zorlandım, tansiyon falan coşmuştu. senin yapacağın kilo almamaya çalışmak olacak artık.Zorlandınız mı çokbeni çok korkuttular, diyet de olmuyormuş hamilelikte
Bende yürüş yaptım ama baya tempolu oldu unuttum. Ağrı ve leke geldi normal oğlumu okuldan aliyorum artik12 haftaya kadar yasakladı doktorum bana da yürüyüş dışındaki bütün sporları.
Bi bilgim yok inanın öyle olursa daha iyi tabi bizim içinBenim müdürüm rapor bulursan ayrıl dedi. Ama rapor bulmak sorun. Siz tek öğretmenseniz zor olmuşzaten tüp bebek süreci stresli, bir de bunlara üzülmüşsünüz İnşallah sağlıklıca idari izine kadar geçer. 24. hafta idari izin devam ediyor mu? Pandemi de 24 e indirmişlerdi.
İnşallah duyurur haftaya kalp atışlarını, dualarım seninleKızlar günaydın bugün doktora gittim boş gebelik ve kurtaj diyen doktorumdan sonra başka doktora gittim
Bugün kesede bebişi gördük kalp atışını duymadık detaylı ultrasona girdim 6 hafta 2 günlük çıktı ve doktorum takibe aldı kalp atışı yok değil ama net var diyemem şu an dedi inş haftaya kalp atışını duyarım
Insallah duyarsiniz ya daha kucuk bebisiniz 8. Haftaya kadar beklemiyolar mi genelde kalp atisi icin. Bebisi gördüyseniz kalp atisida vardir insallah icinizi ferah tutunKızlar günaydın bugün doktora gittim boş gebelik ve kurtaj diyen doktorumdan sonra başka doktora gittim
Bugün kesede bebişi gördük kalp atışını duymadık detaylı ultrasona girdim 6 hafta 2 günlük çıktı ve doktorum takibe aldı kalp atışı yok değil ama net var diyemem şu an dedi inş haftaya kalp atışını duyarım
Çok sevindim haftaya inşallah duyarsınızKızlar günaydın bugün doktora gittim boş gebelik ve kurtaj diyen doktorumdan sonra başka doktora gittim
Ya ne salak doktorlar var afedersiniz ama.. daha bata 4 gun varmis bu beta degeriyle ne diye ultrasona bakiyo ki. Baksa bile ne gorecek ne bekliyo acaba anlamiyorum ya. Sizi bosuna strese sokmuşlar bence. Siz beta artisi duzenli mi degil mi ona bakin 2 gun sonra kan testi yaptirin. 1 hafta sonra icinize sinmezse bi daha yapin bakin 1500u gectiyse degeriniz o zaman gidin ultrasona ancak o zaman gozukur cunku suan cok cok kucuk hic bi sey gozukmez ki. Dis gebelik olup olmadigini anlamak icin bile degerin artmasini bekliyolar. Yani en azindan benim doktorum boyle bi yol izliyo.. bosuna caninizi sıkmışlar bence. Hic caninizi sıkmayın degerleriniz yukselsin haftaya tekrar gidin ultrasona benceBiliyorsunuz dün çift çizgiyi görünce bugün direk doktora gittim, bata 4 gün var. Ultrasondan baktı, sol yumurtalıkta şişlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi, ben yıkıldım zaten. Daha detaylı bir ultrasona yönlendirdi beni.
Detaylı ultrasona gittim, solda bir şey yok sağda 8 mm bişi gördüm dış olabilir dedi, benim doktor da sol tüpte şişkinlik var demişti. Bu sol normal yazmış kağıda.
Detaylı ultrasondan soraa sonuçla doktora gittim, bu sefer baktığında solda o da bir şey göremedi, demin görmüştüm falan dedi, başka bir doktor çağırdı o da baktı karnımı bastıra bastıra muayene etti. var gibi de yok gibi de bilemiyorum falan dedi. 2 gün sonra tekrar gel beta takip edeceğiz şuan bir şey için de, müdehale etmek için de daha erken dedi.
Beta sonucum 60 çıktı, progesteron 19, 8 çıktı. Progesteron iyi gibi falan dedi, beta düşük ama dedi, dedim daha 4 gün var ama adetime, hee öyle mi falan dedi. Çıldırdım kısaca. Şimdi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim için özele gitmedim, eve geldim. Eşim bir şey yok bence korkma diyor ama ben çok korkuyorum.
Kızlar daha önce dış gebelik geçiren var mı? Şuan bu şekilde anlayabilir mi? Vajınal ultrason yapmadı, karından baktı. O kadar üzgünüm ki ağlamaktan helak oldum. Bata 4 gün var henüz.
