2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim de en büyük dualarımdan birisi iki kedim var ve bebeğimizin de inşallah kediye alerjisi olmaz

Ben gün-de 1 fincan içiyorum türk kahvesi :) hicbir sorun olmaz günde 1 fincandan dedi doktorum.
Süper ya eşim kara vicdan gibi çıkıyor önüme. Iyi oldu öğrendigim , kafeinsiz iyi bir ürün olmasi lazim sanidim bu ayrıştırmanin guzel yapıldığı. Varsa marka alirim.

Siz günde kac tane içiyordunuz. Birde kiziniz kac yaşında benim oğlum 7 yaşında kardes icin gec kalmis gibi hissediyorum .
Benim de bir oğlum var 7 yaşlarında iken kardeş istemiyorum diye ağlayan çocuk pandemi eve kapanma derken sekiz yaşın ortasında kardeş istiyorum demeye başladı.şimdi 9 yaşının içinde şayet gebeliğim sağlıklı ilerler ise tam 10 yaş olacak aralarında bende çok geç kaldığımı düşünüyorum çok yaş farkı olduğunu. Fakat bazı şeyler cidden sizden bağımsız ilerliyor hiç istemiyorum derken olmalı bencede demeye başladık nasip kismet meselesi sanırım.

Süper ya eşim kara vicdan gibi çıkıyor önüme. Iyi oldu öğrendigim , kafeinsiz iyi bir ürün olmasi lazim sanidim bu ayrıştırmanin guzel yapıldığı. Varsa marka alirim.
hemen link bırakayım:

filtre kahveler ve nescafenin de kafensizi var.

Evet aynen öyle oluyor. Benim oğlumda istiyor herkesin kardeşi var diyor. Nasip meselesi haklisiniz aslında bildiğimiz bisey mesela geçen sene ekimden beri deniyoruz. Olamayacak derken oldu, inşallah sağlıklı ilerler.

Kızlar bugün aile hekimi tekrar beta için çağırmıştı. Sonuç 16089 çıkmış. Bu değerle kese karından ultrasonla görülür değil mi? Cuma günü kendi doktoruma gideceğim kese için 6+0 olacak o gün

Tüp bebek doktorum gebeliğimizi öğrendiğimizde 10 gün sonra ultrasona git dedi o tarihe bakarsan İnternetten hesapladığıma göre 6+0a denk geliyor benim de pazartesi günler geçmek bilmedi

Ben biraz beklerim kalp atışıyla beraber görürüz diyordum ama bugün aile hekimi bekleme git keseden sonra kaydını açıp testleri yapalım dedi.
Ben 2 gün önce gittim 5+4 ya da 5 idi kese gördük, haftaya Çarşamba da kalp atışı için gidicez. Evet evet dosyan açılsın, testlere başlarlar mantıklı.

Tüp bebek doktorum gebeliğimizi öğrendiğimizde 10 gün sonra ultrasona git dedi o tarihe bakarsan İnternetten hesapladığıma göre 6+0a denk geliyor benim de pazartesi günler geçmek bilmedi
Gerçekten çok heyecanlı ve beklemesi zormuş. Günler geçmiyor. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Ben biraz beklerim kalp atışıyla beraber görürüz diyordum ama bugün aile hekimi bekleme git keseden sonra kaydını açıp testleri yapalım dedi.
Ben de her gün progestan vurduruyorum hemşire doktoruna söyle kaydını açsın dedi de pazartesi keseyi gördükten sonra söyleyeyim dedim inşallah sağlıkla görürüz keseyi de

Ben 2 gün önce gittim 5+4 ya da 5 idi kese gördük, haftaya Çarşamba da kalp atışı için gidicez. Evet evet dosyan açılsın, testlere başlarlar mantıklı.
Sizin alta 7 haftalık görünüyor ,nasil 2 gün önce 5+4 oluyor. Sat neydi sizin , benim sata göre 7+0 ama gecen hafta pazartesi gittiğimde kese cok küçük dedi ama karındanda göründü sata gore 5+5 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…