2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktorlara hiç güvenme canım benim. Beta takibini yap ama ne olur ne olmaz. Zaten bu dönemde hassasız hiç anlamıyorlar bazıları. Ben bat olmasına rağmen 8,43 ile öğrendim. Ya dış gebeliktir ya da kimyasaldır adet okursun yarın dedi. O kadar kötü oldum ki. Meğerse ikinci kez yumurtalama olmuş veya geç döllenme olmuş. Gayet sağlıklı bebişim kalp atışını duyduk. Demem o ki doktora çok takılma, bir doktorla asla yetinme

arkadaslarr pazar günü öğlen acilde ölçtürdüğümde betam 830du bugün doktora gidicem sizce kaça çıkmıştır? ultrasonda görebilir mi? bi de kasık ağrılarım cok ya ben panik halindeyim korkuyorum bir şey olacak diye

Kasık ağrısı başta oluyor çok normal endişe etme, arada batma da olabilir. Beta 2200 civarı çıkabilir. Ultrason biraz zor canım ama , Berata göre değilde haftaya göre daha doğru olur görülebileceğini söylemek.

Inşallah canım. Ben derya bu arada :) sen de durumlar nasıl. Bulantı genel sorun sanırım . Doktor bir hap veriyormuş prilam galiba. Ona başladın mı.
Merhaba Derya . Prilam hiç bir işe yaramadı canım benim. Gaviscona başladım. Biraz o rahatlatıyor. Gaz problemi var sanırım bende

Günaydın canımmm :) benim hamilelikle ilgili bi durumum yok ama hastayım. Alerjim patlafıu, burnum durmuyor 2 gündür yatıp dinlendim baya bi. Umarım herkes için keyifli güzel bir 9 ay olur :)
Günaydın için biraz geç oldu canım benim ama sana da günaydın . Alerjiye aman dikkat et canım. Dinlenmen çok iyi olmuş canım benim. Benim kedi alerjim var ve annemlerde kedi var. Çoook zor bir durum. Alerji ilaçları kesinlikle yasak bu arada kullanmadın değil mi?

Dün doktorumla konuştum, gebeliğin çok başı, bebek bile yok tam 2-3 akşam zyrtec içmende sakınca yok dedi. Dün akşam 1 tane içtim ve kendime geldim. Başka da içmem ama. Bizim köpeğimiz var onla ilgili sıkıntı yok ama kedilere benim de acaip alerjm var.

Bana içme dedi. Annemgilde kedi var diyince de gitme dedi . Dikkat et yine de köpek içinde yine de öyle tüy derken. Aslında çok çok severim can dostları ama alerjim var

Bana içme dedi. Annemgilde kedi var diyince de gitme dedi . Dikkat et yine de köpek içinde yine de öyle tüy derken. Aslında çok çok severim can dostları ama alerjim var
Bizim köpek kızımdan da önce vardı :) ona değil alerjim, valla her doktor farklı ben hep rahat doktorları tercih ediyorum, iyi anlaşıyoruz :)

Bizim köpek kızımdan da önce vardı :) ona değil alerjim, valla her doktor farklı ben hep rahat doktorları tercih ediyorum, iyi anlaşıyoruz :)

Kizlar kahve içmiyoruz demi hamileyken. Cok cok zorlaniyorum:) günde 3 tane türk kahvesi içiyordum şimdi içemiyorum. Aslında banu çiftçi günde 1 fincan icebilir diyor ama benim gittiğim doktor 15. Haftadan sonra hafta 1 dedi. Sigarayı hemen test yaptigimda bıraktım onda birşey olmadi ama kahve içememek kötü geliyor

Ya kahve ilerleyen dönemde etkiliyor bebekleri, ilk dönemde değil. Ben içiyorum ama azalttım tabii :)

Siz günde kac tane içiyordunuz. Birde kiziniz kac yaşında benim oğlum 7 yaşında kardes icin gec kalmis gibi hissediyorum .
hiçbir şey için geç değildir, her şey olması gerektiği gibi ve zamanda olur :) süper işte, bilinçli ve size yardımcı olacak bir abi olacak. bebek geldiğinde ece de 5 yaşına girmiş olacak. arkadaşlarımın var 8-9 yaş var aralarında, tuna annesine öyle yardımcı olurdu ki acaip hoşuma giderdi, sizinki de öyle olur :)

valla ben çok içiyordum ya, bi sınırı sayısı yok, filtre kahve, türk kahvesi vs. şimdi günde 1 filtre 1 türk içiyorum en fazla ama bebek büyüdükçe sadece kafeinsiz kahve içeceğim. kafein bir uyaran ve bebeği de uyarıyor, ama şu an tam anlamıyla bi bebek yok ortada malum :)

Teşekkür ederim. Çok şükür çok yoğun değil ama
Merhaba Derya . Prilam hiç bir işe yaramadı canım benim. Gaviscona başladım. Biraz o rahatlatıyor. Gaz problemi var sanırım bende
Ah inşallah kolay geçer. Sağlıkla gelsinler de bebisler:)

Ben gün-de 1 fincan içiyorum türk kahvesi :) hicbir sorun olmaz günde 1 fincandan dedi doktorum.

canlar merhaba aranıza bende katılacağım sanırım beni de eklermisiniz. :)sat 17 ağustos. şu an 4+1 deyiz. beklenen doğum 24 mayıs sanırım. beta takibi yaptm biraz 9. ağustosta 5,11 ile öğrendim. 12 ağustos 73 idi. bugün 15 ağustosta 373. doktorumdan pazartesiye randevu aldım biraz zaman geçsin kese vs görebileyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…