How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canim benimde surekli karnim sertlesiyor ama bu kasilmami onu bilmiyorum. Bu arada dün iliskiden sonra bebegim baya hareketlendi ve asagi oyle bir bastirmaya basladi ki sanirim cikti dedim her seferinde bir yol kat ettigimizi umut ediyorum🤲🏻
Demek ki ilişki işe yarıyor ama işte bizde cesaret yok çocuğa bişey olacak diye korunmasız yapıyorsunuz değil mi

Suni verdiler aslında ama kordonu kısa kaldığı için kafasıyla kanalı açamamış, kafasında da ödem oluşmuş uzamış 😞 hayırlısı böyleymiş tabi çok çok teşekkür ederim 🥰
Kafasındaki ödem sıkıntı olmadı değil mi canım

Ay hadi inşallah bugün umutluyum burdan doğuran olacak artık hayırlısıyla 😄 ya ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum doğuralım diyorum ama sanki ben değil de başkası doğuracakmış gibi sizde durumlar nasıl😂
Çünkü belirtimiz yok canım bende öyleyim başkası doğuracakta bana verecek gibi sanki doğurmama daha 9 ay var gibi hiç ağırlıkta yok

Demek ki ilişki işe yarıyor ama işte bizde cesaret yok çocuğa bişey olacak diye korunmasız yapıyorsunuz değil mi
Bende de inanılmaz baskı var aşağı doğru resmen alt kısımda bi anda dışarı çıkacak gibi baya acıtıyor, şu ilişki olayından da aynı şekilde biz de korkuyoruz çok da faydası varmış ama

Çünkü belirtimiz yok canım bende öyleyim başkası doğuracakta bana verecek gibi sanki doğurmama daha 9 ay var gibi hiç ağırlıkta yok
Artık biraz belirti gelse de biz de o moda girsek her gün diyorum bugün pilates squat felan yapayım ama yook tembelliğe alıştım 😄

Canim hic bisey olmaz merak etmeyin her doktor oneriyor benim yasadigim ulkede de dogal yoldan hizlandirmak icin yapacaginiz tek sey o dedi. Spermin icinde bulunan enzim, suni sanci ilacinda verilen madde ile ayniymis bu sekilde acikladi . Deneyecegiz bakalim o sekilde

Bende de inanılmaz baskı var aşağı doğru resmen alt kısımda bi anda dışarı çıkacak gibi baya acıtıyor, şu ilişki olayından da aynı şekilde biz de korkuyoruz çok da faydası varmış ama
O baski oldugunde ne oluyor cok merak ediyorum cunku 2 haftadir o baski vardi bende dün ama cok daha israrliydi 😅

Canim bizde doktoragoturduk , olcturcek kadar sarı bulmadi doktor anne sutu aliyorsa normal dedi. Kilo konusunda da sacma bir yaklasim gosterdi.bebek cok kilo kaayni yasadi zaten onu goz onunde bulundurmayip dogum kilosundan hesapladi. Halbuki 10 gun onceki kontrolunden o gune 280 gr almis gunluk 28 gr ediyor. Ama dogum kilosuna gore dusunup zayif kalmis mama ver dedi. Nobetci doktordu bu. Ben dinlemedim 1 aylik kontrolunde kendi doktoru degerlendirsin bakalim.🤷‍♀️ yuzundeki sivilceler icin de normal dedi . Ama bebegin yuzu sivilce doldu , atsa da bi an once yuzu gozu acilsa🤦‍♀️
Aynn ya yuzu sarı gozlerınin beyazı sarı cocugun kendı ten rengı ne onu anlamıyoruz bıle ılk dogdugunda daha beyazdı esmerlestı gıbı ama sarılıktan dolayı gıbı gelıyo bana
Bide hemsıre sakın ıkı saatı gecırme ıkı saatte bı emzir dedı oyle yapmaya calısıyorım ama gece uzayabılıyo
Uyumuyoruz fazla uyuyuncada uc saatı bulabılıyo uyanamıyorum acıkcası
Bu ılk gunler cok yorucu ama cokta guzel rabbım saglıklı, sutlerımızın yaramasını nasıp etsin♥️

Canim hic bisey olmaz merak etmeyin her doktor oneriyor benim yasadigim ulkede de dogal yoldan hizlandirmak icin yapacaginiz tek sey o dedi. Spermin icinde bulunan enzim, suni sanci ilacinda verilen madde ile ayniymis bu sekilde acikladi . Deneyecegiz bakalim o sekilde
İlişkinin dogumu tetıkledıgını dusunmuyorum acıkcası
Gunu saatı dolunca ne bı dakika erken ne bı dakıka gec dogar saatı dakıkası bellıdır
Ben hıc bu sununcu harıc dıer gebelıklerımde ilişkiye ara vermedık
Ama yıne 41.hafta hatta 42. Haftayı buldu 🤷🏼‍♀️zaten son gunler
İlişki olmasada belkı o an dogum olacak bız ılıskıye sebep dıyoruz

Suni verdiler aslında ama kordonu kısa kaldığı için kafasıyla kanalı açamamış, kafasında da ödem oluşmuş uzamış 😞 hayırlısı böyleymiş tabi çok çok teşekkür ederim 🥰
Cok gecmıs olsunn cnm
Rabbım analı babalı buyutsun
Kafa yapısına bakma duzelır o bır aya
Saglıgınız yerınde olsunda
Sutunde az da olsa sımdılık yeter zaten mıdesı kucucuk oluyo ılk gunler
Alısma surecı ıkı uc gunu buluyo

Dün ebeler zeytinyağıyla perine masajı yapın günlük dedi ama kim yapacak tek beceremeyiz

Artık biraz belirti gelse de biz de o moda girsek her gün diyorum bugün pilates squat felan yapayım ama yook tembelliğe alıştım 😄
Bende öyle 2 adım atıyorum yoruldum deyip geri yatıyorum 🤦‍♀️ böyle nasıl doğuracaksam

Zevk almıyorum ki 9 aydır yapmayınca insan tedirgin olmaktan başka bişey yaşamıyor ilişki sırasında

O baski oldugunde ne oluyor cok merak ediyorum cunku 2 haftadir o baski vardi bende dün ama cok daha israrliydi 😅
Seninki kanala yerleştiğine göre çıkmaya çalışıyordur da bizimkilerde kanala yerleşmeye çalışıyordur

Kızlar kilo durumlrı ne alemde sizde yahu ben 20 kilo almistim 1 hafta da 13 ü gitti sonrası takıldı kaldı 7 kiko ustumde hicbir kiyafetim olmuyor ve oyle enteresan ki kalca ve yanlarda birikmis kilonun cogu vallahi kız cocuk yayıyomus gercekten ya vucut seklim degisti resmen oglanda boyle hic olmadim

Back