O doktordan geldiğin gün daha dün gibi aklımdaYaaaaaaaa larissaaaa sarıl Banaaaa oldu kız oldu çok mutluyum
Ah sorma ağlaya ağlaya çıkmışım, zahrada içime doğdu demişti haklıymış. İyi ki varsınızO doktordan geldiğin gün daha dün gibi aklımdazahradayla benim tavsiyelerime güven arkana yaslan diyomuşum kuzuum o kadar sevindimkii gel sarılalım yarın güzel bi beta değeri bekliyorum yaa 4 kala benim de testim böyleydii
Çok teşekkür ederim :) inşallah daha çok abartmadan böyle gider. Içim rahatlıyor belirti olunca:))Benimde tam 6 haftalık olunca başlamıştı bulantılarım1 hafta oldu bugün çok şükür biraz daha iyiyim sürekli mide bulantısı çok korkunç. Nane şekeri, yeşil elma birde galete ile halletmeye çalışıyorum sizede fikir olsun
Sen de iyi ki varsın canım beniim ayy çok sevindim ya çok çok. Grubun yüzü gülmeye başladı valla eylül çok bereketli geldiAh sorma ağlaya ağlaya çıkmışım, zahrada içime doğdu demişti haklıymış. İyi ki varsınız
Ben de ben deee diyetisyene gidip 14 kilo vermiştim ama daha şimdiden kilo aldım. Diyetisyenim cumartesi günü mahvedecek beniii. Söz vermiştim ilk trimesterda almıcam diye oy oyBen haziran ayında diyetisyene giderek bir buçuk ayda 7 kilo vermiştim ama şimdi kendimi tutamıyorum diyetisyene de gitsem nefsime yenik düşerim kesin
Ben gitmiyorum artık zaten hedef 62 falandı 65e kadar düştüm yeterBen de ben deee diyetisyene gidip 14 kilo vermiştim ama daha şimdiden kilo aldım. Diyetisyenim cumartesi günü mahvedecek beniii. Söz vermiştim ilk trimesterda almıcam diye oy oy
Senin kilon iyiymiş canım ihtiyacın yok benim öyle değilBen gitmiyorum artık zaten hedef 62 falandı 65e kadar düştüm yeter
İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçer gebeliğiniz emzirme zamanı oldukça kilo verenler de varSenin kilon iyiymiş canım ihtiyacın yok benim öyle değil
Ben de öyle yaa bi iştah var ta öyle yani tabi hamilelik şımarıklığı da oluyor insanBen haziran ayında diyetisyene giderek bir buçuk ayda 7 kilo vermiştim ama şimdi kendimi tutamıyorum diyetisyene de gitsem nefsime yenik düşerim kesin
Güzel haberimi aldım canım çok şükürMerhaba kızlar.. o kadar merakla takip ettiğim arkadaşlarım vardı. Güzel haberler gelmiş çoook mutlu oldum. L LarissaMueter D Dh120910 adını hatırlayamadığım kızlar... midem çok fena çok serumla durdum dün özellikle. Bulantı yanma, özellikle de gaz. Hiç bu kadar kötü olabileceğim aklıma gelmezdi. Kafam dağılsın diye gireyim dedim bir. Nasılsınız nasıl gidiyor? Diğer hamişlere de hayırlı olsun. Sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah
Haydi hayırlı olsunGüzel haberimi aldım canım çok şükür
yaa kıyamam geçmiş olsun çok mu sıvı kaybettin? Ben de dün akşam çok kötü oldum, midem tamamen boşaldıktan sonra artık prilamı içtim bugün fena değildim. Sana hiç fayda etmedi mi obugün nasıldın?
