• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz.İnternette en doğru uyku pozisyonunun sırt üstü olduğu deniliyor.Kusar falan diye korkuyorum.Bu arada reflü yatağını kullanıyoruz başı yüksekte kalıyor
Canim ben hafif yan yatiriyorum arkasindan bi yastikla fln destekliyorum sirt ustu donmesin diye. Bide benim bebe kusup kusup geri yutuyo cok fazla reflu oluyo korkuyorm sirt ustu bogulur diye. O yuzden yan yatiriyorum daha donemiyo zaten bende hep yanindayim yalniz birakmiyorum

Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz.İnternette en doğru uyku pozisyonunun sırt üstü olduğu deniliyor.Kusar falan diye korkuyorum.Bu arada reflü yatağını kullanıyoruz başı yüksekte kalıyor
Dönüşümlü olarak bı sağ bı sol kustigu için..ama.uyaniksam sırt üstü kafa yapısı bozulmasın diye..gerçi elbet gozukuyo büyüdükçe duzeliyo ilk oğlumda da öle olmuştu

Hayırlı bayramlar kızlar sabah namaza kalktım büyük tuvalete sıkışmıştım yaptım biraz vakit geçti karnımda yine aynı his var lavaboya gidiyorum bişey yok arada ağrı giriyor bacağıma falan yayılıyor hatta geçmiyor çok şiddetli değil doğum sancısı mı başlayacak ne olacak gece duş alıp yattım soğuk mu aldım diyorum da yok kalanların hepsi bayram da gelmeye çalışıyor sanırım

Sırt üstü kusarsa Allah korusun bogazına kaçar diye korkuyorum yan yatırıyorum canım dönüşümlü olarak bir sağ bir sol. Sürekli de takipteyim canım nolur nolmaz 🙂

Arkadaslar iyi bayramlar, mecburen genel anezstezi oldugum icin bas boyun agrilari cekiyorum. Cok kotu oldum toparlanamadim. Kafamin icinde uguldama basladi simdi de her gun duzelicegime birseyler cikiyor. Benim gibi sorun yasayip duzelen var mi ,😔 ilk dogumumda spinalde hic bir sorun yasamamistim genel beni mahvetti.

Sabah doktora gittik, nst de sancı gözükmüyor, her şey normal. Ama ben kasılmaya devam ediyorum. Kasilirken sancı bayağı artıyor gibi hissediyorum. ama Hastanedeyken bu yoğunlukta da sabah denk gelmedi. Anlamadım gerçekten 🙄

Sabah doktora gittik, nst de sancı gözükmüyor, her şey normal. Ama ben kasılmaya devam ediyorum. Kasilirken sancı bayağı artıyor gibi hissediyorum. ama Hastanedeyken bu yoğunlukta da sabah denk gelmedi. Anlamadım gerçekten 🙄
Zaten evde olan hastanede olmuyor canım ben Nst ye girince kımıldamıyor bile

Kizlarr Dogum icin meryem ana otu aldim. Her yerde farkli dualar var. Ben acilmamin oldugunu ogrendigimde genis bir kaba koyup kendim okuyacagim ama meryem suresi vs cok uzun o sancilarla ne durumda olurum okurum bilmiyorum. Biraz daha kisaca neler okuyabilirim?

Bayramlıklarımızı giydik şeker toplamaya çıkıyoruz teyzoşlar :)

Eklentiler

• PhotoGrid_Plus_1651503872307.webp
    PhotoGrid_Plus_1651503872307.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 105
Kizlarr Dogum icin meryem ana otu aldim. Her yerde farkli dualar var. Ben acilmamin oldugunu ogrendigimde genis bir kaba koyup kendim okuyacagim ama meryem suresi vs cok uzun o sancilarla ne durumda olurum okurum bilmiyorum. Biraz daha kisaca neler okuyabilirim?
Normal doğum yapan yakın çevrem ve özellikle yengem hep inşirah okumamı tavsiye etti gerçektende sancılarının başlaması doğumunun olması 4-5 saat sürmüştü

Nasıl durumunuz. Bana kasılma geliyor, düzensiz aralıklarla, ama kırk saniye kadar sürüyor. Bazen beş dakika ara ile bazen on beş dakika aralıklı. Ne zaman doktora başvurulur tam anlayamadım.
Ağrım yok ama hiç iyi değilim ya sabaha kadar uyuyamadım sersem gibiyim yerimden kalkıp yemek bile yapacak halim mecalim yok aşırı ağırlık çöktü üstüme

Back