Doktorumuz söyledi ayı büyüdükçe günde sabah öğle akşam verebilirsin demişti cnmHiç duymamıştım nerde okudunuz. Sabah 11 de uyandı kızım arada 1 saat uyumuştur anca. Hala ayakta, eşimle sırayla masaj yapıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorumuz söyledi ayı büyüdükçe günde sabah öğle akşam verebilirsin demişti cnmHiç duymamıştım nerde okudunuz. Sabah 11 de uyandı kızım arada 1 saat uyumuştur anca. Hala ayakta, eşimle sırayla masaj yapıyoruz
Ay evet yaa boğa kaçtıııArtık ikizler burcu olacak dogmayan bebişler :)
Ay belirti de yok yani olunca bir anda olacak herhalde her an doğurabilecek olmak çok heyecanlıBen de bazen kendimi rüyada gibi hissedIyorum , hergune hazir olarak uyaniyorum olmayinca sanki o gune gelemicem gibi geliyo
Demek ki ilişki işe yarıyor ama işte bizde cesaret yok çocuğa bişey olacak diye korunmasız yapıyorsunuz değil miCanim benimde surekli karnim sertlesiyor ama bu kasilmami onu bilmiyorum. Bu arada dün iliskiden sonra bebegim baya hareketlendi ve asagi oyle bir bastirmaya basladi ki sanirim cikti dedim her seferinde bir yol kat ettigimizi umut ediyorum
Kafasındaki ödem sıkıntı olmadı değil mi canımSuni verdiler aslında ama kordonu kısa kaldığı için kafasıyla kanalı açamamış, kafasında da ödem oluşmuş uzamış hayırlısı böyleymiş tabi çok çok teşekkür ederim
Çünkü belirtimiz yok canım bende öyleyim başkası doğuracakta bana verecek gibi sanki doğurmama daha 9 ay var gibi hiç ağırlıkta yokAy hadi inşallah bugün umutluyum burdan doğuran olacak artık hayırlısıyla ya ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum doğuralım diyorum ama sanki ben değil de başkası doğuracakmış gibi sizde durumlar nasıl
Yok canım dünden beri kasılmalar ağrılar var ama devamlılık yok öyle bekliyorumNe durumdasın canım var mı bi gelişme
Bende de inanılmaz baskı var aşağı doğru resmen alt kısımda bi anda dışarı çıkacak gibi baya acıtıyor, şu ilişki olayından da aynı şekilde biz de korkuyoruz çok da faydası varmış amaDemek ki ilişki işe yarıyor ama işte bizde cesaret yok çocuğa bişey olacak diye korunmasız yapıyorsunuz değil mi
Artık biraz belirti gelse de biz de o moda girsek her gün diyorum bugün pilates squat felan yapayım ama yook tembelliğe alıştımÇünkü belirtimiz yok canım bende öyleyim başkası doğuracakta bana verecek gibi sanki doğurmama daha 9 ay var gibi hiç ağırlıkta yok
Canim hic bisey olmaz merak etmeyin her doktor oneriyor benim yasadigim ulkede de dogal yoldan hizlandirmak icin yapacaginiz tek sey o dedi. Spermin icinde bulunan enzim, suni sanci ilacinda verilen madde ile ayniymis bu sekilde acikladi . Deneyecegiz bakalim o sekildeDemek ki ilişki işe yarıyor ama işte bizde cesaret yok çocuğa bişey olacak diye korunmasız yapıyorsunuz değil mi
O baski oldugunde ne oluyor cok merak ediyorum cunku 2 haftadir o baski vardi bende dün ama cok daha israrliydiBende de inanılmaz baskı var aşağı doğru resmen alt kısımda bi anda dışarı çıkacak gibi baya acıtıyor, şu ilişki olayından da aynı şekilde biz de korkuyoruz çok da faydası varmış ama
Evet canim bende kizim boga burcu olmamak icin bekledigini dusunuyorum 20 siydi günü doldu boganin son gunuyduArtık ikizler burcu olacak dogmayan bebişler :)
Aynn ya yuzu sarı gozlerınin beyazı sarı cocugun kendı ten rengı ne onu anlamıyoruz bıle ılk dogdugunda daha beyazdı esmerlestı gıbı ama sarılıktan dolayı gıbı gelıyo banaCanim bizde doktoragoturduk , olcturcek kadar sarı bulmadi doktor anne sutu aliyorsa normal dedi. Kilo konusunda da sacma bir yaklasim gosterdi.bebek cok kilo kaayni yasadi zaten onu goz onunde bulundurmayip dogum kilosundan hesapladi. Halbuki 10 gun onceki kontrolunden o gune 280 gr almis gunluk 28 gr ediyor. Ama dogum kilosuna gore dusunup zayif kalmis mama ver dedi. Nobetci doktordu bu. Ben dinlemedim 1 aylik kontrolunde kendi doktoru degerlendirsin bakalim. yuzundeki sivilceler icin de normal dedi . Ama bebegin yuzu sivilce doldu , atsa da bi an once yuzu gozu acilsa
İlişkinin dogumu tetıkledıgını dusunmuyorum acıkcasıCanim hic bisey olmaz merak etmeyin her doktor oneriyor benim yasadigim ulkede de dogal yoldan hizlandirmak icin yapacaginiz tek sey o dedi. Spermin icinde bulunan enzim, suni sanci ilacinda verilen madde ile ayniymis bu sekilde acikladi . Deneyecegiz bakalim o sekilde
Cok gecmıs olsunn cnmSuni verdiler aslında ama kordonu kısa kaldığı için kafasıyla kanalı açamamış, kafasında da ödem oluşmuş uzamış hayırlısı böyleymiş tabi çok çok teşekkür ederim
Dün ebeler zeytinyağıyla perine masajı yapın günlük dedi ama kim yapacak tek beceremeyizBende de inanılmaz baskı var aşağı doğru resmen alt kısımda bi anda dışarı çıkacak gibi baya acıtıyor, şu ilişki olayından da aynı şekilde biz de korkuyoruz çok da faydası varmış ama
Bende öyle 2 adım atıyorum yoruldum deyip geri yatıyorum böyle nasıl doğuracaksamArtık biraz belirti gelse de biz de o moda girsek her gün diyorum bugün pilates squat felan yapayım ama yook tembelliğe alıştım
Zevk almıyorum ki 9 aydır yapmayınca insan tedirgin olmaktan başka bişey yaşamıyor ilişki sırasındaCanim hic bisey olmaz merak etmeyin her doktor oneriyor benim yasadigim ulkede de dogal yoldan hizlandirmak icin yapacaginiz tek sey o dedi. Spermin icinde bulunan enzim, suni sanci ilacinda verilen madde ile ayniymis bu sekilde acikladi . Deneyecegiz bakalim o sekilde
Seninki kanala yerleştiğine göre çıkmaya çalışıyordur da bizimkilerde kanala yerleşmeye çalışıyordurO baski oldugunde ne oluyor cok merak ediyorum cunku 2 haftadir o baski vardi bende dün ama cok daha israrliydi