Offf umarım bu bulantılar bi an önce geçer. Seni çok iyi anlıyorum 16. Haftaya falan geçtiğini okumuştum nasıl dayanıcam o zamana kadar diye ağlamıştım bende dünHaydi hayırlı olsun
Asla fayda etmedi. Bir de ishal çıktı başıma dün. Doktor salgın var dedi. İki gün önce de eşimi götürmüştük hastaneye. Salgından dedi dün için. Bugün çok çok az düzeldim ama devam ediyor. Bana prilam hiç fayda etmedi. Gaviscon kullanıyorum o bi nebze rahatlatıyor
Bende ağlama modundayım canım cidden . İnşallah fayda eder. Dua edin bana nolur hiç bu kadar midemi kötü hissetmemiştim. Ya bir de cidden yaramayan şeyleri fark etmeye başladım. Domates fena dokunuyor. Domatesi kestimOfff umarım bu bulantılar bi an önce geçer. Seni çok iyi anlıyorum 16. Haftaya falan geçtiğini okumuştum nasıl dayanıcam o zamana kadar diye ağlamıştım bende dünama yavaş yavaş ilaçlar da fayda edicek canım inanıyorum. En azından hafiflicek ya da bize iyi gelen şeyleri bulucaz
Ayy super vermissiniz ama dikkat edin ya cok yemeyin. Genetik yatkinlik vs varsa hamilelik sekeri cikiyo sonra o cok cok zor. En iyisi dengeli beslenmekBen haziran ayında diyetisyene giderek bir buçuk ayda 7 kilo vermiştim ama şimdi kendimi tutamıyorum diyetisyene de gitsem nefsime yenik düşerim kesin
Çok geçmiş olsun. İnşallah birşey olmaz. Annemin de aktif kanama şeklinde geçiyormuş gebelikleri. Hiç ayağa kalkmaması hatta su bardağı taşımaması gerekir demiş doktor. Ben ve kardeşim de de aynıymış. Gayet sağlıklıyız. Umarım sizinde öyle olur.Buraya yazınca bir şey değişmiyor ama yine de güncel vereyim. Kanamam kırmızıya döndü kese etrafında aktif kanama gözükmüyor ama kanama hiç bir şekilde durmuyor. Doktorlar kesin bir şey söylemiyor. Üstüne azar yedim. Düşmesini beklemekten başka hiç bir çarem yok. Çok kötüyüm. Belirsizlik çaresizlik çok kötü. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz mucizelerinize..
Rabbim hayırlısını nasip etsin.prolutex diye iğne var vuruldu mu size acabaBuraya yazınca bir şey değişmiyor ama yine de güncel vereyim. Kanamam kırmızıya döndü kese etrafında aktif kanama gözükmüyor ama kanama hiç bir şekilde durmuyor. Doktorlar kesin bir şey söylemiyor. Üstüne azar yedim. Düşmesini beklemekten başka hiç bir çarem yok. Çok kötüyüm. Belirsizlik çaresizlik çok kötü. İnşallah sizler sağlıkla kavuşursunuz mucizelerinize..
Ufacıcık iyi bir şey söyleseler diye gözlerinin içine bakıyorum ama yok. Acile gittim bugün kendi doktorumda aynı asla kesin bir şey söylemiyor bekleyeceğiz diyor. Sanırım umutlu değil. En çok ilk öğrendiğim gün ki sevincime üzülüyorum aklıma geldikçe. Annemde kardeşimde yaşadı sağlıklı doğdu çok şükür. Benimde beklemekten başka çarem yok..Çok geçmiş olsun. İnşallah birşey olmaz. Annemin de aktif kanama şeklinde geçiyormuş gebelikleri. Hiç ayağa kalkmaması hatta su bardağı taşımaması gerekir demiş doktor. Ben ve kardeşim de de aynıymış. Gayet sağlıklıyız. Umarım sizinde öyle olur.
Doktorlara çok kızıyorumanlamıyorlar acaba başka doktora gittiniz mi
İsmini hatırlamıyorum ama dün iğne vuruldum bana mısın demiyor. Çıldırmak üzereyim kese etrafında aktif kanama yok başka neden olur yaRabbim hayırlısını nasip etsin.prolutex diye iğne var vuruldu mu size acaba