2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benimde oluyor benim ilk hamileliğimde de oldu. Hatta bugün sabah cok kötüydüm yalniz affederseniz gaz cok fazla ama cikmiyor icimdr baskı kasiklarim, popom cok değişikti birsey.ben asiri derece siskinim , gaz vs . Sonra rahatladım. Ama kasik ağrım basindan beri var tabi ilk zamanki gibi degil. Bazen hapşırıp öksürünce cok cekiyor agriyor
Valla ayni durumdayim oyle bir gaz siskinlik var ki nasil rahatladiniz ya sicak su torbasi koydum kasiklarima ben bi tik hafifledi

Ben hiç çıkarmadım ama midem ağzımda sanki 😑su içmeyi çok seven ben su içemiyorum midemi bulandırıyor kana kana su içmeyi özledim
Kardeşim çağırdı geçen öğlen yemeğine ayy nasıl sevinerek yedim karnim doydu az sık yemek iyi geliyor ama yorgunluktan Kalkip bisey yapamıyorum sonra midem bulanıyor

Msjiniz için tsk ederim 😍
Dün dahiliye Dr gittim anlattim durumumu lansor 30mg olandan yazdi bide cigneme tableti verdi onuda hap fayda etmezse kullan dedi ek olarak
Sizin az kalmış masalllah saglicakla kucaginiza alırsınız ins bebeginizi💕
Ben de bi kaç gün öncesine kadar su içmede iyiydim son günlerde hiç 1 bardak anca o da ilaçları içmek için 🥺 ben de annemdeyim valla diğer türlü olcak gibi değildi sana yardımı olucak kimse yok mu gelse gitse falan 🥴

Aynen gaz var hapsirinca sancı artiyor.. herkes yerlesme kanaması olduğunu söylüyor bende olmadı o da kafamı kurcalayan bi konu
Hayir olmasi gereken bir durum değil yerleşme kanaması kafanizi takmayın. Benimde bulantim olmaz mesela herkes bisey derdi doktora sormuştum oda sacmalama herkeste olmak zorunda değil demişti.

Ben de bi kaç gün öncesine kadar su içmede iyiydim son günlerde hiç 1 bardak anca o da ilaçları içmek için 🥺 ben de annemdeyim valla diğer türlü olcak gibi değildi sana yardımı olucak kimse yok mu gelse gitse falan 🥴
Annem çalışıyor 10gundur gorusemedik covit oldular ama çok şükür hafif anlatıyorlar
Kız kardesimde biri 4.5 biri 1yasinda iki çocuğu var sagolsun günlük cagiriyor esim hafta 2gun disardan söylüyor yemegi
Böyle Böyle geldık bu günlere 12.haftayi doldursaydik rahatlardik valla biraz

Merhaba kizlar, prilam kullananlar kac tane iciyorsunuz aksamlari 2 adet yazdi doktorum
Kullanma talimatı vermedi mi canım? Gece 2 ile başlıyorsun gün içinde bulantı devam ederse o gexe yine 2 aldktan sonra sabah 1 alıyorsun. Yine devam ederse akşam 2 sabah 1 öğlen 1 alıyorsun. Max 4 tane alınıyor

Kızlar merhaba bende 27 yaşındayım ve ilk gebeliğim inşallah :) şuan 4+5 gözüküyorum henüz doktora gitmedim kese ve kalp atışı için beklemek istiyorum.. Bugün ilişkiden hemen sonra lekelenme oldu akıntı pembeye kahve rengine çaldı korkmalıyım ilişkiden ötürü olduğunu anladım ama eşimide panikletmek istemiyorum bişey olur mu kırmızıya dönme ihtimali var mı 😪

Kızlar merhaba bende 27 yaşındayım ve ilk gebeliğim inşallah :) şuan 4+5 gözüküyorum henüz doktora gitmedim kese ve kalp atışı için beklemek istiyorum.. Bugün ilişkiden hemen sonra lekelenme oldu akıntı pembeye kahve rengine çaldı korkmalıyım ilişkiden ötürü olduğunu anladım ama eşimide panikletmek istemiyorum bişey olur mu kırmızıya dönme ihtimali var mı 😪
Günaydın ilişkiden dolayi olabilir belki bunu aslında tam da bilemeyiz. Ilk üç ay çoğu doktor ilişki önermiyor.

