2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kaderdaşım gel sarılalım aynu şekilde bende de iştahsızlık var hiçbi şey canım çekmiyo keşke çekse diye bakıyorum ama yok. Beni elma da tiksindirdi başta iyiydi de mor erik iyi geldi ama tavsiye ederim. Bir de beyaz leblebi. Ben de sık sık bi şeyler atmaya çalışıyorum ağzıma, aç kaldıkça daha çok bulanıyor sanki. Ah inşallah miniklerimiz sağlıklıdır biz de günden güne daha iyi oluruz

Ay sarılalım valla ben aşırı tatlı düşkünüydüm çikolata yemediğim bir gün geçmezdi, türk kahvesi günde 1 tane içerdim 1 haftadır ne kahve ne tatlı ne çikolata asla istemiyorum. Tatlı, çikolata yemeyi kahve içmeyi çok özledim bütün enerjim yerlerde aman neyse ki miniklerimiz çok şükür bizimle hiç şikayet etmiyorum çünkü çookk bekledik bugünleri

Kızlar sizde de oluyor mu tecrübeli annelerimiz var tabiki aramızda böyle düşününce doğum nasıl olacak sonrasını becerebilecek miyim gibi bir sürü sorular da gelmiyor değil aklıma

Kızlar sizde de oluyor mu tecrübeli annelerimiz var tabiki aramızda böyle düşününce doğum nasıl olacak sonrasını becerebilecek miyim gibi bir sürü sorular da gelmiyor değil aklıma
Dogum icin bi sey diyemem simdi ben sezeryan oldum ama sonrasi gercekten allah vergisi midir nedir. Bebegi kucaginiza alinca degilde eve gecince ilk bi hafta icinde falan hoop bi bakmissiniz tecrubeli bi anne gibi her seyi yapiyosunuz hallediyosunuz icgudusel bebeginizin neye ihtiyaci oldugunu anliyosunuz mucizevi bi sey. Cok rahat olun her sey kendiliginden oluyo

2 gündür aklımda off bu stresi kaldıramıyorum doğumu nasıl kaldırcam diye düşünüyorum acaba hazır değil miydim falanlar filanlar

allahıma şükürler olsun kırmızı kanamam durdu. Bugün kan uyuşmazlığı iğnesini oldum o mu etki etti bilmem ama psikolojik olarakta bugün daha iyiyim. Destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Gebeliğim devam etmezsede sağlıksız olmasından çok çok daha iyidir diye kendimi şartlandırdım. İnşallah Pazartesi de güzel haberler alırım inşallah kelebeğim iyidir

Ne iç rahatlatıcı mesaj oldu demekki Allah onun gücünü de bilgisini de veriyor

Çookk sevindim Çok şükür İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Oh gözün aydın. Daha güzel olacak inşallah. Inan tevekkül etmek en iyisi. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin Inşallah:)

Ben hiç çıkarmadım ama midem ağzımda sanki su içmeyi çok seven ben su içemiyorum midemi bulandırıyor kana kana su içmeyi özledim
Kardeşim çağırdı geçen öğlen yemeğine ayy nasıl sevinerek yedim karnim doydu az sık yemek iyi geliyor ama yorgunluktan Kalkip bisey yapamıyorum sonra midem bulanıyor

Msjiniz için tsk ederim
Dün dahiliye Dr gittim anlattim durumumu lansor 30mg olandan yazdi bide cigneme tableti verdi onuda hap fayda etmezse kullan dedi ek olarak
Sizin az kalmış masalllah saglicakla kucaginiza alırsınız ins bebeginizi

Maşallah inşallah güzel haber alacaksın

Bayağı yasli randevusu bile dolmuyor iki doktor var en erken onu buldum diye aldim artik emekli olsa da gitse... Su an buyuklerimden ogrendim agri ne kadar olsa o kadar iyi diyorlar :) ağrımı sevmeye başladim

Evet hatta agri iyiymis bebek saglam yerlesiyormus :) insallah rabbim hayirlisiyla bize bağışlar

Ne demek. İyi yapmissiniz kesin fayda eder. Şurup falan hikaye onlar geçirmiyor. Günler geçmiyor hamileliği hiç sevemedim. Bulantılar, yanmalar mahvediyor. ins sağlıkla kucagimiza alırız. Amin sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…