Bu ılk gunler cok yorucu ama cokta guzel rabbım saglıklı, sutlerımızın yaramasını nasıp etsin
Benim doktorum yürüyüşten zarar gelmez ama doğumu da başlatmaz demişti. Gerçekten son güne kadar çok yürüdüm dizlerimin üstünde paspas falan yaptım merdiven inip çıktım. Kendimi çok yordum, ama olmadı geleceği varsa gelir hiç üzülme bence hareket edemiyorum diye.Bende öyle 2 adım atıyorum yoruldum deyip geri yatıyorum böyle nasıl doğuracaksam
Ben 14 günde 6 kg vermişimKızlar kilo durumlrı ne alemde sizde yahu ben 20 kilo almistim 1 hafta da 13 ü gitti sonrası takıldı kaldı 7 kiko ustumde hicbir kiyafetim olmuyor ve oyle enteresan ki kalca ve yanlarda birikmis kilonun cogu vallahi kız cocuk yayıyomus gercekten ya vucut seklim degisti resmen oglanda boyle hic olmadim
Benim ödemim çok olmus canm ya goruntude pek bsy ypktu son ana kadar bide 10 gun sdce corba hosaf yiyince boyle oldu dye dusunuyorm simdi gram oynamiyoBen 14 günde 6 kg vermişim
Normal doğum mu oldu canım hastanede yatmadı değil mi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün İnşBen dun dogurdum. 40+4 te zaten dogmasaydi iki gun sonra suni sanciyla baslatacaklardi. Bebegim hem tuvaletini yapmis aspire etmis cigerlerine hem de iki kere kordon dolanmisti. Rabbime şükür bi sikinti olmadan dun dogdu da kurtuldu. Darisi dogurmayanlara
Üzülmüyorum da 9 ay tembelliğe iyi alışmışım bebişko gelince ne yapacağım diye düşünüyorumBenim doktorum yürüyüşten zarar gelmez ama doğumu da başlatmaz demişti. Gerçekten son güne kadar çok yürüdüm dizlerimin üstünde paspas falan yaptım merdiven inip çıktım. Kendimi çok yordum, ama olmadı geleceği varsa gelir hiç üzülme bence hareket edemiyorum diye.
Ben iliskinin tetikleyecegini degil de , acilmayi kolaylastiracagini, vajinayi esnetecegini vs daha cok duymustum, oyle inaniyordum. Biz de iliskiye hic ara vermedik. Son iliskinin sabahind suyum geldi, tetikledi mi bilmiyorum. Ama acilma hic olmadi. 37. Haftada 1cm olan acilma 39 da suyum geldiinde hic ilerlememisti. 10 saat kendi sncim, 8 saat suni sanci sonunda 3 cm i gecmedi, sezaryen oldum iliski o konuda ise yaramadi yani cok umutluydum benİlişkinin dogumu tetıkledıgını dusunmuyorum acıkcası
Gunu saatı dolunca ne bı dakika erken ne bı dakıka gec dogar saatı dakıkası bellıdır
Ben hıc bu sununcu harıc dıer gebelıklerımde ilişkiye ara vermedık
Ama yıne 41.hafta hatta 42. Haftayı buldu zaten son gunler
İlişki olmasada belkı o an dogum olacak bız ılıskıye sebep dıyoruz
Ben 85 le hamile kalmistim, ilk aylar 79 a kdar düştüm, son bir bucuk ayda kilo aldim, 92 ile doguma girdim. Sezaryen oldu, eve geldigimde aşırı şişlik ve odem vardi. 3300 gram bebek dogurdum, tartid 2 buuck kilo eksik ciktim sadece simdi 20. Gün bitti. 82 ciktim bugun. Dogumdan beri 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo asagidayim. Ama ben her gun 1 saati askin yuruyus yaptim. Her seyi yiyorum ama, asiri sekilde tatli vs yiyorum, bebegim cok emiyor ama. Bakalim, insallah daha da veririm de emzirmek kilo vermeme vesile olur ☺Kızlar kilo durumlrı ne alemde sizde yahu ben 20 kilo almistim 1 hafta da 13 ü gitti sonrası takıldı kaldı 7 kiko ustumde hicbir kiyafetim olmuyor ve oyle enteresan ki kalca ve yanlarda birikmis kilonun cogu vallahi kız cocuk yayıyomus gercekten ya vucut seklim degisti resmen oglanda boyle hic olmadim
