2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ufacıcık iyi bir şey söyleseler diye gözlerinin içine bakıyorum ama yok. Acile gittim bugün kendi doktorumda aynı asla kesin bir şey söylemiyor bekleyeceğiz diyor. Sanırım umutlu değil. En çok ilk öğrendiğim gün ki sevincime üzülüyorum aklıma geldikçe. Annemde kardeşimde yaşadı sağlıklı doğdu çok şükür. Benimde beklemekten başka çarem yok..
Ah canım benim anlamaya çalışılıyorum çok zor. Rabbim şifa versin. Dualarım seninle.. 🙏🏻

İsmini hatırlamıyorum ama dün iğne vuruldum bana mısın demiyor. Çıldırmak üzereyim kese etrafında aktif kanama yok başka neden olur ya 😔😔
Canım ya üzme kendini annemde de vardı diyorsun belki genetik bir sorundur. Öyle olmasa bile sağlıklı gebelik tutunuyor sağlıksız ise vücut kabul etmiyor diyor doktorlar. biliyorum düşük yaşamak çok zor yaşamış biri olarak söylüyorum tüm hayallerin birden suya düşüyor bu hayal kırıklığı acı verici cidden. Şimdilik yinede umudunu kaybetme bebeğin hala seninle Umarım sağlıkla devam eder fakat olmazsa da kendini çok yıpratma.😔😔

Buraya yazınca bir şey değişmiyor ama yine de güncel vereyim. Kanamam kırmızıya döndü kese etrafında aktif kanama gözükmüyor ama kanama hiç bir şekilde durmuyor. Doktorlar kesin bir şey söylemiyor. Üstüne azar yedim. Düşmesini beklemekten başka hiç bir çarem yok. Çok kötüyüm. Belirsizlik çaresizlik çok kötü. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz mucizelerinize..
Böyle durumlarda doktorlar bol bol yatıp dinlenmeyi öneriyor.. iğnenizi yaptırmışsınız dilerim ki Rabbim size şifa eylesin🤲🏻

Buraya yazınca bir şey değişmiyor ama yine de güncel vereyim. Kanamam kırmızıya döndü kese etrafında aktif kanama gözükmüyor ama kanama hiç bir şekilde durmuyor. Doktorlar kesin bir şey söylemiyor. Üstüne azar yedim. Düşmesini beklemekten başka hiç bir çarem yok. Çok kötüyüm. Belirsizlik çaresizlik çok kötü. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz mucizelerinize..
Ah bu bazı doktorların duygusuzluğu. Yani söylemekle anlatmak arasında o kadar fark var ki. Özellikle anneliği ilk kez tadacak tecrübesiz annelere yaklaşım daha özverili olmalı. Sizin ilk gebeliğinizmi bilmiyorum ama inan o kadar çok örnek var ki kanamalarla başlayıp sağlıklı gebeliğe doğru giden. Önemli olan kromozomun sağlıklı olması. Eğer yapısaş bir bozukluğu varsa zaten ne yaparlarsa yapsınlar tutunmuyor arkadaşım. Fakat kromozom sağlıklıysa tıpkı size de yapıldığı gibi iğne ve ilaç tedavisi ile başarı sağlanıyor biiznillah. Moral olur mu size bilmem ama hamile kalabilme mucizesini veren rabbime daima şükretmemiz lazım. Bu duyguyu hiç yaşayamayan bunun hasretiyle kavrulan o kadar çok kadın var ki. En azından tekrar hamile kalabileceğinizi biliyorsunuz. Bende nisan ayında kürtaj olmak zorunda kaldım 9.haftada kalp sesi duyulmadı. Ve şuan tekrar 9haftalık hamileyim. İnşaallah sağlıklı bir bebektir ve size tutunur. Şayet değilse rabbim tez zamanda yerini, doldursun inşallah...

Ayy super vermissiniz ama dikkat edin ya cok yemeyin. Genetik yatkinlik vs varsa hamilelik sekeri cikiyo sonra o cok cok zor. En iyisi dengeli beslenmek
Malesef babamda diyabet var insülin kullanıyor 😶 annemde de insülin direnci çıkmış dikkat etmeye çalışıyorum yani en azından az az yiyerek çünkü yemediğim zaman şekerim düşüyor sanırım midem çok kötü oluyor 😅 inşallah sıkıntı olmadan geçiririz 🌸

Rabbim en hayırlısını versin inşallah hakkınızda, hakkımızda 🙁 Gebelik öyle bir süreç ki insan hiçbir zaman önünü göremiyor sanırım, inşallah bebeğiniz sağlıklıdır eğer sağlıksız bir gebelikse ne yapıp edip bir şekilde sonlanıyor. Bu süreçte tevekkül etmekten başka çaremiz kalmıyor malesef, rabbim hayırlısını versin inşallah ❤️

Görünmeni tavsiye ederim. Hakında hayırlısı olsun

5 ay önce eşimle birlikte covid atlattık.eşim ilaçları kullandı ben hafif atlattım kullanmadım.ilaç mı sebeb oldu ateş mi covid mi bilemiyorum ama eşimin sperm sayısı sayılamayacak kadar azaldı ve içinde 3-4 tane canlı sperm var dediler. Bir yumurta döllendi o da benimle.pek ümit vermemişlerdi Rabbim olmaz denilenden oldurdu.Rabbim sizede sağlıklı bir bebek ve hamilelik nasip etsin