Cuma tekrar çağırdılar beta bakacaklar, inşallah artar. Teşekkür ederim, gerçekten canımı çok sıktı muallak konuşarakYa ne salak doktorlar var afedersiniz ama.. daha bata 4 gun varmis bu beta degeriyle ne diye ultrasona bakiyo ki. Baksa bile ne gorecek ne bekliyo acaba anlamiyorum ya. Sizi bosuna strese sokmuşlar bence. Siz beta artisi duzenli mi degil mi ona bakin 2 gun sonra kan testi yaptirin. 1 hafta sonra icinize sinmezse bi daha yapin bakin 1500u gectiyse degeriniz o zaman gidin ultrasona ancak o zaman gozukur cunku suan cok cok kucuk hic bi sey gozukmez ki. Dis gebelik olup olmadigini anlamak icin bile degerin artmasini bekliyolar. Yani en azindan benim doktorum boyle bi yol izliyo.. bosuna caninizi sıkmışlar bence. Hic caninizi sıkmayın degerleriniz yukselsin haftaya tekrar gidin ultrasona bence
Hayir daha cok erken normalde hic bi dr bu kadar erken bakmaz. Bakilmamalida. Ben dun gittim beta 1800du dr bakalim kese gozukecek mi belki gozukmeyedebilir erken daha fln dedi mesela. Ayni sey olsa dis gebelik icinde gecerlidir bence. Sonucta bu hemen buyumuyo ki gozuksun yani dis gebelik olsa bile daha o bile buyumemistir ki nasi gorecekler onu anlamadim. Sen iyi dusun iyi olacak. Asla kotuyu dusunmeCuma tekrar çağırdılar beta bakacaklar, inşallah artar. Teşekkür ederim, gerçekten canımı çok sıktı muallak konuşarak
İnşallah, çok teşekkür ederimHayir daha cok erken normalde hic bi dr bu kadar erken bakmaz. Bakilmamalida. Ben dun gittim beta 1800du dr bakalim kese gozukecek mi belki gozukmeyedebilir erken daha fln dedi mesela. Ayni sey olsa dis gebelik icinde gecerlidir bence. Sonucta bu hemen buyumuyo ki gozuksun yani dis gebelik olsa bile daha o bile buyumemistir ki nasi gorecekler onu anlamadim. Sen iyi dusun iyi olacak. Asla kotuyu dusunme
Cok sevindim iyi ki baska doktora gittin.inşallah haftaya net duyarsanızKızlar günaydın bugün doktora gittim boş gebelik ve kurtaj diyen doktorumdan sonra başka doktora gittim
Ay tövbe tövbe sinirlerim tepeme çıktı bak ya. 60 beta ile ne görmeyi bekliyor acaba? Cuma gittiğinde de bi şeyi göremeyecekki beta max 250 falan olucak o da max yani. Benim betam 2417 iken kese daha 2,5 mmdi ve vajinal göründü, karından görünmezdi yani denemedik bile onu. Sen beta artışına bak kuzum cuma gitme bence anlamsız yani gitmen. Betan eğer güzelce artarsa 1500 den sonra görünüyor anca o zaman git güzel bi doktora. Hiç üzme de kendini. Doktorum bana ilk vajinal muayenede dış gebelik vs için önemlidir bu ilk muayene demişti keseyi görünce de rahatladıkk. Beta görmeden kese zamanı gelmeden nasıl anlıyor acaba dış olduğunu.Biliyorsunuz dün çift çizgiyi görünce bugün direk doktora gittim, bata 4 gün var. Ultrasondan baktı, sol yumurtalıkta şişlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi, ben yıkıldım zaten. Daha detaylı bir ultrasona yönlendirdi beni.
Detaylı ultrasona gittim, solda bir şey yok sağda 8 mm bişi gördüm dış olabilir dedi, benim doktor da sol tüpte şişkinlik var demişti. Bu sol normal yazmış kağıda.
Detaylı ultrasondan soraa sonuçla doktora gittim, bu sefer baktığında solda o da bir şey göremedi, demin görmüştüm falan dedi, başka bir doktor çağırdı o da baktı karnımı bastıra bastıra muayene etti. var gibi de yok gibi de bilemiyorum falan dedi. 2 gün sonra tekrar gel beta takip edeceğiz şuan bir şey için de, müdehale etmek için de daha erken dedi.
Beta sonucum 60 çıktı, progesteron 19, 8 çıktı. Progesteron iyi gibi falan dedi, beta düşük ama dedi, dedim daha 4 gün var ama adetime, hee öyle mi falan dedi. Çıldırdım kısaca. Şimdi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim için özele gitmedim, eve geldim. Eşim bir şey yok bence korkma diyor ama ben çok korkuyorum.
Kızlar daha önce dış gebelik geçiren var mı? Şuan bu şekilde anlayabilir mi? Vajınal ultrason yapmadı, karından baktı. O kadar üzgünüm ki ağlamaktan helak oldum. Bata 4 gün var henüz.
Canım çok sevindim senin adına ohh. Kalp atışı için daha erken yahuu görülebilir de görülmeyedebilirr tam o zamanlarr. Ama gösteriyor kalp atışını pıt pıttt. İnşallah önümüzdeki hafta o güzel sesi de duyucaksınnnnKızlar günaydın bugün doktora gittim boş gebelik ve kurtaj diyen doktorumdan sonra başka doktora gittim
Canım çok sevindim iyi ki diğer doktorun görüşüyle hareket etmedin gözün aydınKızlar günaydın bugün doktora gittim boş gebelik ve kurtaj diyen doktorumdan sonra başka doktora gittim
Biraz olsun için rahatlamıştırKızlar günaydın bugün doktora gittim boş gebelik ve kurtaj diyen doktorumdan sonra başka doktora gittim
Cnm adına çok sevindim hamiş olduğunu görünce ağlama beta takibini yap banada dış gebelik dendi bugün bebişimi kesede gördüm senin daha çok erken daha yeni öğrenmişsin ve kesinlikle kürtaj falan derlerse başka doktora görünmeden yapma bende helak oldum ağla ağla bugün başka doktorda gördüm keseyi kalp atışı için bekliyorum sende acele etme beta takibini yap başka doktorada kesinlikle görünBiliyorsunuz dün çift çizgiyi görünce bugün direk doktora gittim, bata 4 gün var. Ultrasondan baktı, sol yumurtalıkta şişlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi, ben yıkıldım zaten. Daha detaylı bir ultrasona yönlendirdi beni.
İnş cnm çok sağolasınBiraz olsun için rahatlamıştır. Belki geç döllenme olmuştur tahmin ettiğinden daha minik bebişin . İnşallah haftaya da güzel haberlerle gel