Kaderdaşım gel sarılalımAy sizi çok iyi anlıyorum koku hassasiyeti gerçekten çok zorbenim birde yanında iştahsızlık ve yiyeceklerden tiksinmede var yattığım yerden kalkamadım 1 hafta çok zordu bende diyordum allahım günler böyle nasıl geçicek neyse ki çok şükür dünden beri biraz daha iyiyim çorba ve soğansız bir çeşit yemek yapabildim bana naneli şeker, yeşil elma ve galeta iyi geliyor az az ama sık sık içinden birini yemeye çalışıyorum midemi tutsun diye. Umarım sizde günden güne daha iyi olursunuz
Ay sarılalım vallaKaderdaşım gel sarılalımaynu şekilde bende de iştahsızlık var hiçbi şey canım çekmiyo keşke çekse diye bakıyorum ama yok. Beni elma da tiksindirdi başta iyiydi de mor erik iyi geldi ama tavsiye ederim. Bir de beyaz leblebi. Ben de sık sık bi şeyler atmaya çalışıyorum ağzıma, aç kaldıkça daha çok bulanıyor sanki. Ah inşallah miniklerimiz sağlıklıdır biz de günden güne daha iyi oluruz
Dogum icin bi sey diyemem simdi ben sezeryan oldum ama sonrasi gercekten allah vergisi midir nedir. Bebegi kucaginiza alinca degilde eve gecince ilk bi hafta icinde falan hoop bi bakmissiniz tecrubeli bi anne gibi her seyi yapiyosunuz hallediyosunuzKızlar sizde de oluyor mu tecrübeli annelerimiz var tabiki aramızda böyle düşününce doğum nasıl olacak sonrasını becerebilecek miyim gibi bir sürü sorular da gelmiyor değil aklıma
2 gündür aklımdaKızlar sizde de oluyor mu tecrübeli annelerimiz var tabiki aramızda böyle düşününce doğum nasıl olacak sonrasını becerebilecek miyim gibi bir sürü sorular da gelmiyor değil aklıma
Ne iç rahatlatıcı mesaj olduDogum icin bi sey diyemem simdi ben sezeryan oldum ama sonrasi gercekten allah vergisi midir nedir. Bebegi kucaginiza alinca degilde eve gecince ilk bi hafta icinde falan hoop bi bakmissiniz tecrubeli bi anne gibi her seyi yapiyosunuz hallediyosunuzicgudusel bebeginizin neye ihtiyaci oldugunu anliyosunuz mucizevi bi sey. Cok rahat olun her sey kendiliginden oluyo
Çookk sevindimallahıma şükürler olsun kırmızı kanamam durdu. Bugün kan uyuşmazlığı iğnesini oldum o mu etki etti bilmem ama psikolojik olarakta bugün daha iyiyim. Destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Gebeliğim devam etmezsede sağlıksız olmasından çok çok daha iyidir diye kendimi şartlandırdım. İnşallah Pazartesi de güzel haberler alırıminşallah kelebeğim iyidir
Sağlıkla tamamlayalım da 9 ayı inşallah onun da hakkından geliriz be arkadaşım2 gündür aklımdaoff bu stresi kaldıramıyorum doğumu nasıl kaldırcam diye düşünüyorum acaba hazır değil miydim falanlar filanlar
İnşallah canım benimSağlıkla tamamlayalım da 9 ayı inşallah onun da hakkından geliriz be arkadaşım
Oh gözün aydın. Daha güzel olacak inşallah. Inan tevekkül etmek en iyisi. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin Inşallah:)allahıma şükürler olsun kırmızı kanamam durdu. Bugün kan uyuşmazlığı iğnesini oldum o mu etki etti bilmem ama psikolojik olarakta bugün daha iyiyim. Destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Gebeliğim devam etmezsede sağlıksız olmasından çok çok daha iyidir diye kendimi şartlandırdım. İnşallah Pazartesi de güzel haberler alırıminşallah kelebeğim iyidir
Canım mesajını az önce gördüm. Inan çok sevindim. Çok şükür. Bu haftanda kalp atışı duyulmaması çok normal. 7 8 de duyabiliyorlar. Inşallah güzel ilerler güzel Haberler getirirsin. :)
