2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Sizin alta 7 haftalık görünüyor ,nasil 2 gün önce 5+4 oluyor. Sat neydi sizin , benim sata göre 7+0 ama gecen hafta pazartesi gittiğimde kese cok küçük dedi ama karındanda göründü sata gore 5+5 di
7 haftalık görünmesi 6+1 falanım sanırım. Sat 4 ağustos

Kasik agrilarim oldugunu soyledigimde doktor o iyi degil bak dusuk belirtisi olabilir dedi. Korkuttu beni uyuz bi doktor zaten ama insan kafaya takiyor.

7 haftalık görünmesi 6+1 falanım sanırım. Sat 4 ağustos
Benim sat 29 temmuz . Aslinda o ay 29 temmuzda leke başladı ama 2 ağustosa kadar leke gibi geldi. 2inde başladı tam ama ilk azda olsa leke gördüğüm icin 29 u adet başı kabul ettik. Bu arada benim dogum mayısta olmaz tahmini doğum 5 mayis deniliyor ama zaten sezaryan nisan sonu olur büyük ihtimalle.

Kasik agrilarim oldugunu soyledigimde doktor o iyi degil bak dusuk belirtisi olabilir dedi. Korkuttu beni uyuz bi doktor zaten ama insan kafaya takiyor.
Kasık ağrısı gebeliğin ilk zamanlarında çoğu kişide olan birşey zaten. Doktorunuz sıkıntılı bir insanmış belliki. Canınızı hiç sıkmayın kan takibinizi yapın değer düzenli şekilde artıyorsa hiç bir sıkıntı olmaz inşallah

Benim adetim 5 gün geçtikten sonra karından baktığında kesmeyi görmüştü doktor. O bile küçücük su damlası gibi bir şeydi. Hatta daha görünmeyebilir ama sakın moralini bozma çok erken demişti. Battan 1 gün sonra beta hcgye baktırdığımda değerim 296 ydı. Yani sizinki çok yeni bir gebelik doktor böyle bir kanıya nasıl varmış hayret ettim.

İnanın ben de anlamadım rahimde görünmeyecek kadar küçük olan tüpte nasıl gözüküyor anlamıyorum bir daha aynı kişiye gitmeyeceğim

Merhaba benim de bugün 6+1 aşırı derecede devamlı kasık ağrım oluyor doktor bu konuyla ilgini beni rahatlattı düşük olacak ya da olmayacak diyemeyiz her gebelik farklı bir hikayedir ağrı olması normal yerlesmeden kaynaklanıyor da olabilir olumsuz düşünmeyin dedi

Benimde oluyor benim ilk hamileliğimde de oldu. Hatta bugün sabah cok kötüydüm yalniz affederseniz gaz cok fazla ama cikmiyor icimdr baskı kasiklarim, popom cok değişikti birsey.ben asiri derece siskinim , gaz vs . Sonra rahatladım. Ama kasik ağrım basindan beri var tabi ilk zamanki gibi degil. Bazen hapşırıp öksürünce cok cekiyor agriyor

Aynen gaz var hapsirinca sancı artiyor.. herkes yerlesme kanaması olduğunu söylüyor bende olmadı o da kafamı kurcalayan bi konu

Nasıl görülemeyeceğini bilmezler ki? Siz ne için gitmiştiniz doktora ki? İnşaallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Gözünüz aydın olsun

Bende de üşütmüşüm gibi kasık ağrıları var şu an. Doktorum dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi.
Kızlar kasık ağrıları tabii ki normal, bu hemen tehlike çanlarını çaldıran doktorları da anlayamıyorum. Gebelerle nasıl iletişim kuracağını bilemeyen doktor dolu memlekett

Kızlar soğan kokusunu duyunca midemin bulanmasını bırakın yemeğin içinde bile yiyemiyorum. Sanki tüm tatları bastırıyor sadece soğan tadı geliyor. Anneme geldim yemek yapamıyorum diye kapılar pencereler kapanıyor ayrı odaya geçiyorum kadın öyle yemek yapıyor ama soğan yiyememek nedir ya.. 2 gün önce 2 kez kusmam oldu, şükür prilam sayesinde heralde bir daha olmadı ama nasıl geçicek böyle günler iştahlı hamileler size çok özeniyorum çoookkk

Benimde midem çok sıkıntılı gastrit vardı yıllardır. Hamilelikle beraber felaket hale geldi. Gece yanmadan uyuyamıyordum kusarken bı avuç kan kusardim. Gaviscon falan bı iki saat anca etki ederdi sonra yine ayni. Hatta bu yüzden demir hapını bile icemiyordum. Durumu mu doktoruma diyince pantpas 40 mg mide hapı verdi. Keşke baştan deseymisim. O kadar iyi geldiki reflumu hemen kesti. Bir aydır çok rahatım. Hap hatta her gün içiliyor. Bende etkisi bı hafta sürdüğünden haftada bir içiyorum. Doktoruna bu hapı sor istersen sanada fayda edeceğine eminim.

Ay sizi çok iyi anlıyorum koku hassasiyeti gerçekten çok zor benim birde yanında iştahsızlık ve yiyeceklerden tiksinmede var yattığım yerden kalkamadım 1 hafta çok zordu bende diyordum allahım günler böyle nasıl geçicek neyse ki çok şükür dünden beri biraz daha iyiyim çorba ve soğansız bir çeşit yemek yapabildim bana naneli şeker, yeşil elma ve galeta iyi geliyor az az ama sık sık içinden birini yemeye çalışıyorum midemi tutsun diye. Umarım sizde günden güne daha iyi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…