Çok geçmiş olsun
amin canım inşallah çok mutlu oldum valla inşallah bi şey olmaz

Merhaba kızlar.. o kadar merakla takip ettiğim arkadaşlarım vardı. Güzel haberler gelmiş çoook mutlu oldum. @larissa123 Mueter Mueter @Dh120910 adını hatırlayamadığım kızlar... midem çok fena çok serumla durdum dün özellikle. Bulantı yanma, özellikle de gaz. Hiç bu kadar kötü olabileceğim aklıma gelmezdi. Kafam dağılsın diye gireyim dedim bir. Nasılsınız nasıl gidiyor? Diğer hamişlere de hayırlı olsun. Sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah 🙏🏻🤗
Günaydın canımmm :) benim hamilelikle ilgili bi durumum yok ama hastayım. Alerjim patlafıu, burnum durmuyor 2 gündür yatıp dinlendim baya bi. Umarım herkes için keyifli güzel bir 9 ay olur :)

Ufacıcık iyi bir şey söyleseler diye gözlerinin içine bakıyorum ama yok. Acile gittim bugün kendi doktorumda aynı asla kesin bir şey söylemiyor bekleyeceğiz diyor. Sanırım umutlu değil. En çok ilk öğrendiğim gün ki sevincime üzülüyorum aklıma geldikçe. Annemde kardeşimde yaşadı sağlıklı doğdu çok şükür. Benimde beklemekten başka çarem yok..
Güzelim bak benim ilk bebeme hamileliğimde kalp atışı aldığımız gün bir kanamam oldu, düşük yapıyormuş gibi. Oturduğum yerden kalkıp tuvalete gidene kadar dizime kadar kan oldum, bir avuç parça düştü. Gittik doktora, bebek hala ordaydı, kalbi de pıtır pıtır atıyordu. Doktor dedi ki bu bebeği artık hiçbir şey düşüremez, demek ki çok sağlıklı ve iyi tutunmuş bir embriyo. Eğer bebeğin sağlıklı bir embriyoysa tutunacaktır emin ol. Ama zaten değilse vücudunun onu atmasında emin ol fayda var. Allah hepimize sağlıklı, eli yüzü düzgün bebekler nasip etsin. 🙏

Canim üzülme bekle bakalim belki birden dönecek. Peki kalp atışı vs duyuldu mu? Ilk hamilelik mi? Benm ikinci cumartesi gelmişti sabah leke bugün cok az yine geldi. Ya kalkma yerinden , yat filân dedi mi doktor.

Güzelim bak benim ilk bebeme hamileliğimde kalp atışı aldığımız gün bir kanamam oldu, düşük yapıyormuş gibi. Oturduğum yerden kalkıp tuvalete gidene kadar dizime kadar kan oldum, bir avuç parça düştü. Gittik doktora, bebek hala ordaydı, kalbi de pıtır pıtır atıyordu. Doktor dedi ki bu bebeği artık hiçbir şey düşüremez, demek ki çok sağlıklı ve iyi tutunmuş bir embriyo. Eğer bebeğin sağlıklı bir embriyoysa tutunacaktır emin ol. Ama zaten değilse vücudunun onu atmasında emin ol fayda var. Allah hepimize sağlıklı, eli yüzü düzgün bebekler nasip etsin. 🙏
Evet bana da doktor bunu dedi. Sağlıklıysa kalor ama değilse vücut atar. Arti Progestan verdi, iğne yaptı neyse bu ilaçlar eğer bebek düşecekse durduramaz dedi. Kaderimize razi geleceğiz üzülmek tabiki olacak

Evet bana da doktor bunu dedi. Sağlıklıysa kalor ama değilse vücut atar. Arti Progestan verdi, iğne yaptı neyse bu ilaçlar eğer bebek düşecekse durduramaz dedi. Kaderimize razi geleceğiz üzülmek tabiki olacak
Üzülüyor insan üzülüyor biliyorum ama alalh korusun engelli bir çocukla bir ömür çok daha zor. Hayırlıysa olsun derim ben hep 🙏

Kızlar öğretmenlik ne zor ya resmen sinir kat sayım tavan yapıyor durdan kalktan anlamıyorlar kendime diyorum boşver takma sen sakin kal bebeğin için diyorum ama öyle yaramazlar ki izinlerim de bittiydi tüp bebeğe gide gele teneffüsleri iple çekiyorum valla 😄

Kızlar öğretmenlik ne zor ya resmen sinir kat sayım tavan yapıyor durdan kalktan anlamıyorlar kendime diyorum boşver takma sen sakin kal bebeğin için diyorum ama öyle yaramazlar ki izinlerim de bittiydi tüp bebeğe gide gele teneffüsleri iple çekiyorum valla 😄
Al benden de o kadar. Çocuklar üst üste kavga ederken öyle bir bağırdım ki, sağ kasığım halen sancıyor :KK43: özel hastaneler rapor veriyor mu? Ne zamana kadar çalışacaksın sen meslektaşım?

X