• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İlk günler bizimde eller soğuktu..ben ayaklara ekstra bı çift çorap giydiruyrm yani patikli altın üstüne..eskiler de hep der kafayı ayağı sıcak tutucaksin 😂 ellerde de eldivenleri takılı hep burun içinde hastanedeyken bende farketmistim soğuktu ama üşüme gibi bi durum olmadı şükür
Dilek doğurcam doğurcam derken 19 gün geçmiş yavrum ya🥲 günler akıyor

Yorgunluktan ağrı olmustur sancı olsa geçmez zaten canim..bide düzenli aralıklarla gidip gelir sancı
Öyleymiş galiba Dilek. Bir koşu ağdaya gittim, nevresimleri değiştim, banyoları yıkadım, yemek yaptım. Şu an kocamla oturup bekliyoruz doğurmamı. :confused: Hani bu sefer doğuruyordun sen diyor. Gözlerin hiç doğuracak gibi bakmıyor diyor. :confused: Ama çok yaklaştım. Gerçekten çok fena karnım ağrımıştı. 🤷

Kizlar dependin icine steril pamuklu ped koyuyorum hastaneden vermislerdi. Bitti o simdi normal ped kullanilir mi sizce? Yoksa alalim mi steril pamuklu pedden? Gazli bez gibi bi sey.

Sizler ne kullaniyorsunuz veya kullandiniz dogumdan sonra?
Bana doktorum 3 günden fazla kullanma depenti dedi. Terletiyor yaranın oldugu bölgeyi mikrop kapmaya sebep olur nemli kalmasın dedi. Normal ped kullan dedi. Bende normal pede geçtim.

Kizlar suni sanci da fayda etmedi. Sezayenle dogurdum. Spinal+epidural uygulandi 3300 gram dogdu kizim. Cok iyiyiz cok sukur. Ben cok yiprandim sadece. Ama boylesi hayirliymis. Myom varmis rahmimde ultrasonlarda gounmemisti Onu da almislar ameliyatta
Benim ki de cumaya kadar kanala girmemiş açılmam olmamışsa ben direk sezoya alın dicem ya çekemem suni sancıyı 🥴 Biz planlar yaparken Rabbimin yazdığı oluyor elbet en hayırlısı olmuştur🙏🏻 Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸🙏🏻

Geldi sezaryenle Oncesi cok eziyetli oldu ama dogum kolaydi cok sukur
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı evlat etsin. Geçmiş bitmiş, İnşallah kolayda toparlanırsın. Bende muhtemelen sezeryana girerim. Hayırlısı bebişler sağlıklı olsun da çokta önemli değil.

Öyleymiş galiba Dilek. Bir koşu ağdaya gittim, nevresimleri değiştim, banyoları yıkadım, yemek yaptım. Şu an kocamla oturup bekliyoruz doğurmamı. :confused: Hani bu sefer doğuruyordun sen diyor. Gözlerin hiç doğuracak gibi bakmıyor diyor. :confused: Ama çok yaklaştım. Gerçekten çok fena karnım ağrımıştı. 🤷
Ağda bile yeter bence doğuruyo sanmaya yorulmaya 😂olsun vakti vardır hayırlısı ile vakti ile gelsin canım♥️🤲

Kizlar suni sanci da fayda etmedi. Sezayenle dogurdum. Spinal+epidural uygulandi 3300 gram dogdu kizim. Cok iyiyiz cok sukur. Ben cok yiprandim sadece. Ama boylesi hayirliymis. Myom varmis rahmimde ultrasonlarda gounmemisti Onu da almislar ameliyatta
Gözün aydın canım hayırlısı olsun

Gözünüz aydın canım Allah size hayırlı evlat eylesin kızınızı ❤️

Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun sana da. Bol sütlü günler diliyorum :)

Kızlar ben Çarşamba günü tansiyon nedeniyle 38+5te sezaryen oldum, oğlum 2620 Gr doğdu, zayıf olduğu için tam emme kuvveti yoktu ilk günler sütüm de gelmedi ama dün baya bı şişti göğüslerim süt geldi bu sefer de süt bezeleri ortaya çıktı bebeğim kuvvetli ememedigi için. Göğüs pompasiyla sagiyorum emzirmeye çalışıyorum sıcak uygulama yapıyorum ama tam bosaltamiyorum göğüsleri.. bu durumu yaşayan var mı aranızda ya iki gündür canım acıyor çok

Kızlar ben Çarşamba günü tansiyon nedeniyle 38+5te sezaryen oldum, oğlum 2620 Gr doğdu, zayıf olduğu için tam emme kuvveti yoktu ilk günler sütüm de gelmedi ama dün baya bı şişti göğüslerim süt geldi bu sefer de süt bezeleri ortaya çıktı bebeğim kuvvetli ememedigi için. Göğüs pompasiyla sagiyorum emzirmeye çalışıyorum sıcak uygulama yapıyorum ama tam bosaltamiyorum göğüsleri.. bu durumu yaşayan var mı aranızda ya iki gündür canım acıyor çok
Bebeğine iyi iyi emzir en güzelini onlar yapıyor çünkü bide şimdilik normal gibi ilk zamanlar biraz acıyor bebisler iyi ememiyor ama düzelir insaallah

Back