Ben hiç çıkarmadım ama midem ağzımda sankiKızlarsoğan kokusunu duyunca midemin bulanmasını bırakın yemeğin içinde bile yiyemiyorum. Sanki tüm tatları bastırıyor sadece soğan tadı geliyor. Anneme geldim yemek yapamıyorum diye kapılar pencereler kapanıyor ayrı odaya geçiyorum kadın öyle yemek yapıyor ama soğan yiyememek nedir ya.. 2 gün önce 2 kez kusmam oldu, şükür prilam sayesinde heralde bir daha olmadı ama nasıl geçicek böyle günler iştahlı hamileler size çok özeniyorum çoookkk
Msjiniz için tsk ederimBenimde midem çok sıkıntılı gastrit vardı yıllardır. Hamilelikle beraber felaket hale geldi. Gece yanmadan uyuyamıyordum kusarken bı avuç kan kusardim. Gaviscon falan bı iki saat anca etki ederdi sonra yine ayni. Hatta bu yüzden demir hapını bile icemiyordum. Durumu mu doktoruma diyince pantpas 40 mg mide hapı verdi. Keşke baştan deseymisim. O kadar iyi geldiki reflumu hemen kesti. Bir aydır çok rahatım. Hap hatta her gün içiliyor. Bende etkisi bı hafta sürdüğünden haftada bir içiyorum. Doktoruna bu hapı sor istersen sanada fayda edeceğine eminim.
Maşallahallahıma şükürler olsun kırmızı kanamam durdu. Bugün kan uyuşmazlığı iğnesini oldum o mu etki etti bilmem ama psikolojik olarakta bugün daha iyiyim. Destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Gebeliğim devam etmezsede sağlıksız olmasından çok çok daha iyidir diye kendimi şartlandırdım. İnşallah Pazartesi de güzel haberler alırıminşallah kelebeğim iyidir
karından mıben de dün gittim 5+4 mü neydi sanırım sadece kese göründü ki hcg'm muhtemelen 40bin falan olmuştu ki yine de bebeği göremedik. haftaya çarşamba yine gideceğim doktora bakalım.
Bayağı yasli randevusu bile dolmuyor iki doktor var en erken onu buldum diye aldim artik emekli olsa da gitse... Su an buyuklerimden ogrendim agri ne kadar olsa o kadar iyi diyorlar :) ağrımı sevmeye başladimKasık ağrısı gebeliğin ilk zamanlarında çoğu kişide olan birşey zaten. Doktorunuz sıkıntılı bir insanmış belliki. Canınızı hiç sıkmayın kan takibinizi yapın değer düzenli şekilde artıyorsa hiç bir sıkıntı olmaz inşallah
Evet karındankarından mı
normalmiş karından kese 20 mm geçince bebek görülüyormuş vajinal de 10 mm sonrasıEvet karından
Evet hatta agri iyiymis bebek saglam yerlesiyormus :) insallah rabbim hayirlisiyla bize bağışlarMerhaba benim de bugün 6+1 aşırı derecede devamlı kasık ağrım oluyor doktor bu konuyla ilgini beni rahatlattı düşük olacak ya da olmayacak diyemeyiz her gebelik farklı bir hikayedir ağrı olması normal yerlesmeden kaynaklanıyor da olabilir olumsuz düşünmeyin dedi
Ne demek. İyi yapmissiniz kesin fayda eder. Şurup falan hikaye onlar geçirmiyor. Günler geçmiyor hamileliği hiç sevemedim. Bulantılar, yanmalar mahvediyor. ins sağlıkla kucagimiza alırız. Amin sağolunBen hiç çıkarmadım ama midem ağzımda sankisu içmeyi çok seven ben su içemiyorum midemi bulandırıyor kana kana su içmeyi özledim
Kardeşim çağırdı geçen öğlen yemeğine ayy nasıl sevinerek yedim karnim doydu az sık yemek iyi geliyor ama yorgunluktan Kalkip bisey yapamıyorum sonra midem bulanıyor
Msjiniz için tsk ederim
Dün dahiliye Dr gittim anlattim durumumu lansor 30mg olandan yazdi bide cigneme tableti verdi onuda hap fayda etmezse kullan dedi ek olarak
Sizin az kalmış masalllah saglicakla kucaginiza alırsınız ins bebeginizi