- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.604
85 le kaldım. Pandemiden önce 75 kiloydum. Yedim de yedim evdeykenKaç kiloyla kaldin, benim komşum 82 kilo kalmis 87 ile doğuma girdi. 5 kilo aldi. Cok kilo alanlar hamilelikte pek almiyor sanirim.
kızıma hamileyken 83le hamile kalmıştım 99la girmiştim doğuma aghbsahash şimdi 70 kiloyum ama :)Kaç kiloyla kaldin, benim komşum 82 kilo kalmis 87 ile doğuma girdi. 5 kilo aldi. Cok kilo alanlar hamilelikte pek almiyor sanirim.
Zorlandınız mı çokkızıma hamileyken 83le hamile kalmıştım 99la girmiştim doğuma aghbsahash şimdi 70 kiloyum ama :)
Inşallah canım. Ben derya bu arada :) sen de durumlar nasıl. Bulantı genel sorun sanırım . Doktor bir hap veriyormuş prilam galiba. Ona başladın mı.Merhaba kızlar.. o kadar merakla takip ettiğim arkadaşlarım vardı. Güzel haberler gelmiş çoook mutlu oldum. @larissa123Mueter D Dh120910 adını hatırlayamadığım kızlar... midem çok fena çok serumla durdum dün özellikle. Bulantı yanma, özellikle de gaz. Hiç bu kadar kötü olabileceğim aklıma gelmezdi. Kafam dağılsın diye gireyim dedim bir. Nasılsınız nasıl gidiyor? Diğer hamişlere de hayırlı olsun. Sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah
Ben oğluma 72 kiloyla kaldim 87 kiloyla doguma girdim. Simdi 68 69 kiloydum kilo almistim ya ama Anlamadigim sekikde suanda 70 kiloyun yememde yok aşırı sislik mi acaba moralimde bozuluyor kilo aldim hamile kaldim ahaha ben alirim çünkükızıma hamileyken 83le hamile kalmıştım 99la girmiştim doğuma aghbsahash şimdi 70 kiloyum ama :)
Diyetisyenle devam et. Ben insallah kalp atışını duyalim devaminda diyetisyenle devam edeceğim. Ilk hamileliğimde 7 aydan SONRA tansiyon sorunu olmuştu bizde diyetisyenle devam edelim dedik.Zorlandınız mı çokbeni çok korkuttular, diyet de olmuyormuş hamilelikte
Dün doktor hamilelikte diyet olmaz, sadece paketli gıdalar yok ve sağlıklı besleneceksin dedi. Diyetisyen diyet mi veriyor? Öğünleri mi azaltıyor?Diyetisyenle devam et. Ben insallah kalp atışını duyalim devaminda diyetisyenle devam edeceğim. Ilk hamileliğimde 7 aydan SONRA tansiyon sorunu olmuştu bizde diyetisyenle devam edelim dedik.
Bilmiyorum özel hastane işini araştırmak lazım da ben köyde tek öğretmenim birleştirilmiş izin alırsam milli eğitimin gözü yine üstüme çevrilecekAl benden de o kadar. Çocuklar üst üste kavga ederken öyle bir bağırdım ki, sağ kasığım halen sancıyorözel hastaneler rapor veriyor mu? Ne zamana kadar çalışacaksın sen meslektaşım?
Benim müdürüm rapor bulursan ayrıl dedi. Ama rapor bulmak sorun. Siz tek öğretmenseniz zor olmuşBilmiyorum özel hastane işini araştırmak lazım da ben köyde tek öğretmenim birleştirilmiş izin alırsam milli eğitimin gözü yine üstüme çevrilecekinşallah bir sıkıntı olmazsa doğum öncesi iznime kadar çalışırım gibi arkadaşım tüp bebek tedavisine giderken izin aldım diye laf bile yedim haram ettim ama hakkımı o insanlara sanki biz öğretmenler hasta olamayız
Tabiki diyet vermiyor ama öğünleri ayarlar kendinizi kaybetmemeye yardımcı olur gerci ben emzirime döneminde doğum kiloma cikmistim 5 yil kiloydum diyetle 20 kilo verdim şimdide 4 kilo fazlam vardi vermeye çalışıyordum hamile kaldımDün doktor hamilelikte diyet olmaz, sadece paketli gıdalar yok ve sağlıklı besleneceksin dedi. Diyetisyen diyet mi veriyor? Öğünleri mi azaltıyor?
Ben de diyetisyenle görüşeceğim o zaman. Çok iyi yapmışsınız iyi ki kilo vermişsiniz. Çok pişmanım ya..Tabiki diyet vermiyor ama öğünleri ayarlar kendinizi kaybetmemeye yardımcı olur gerci ben emzirime döneminde doğum kiloma cikmistim 5 yil kiloydum diyetle 20 kilo verdim şimdide 4 kilo fazlam vardi vermeye çalışıyordum hamile kaldım
Şuanda yapma ilk 3 ay hep tehlikeli derler. Sonrasi yormadan yapabilirsiniz benceKızlar önceki hamileliğinde veya şuan hamilelik sürecinde spor yapan var mı? Ben yüzme ve fitnessa kayıtlıydım şuan emin olamadığım için bıraktım. Doktor sorun olmaz ağır olmadığı sürece yapabilirsin dedi. Henüz kalp atışını da duymadığım için cesaret edemedim spor yapmaya.
Bende istediğim kiloda değilim ve hemen alirim. Inşallah cok almam ama alirsam bu sefer emziemede dikkat edecemBen de diyetisyenle görüşeceğim o zaman. Çok iyi yapmışsınız iyi ki kilo vermişsiniz. Çok pişmanım ya..
Ben kilolu hamile kaldim. Drum diyetisyene yonlendirdi. Ilk 3 ay zayiflamaya calisalim dedi. Bakalim bugun gidecegimKilolu hamile kalan var mı kızlar, ben çok korkuyorum
Benim de düşüncem o yönde. Şuan sadece yatıyorumŞuanda yapma ilk 3 ay hep tehlikeli derler. Sonrasi yormadan yapabilirsiniz bence
Kaç kilosun, ben 85Ben kilolu hamile kaldim. Drum diyetisyene yonlendirdi. Ilk 3 ay zayiflamaya calisalim dedi. Bakalim bugun gidecegim
diyetisyen demek seni aç bırakıyor demek değil, düzenli ve sağlıklı beslenmeni sağlıyor :) diyetisyen çok iyi bir yol arkadaşı olacaktır :)Dün doktor hamilelikte diyet olmaz, sadece paketli gıdalar yok ve sağlıklı besleneceksin dedi. Diyetisyen diyet mi veriyor? Öğünleri mi azaltıyor?
12 haftaya kadar yasakladı doktorum bana da yürüyüş dışındaki bütün sporları.Şuanda yapma ilk 3 ay hep tehlikeli derler. Sonrasi yormadan yapabilirsiniz bence