Anladim canim tesekkur ederim cok detayli anlatmissin insallah saglikla kolaylikla alirizi bizdeBen sonuncuyu 42. Haftada kucagima aldim cnm 36. Haftamda bir cm aciklik wardi bebek kanala girmisti
Sancida cikti nst de dr heran olabilir hazirlikli ol dedi
Gel gorki 42. Haftayi buldum
Bayramda ufak ufak sancilar basladi 5 mayista araligi uzun ama bildigin sancim baslamisti son gunum oldugu icin dr a gittim nst de sancim cikmadi
Ama acilmm üc cm oldugu icin drum yarin gel yatisini yapalim dedi ertesi gune sancim birazdaha belirginlesti ama siklasmadi
Sabah sekizde hastaneye gittim yatis islemleri filan derken sekizbucuga odaya alindim duni sanci taktilar acilmam 4 cm olmustu derken sancim siklasti ama fena sancilardi cok korkmustum agladim resmen cunku bi onceki gebeligimde bebek kanala cok gec girdi cok sanvi cektim yine oyle olur diye cok korkuyordum cok sukur saat tam onda oglusumu kucagima aldim cok hizli gelisti hersey drlar bile sasirdi bu kadar hizli beklemiyorduk dediler
Rabbime cok sukur kisa surede dogum yaptim
Umarim seninkide benimkinden daha hizli ve kolay olur cnm
Bi onceki kizimda öldüm ama ölmedim oyle dusun yani
Ama neticede hepsi geciyor dogum yapinca
Saglikla kucagina alirsin ins.
Canım bunlara akıl erdiremeyeceğiz bellki herkesin farklı olacak demek ki sağlıkla kolaylıkla alalım inşallahAynen olması lazım mantıken bende açılma var kanalda değil
İnş canım şimdi sen 40+1 sin değil mi son kaç günü sayıyorsunCanım bunlara akıl erdiremeyeceğiz bellki herkesin farklı olacak demek ki sağlıkla kolaylıkla alalım inşallah
Biizimde oluyor canm nornal tazyikli geliyor tikaniyor bazen ve cok hizli emdigi zaman oluyo dha cok yetistiremiyo bide gaz vurup ikininca da tikanablio emerken hatta burnundan bile geldigi oldu 2 3 defa ters cevirip vur hemen kaslarinin ortasindan yukari kaldirBebeğinde emerken boğazına süt kaçma gibi sorun yaşayanlar var mı?
Ben zaten 43 kilo vererek hamile kaldogim icin cok hzli kilo aliyorm suan bu yemeye almadigima sukur ediyorum kendisi gitmez benim artik heralde 69 la hamile kaldim 89 la doguma gittim 76 da kaldim sütü de etkilemek istemiyorm suan icin birkac ay sonra tekrar yuruyus ve hamur tatliya ara vererek ufak capli bi kalori kisitlamasina girecegim belli olduBen iliskinin tetikleyecegini degil de , acilmayi kolaylastiracagini, vajinayi esnetecegini vs daha cok duymustum, oyle inaniyordum. Biz de iliskiye hic ara vermedik. Son iliskinin sabahind suyum geldi, tetikledi mi bilmiyorum. Ama acilma hic olmadi. 37. Haftada 1cm olan acilma 39 da suyum geldiinde hic ilerlememisti. 10 saat kendi sncim, 8 saat suni sanci sonunda 3 cm i gecmedi, sezaryen oldum iliski o konuda ise yaramadi yani cok umutluydum ben
Ben 85 le hamile kalmistim, ilk aylar 79 a kdar düştüm, son bir bucuk ayda kilo aldim, 92 ile doguma girdim. Sezaryen oldu, eve geldigimde aşırı şişlik ve odem vardi. 3300 gram bebek dogurdum, tartid 2 buuck kilo eksik ciktim sadece simdi 20. Gün bitti. 82 ciktim bugun. Dogumdan beri 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo asagidayim. Ama ben her gun 1 saati askin yuruyus yaptim. Her seyi yiyorum ama, asiri sekilde tatli vs yiyorum, bebegim cok emiyor ama. Bakalim, insallah daha da veririm de emzirmek kilo vermeme vesile olur ☺