Günaydın ilişkiden dolayi olabilir belki bunu aslında tam da bilemeyiz. Ilk üç ay çoğu doktor ilişki önermiyor.
Evet canım ilişki yaşadık 1 saat içinde geldi pembemsi leke üstünden 12 saat geçti bir daha gelmemiş baktım yani kesinlikle ilişkiden dolayı oldu onu anladım. Kan gelmedi çok şükür hep baktım ama napıcaz ilk 3 ay hiç ilişki yok mu?

Evet canım ilişki yaşadık 1 saat içinde geldi pembemsi leke üstünden 12 saat geçti bir daha gelmemiş baktım yani kesinlikle ilişkiden dolayı oldu onu anladım. Kan gelmedi çok şükür hep baktım ama napıcaz ilk 3 ay hiç ilişki yok mu?
Ben doktorum bilmiyorum tabi ki kimisi 3 ay önerir kimisi bisey demez belki..ben gittim mesela 2 hafta sonraya çağırdı 2 hafta iliski yok dedi gidince günceller. Benim ilk hamileliğimde sadece 1 kere olmuştu 😀

Ben doktorum bilmiyorum tabi ki kimisi 3 ay önerir kimisi bisey demez belki..ben gittim mesela 2 hafta sonraya çağırdı 2 hafta iliski yok dedi gidince günceller. Benim ilk hamileliğimde sadece 1 kere olmuştu 😀
Evet doktorlarda hepsi ayrı görüşte pazartesi gidicem biraz beklemek istedim bende kese vs görünsün diye. IIşte şuan bende leke görünce ilişkiyi biraz ertelicem korktum zaten ay ilk hamilelik çok acemiyim belki küçük leke bişey yoktur ama insan korkuyor işte 🙈

Kızlar selam, benim de 4. Transferim oldu, bir önceki gebeliğim 6+2 de kalp atışı duyamadan gelişim durdu ve kürtaj oldum. Bu transferimde şükür 12. Gün değerim 927 çıktı, 16. Gün ise 3216 çıktı. Değerim tam 4 katı katlamamış. Bugün de sabah yatakta dönerken bıçak sokması gibi ağrı girdi rahime. Kendimi çok suçladım karnımın üstünde dönmemeliydim.

ay. Kızlar selam, benim de 4. Transferim oldu, bir önceki gebeliğim 6+2 de kalp atışı duyamadan gelişim durdu ve kürtaj oldum. Bu transferimde şükür 12. Gün değerim 927 çıktı, 16. Gün ise 3216 çıktı. Değerim tam 4 katı katlamamış. Bugün de sabah yatakta dönerken bıçak sokması gibi ağrı girdi rahime. Kendimi çok suçladım karnımın üstünde dönmemeliydim.
ay olur mu öyle şey. tüp bebekte elbetteki daha hassas olunuyordur ama ben öğrendiğim günden beri hayatıma aynı şekilde devam ediyorm. işe gidiyorm geliyorm, ani bişey yapmam gerekirse dikkat ederek yapıyorum. aynı şeyleri yiyorm. böyle her hareketi düşünürsek bana geçmez.

ay olur mu öyle şey. tüp bebekte elbetteki daha hassas olunuyordur ama ben öğrendiğim günden beri hayatıma aynı şekilde devam ediyorm. işe gidiyorm geliyorm, ani bişey yapmam gerekirse dikkat ederek yapıyorum. aynı şeyleri yiyorm. böyle her hareketi düşünürsek bana geçmez.
Bende işe gidiyorum geliyorum uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum daha ne yapabiliriz ki.. ev işi bile azalttım belkide dedikleri gibi sağlıklıysa her türlü tutunuyor dediğin gibi böyle stres oluyo banada geçmez gibi geliyor

X