2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bir arkadaş güneş kremi sormuş bende cilt bakım ürünlerinizi soracağım kırışıklık karşıtı vs ne kullanıyorsunuz. ben loreal kullanıyordum fakat gebelikte temiz içerikli kullanılmalı diye kararsız kaldım
Onu da yazıyım 😂 kiehls marka kullanıyorum canım kremlerimi göz altı ve yüz kremi olarak. Kırışık kremi değil ama nemlendirici. Temiz içerik olduğunu vaadediyor. Temizleyici yine la roche posay. Gerçi bu ara hiçbirini yapmıyorum ben öyle bi salmışlık :KK43:

Kızlar mide bulantım sadece yoğun kokularda oluyor onun aksine iştahım açıldı sanki yemek yedikten bir süre sonra yemek yemem gerekiyor gibi midem kazınıyor 😅 var mı benim gibi olan
Bennnnn bir haftada 2 kilo almak nedir acabaaaa 🙈🙈 hamile olabilcegimi ordan anladim zaten. Dogru duzgun bir tek aksam yemegi yiyen ben 10 ogun yemek ister oldum 😂😂

Kızlar günaydın aranızda olmak çok güzeldi ama kesem boş gözüktü ne yazıkkı kalp atışıda duyamadık cuma günü son kontrolum var ve doktorum kürtaj dedi kürtaj olmadan önce sizce başka bir doktora daha görüneyim mi
Görünmeni tavsiye ederim. Hakında hayırlısı olsun

arkadaşlar ben hamile oldugumu bilmeden hamileliğimin ilk haftası covid ilaçlarını kullandım. 1 eylülde ilaçlar bitti 12 eylülde de hamile oldugumu öğrendim. şu an gebeliğimin 3-4. haftasındayım ve cok korkuyorum ne düşünüyosunuz ilaçlar için

5 ay önce eşimle birlikte covid atlattık.eşim ilaçları kullandı ben hafif atlattım kullanmadım.ilaç mı sebeb oldu ateş mi covid mi bilemiyorum ama eşimin sperm sayısı sayılamayacak kadar azaldı ve içinde 3-4 tane canlı sperm var dediler. Bir yumurta döllendi o da benimle.pek ümit vermemişlerdi Rabbim olmaz denilenden oldurdu.Rabbim sizede sağlıklı bir bebek ve hamilelik nasip etsin
Selam kızlar nasılsınız? Covidi yeniyorum sanırım bugün buralara bakacak kadar iyiyim. Bi kaç parol içtim bu süreçte. İnşallah bebeğim iyidir. Karantina biter bitmez gideceğim doktoruma. Sizlerin iyi haberlerini okudum moral oldu. Bende iyi haberlerle gelmek için gün sayıyorum :) doktorum aradı idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış 1 2 lökosit gözüküyor. Antibiyotik yazdı. Başladım kullanmaya. Wincef 400 mg kullanan var mı aramız da?
Çok geçmiş olsun

Bennnnn bir haftada 2 kilo almak nedir acabaaaa 🙈🙈 hamile olabilcegimi ordan anladim zaten. Dogru duzgun bir tek aksam yemegi yiyen ben 10 ogun yemek ister oldum 😂😂
İyi bari tek ben böyle değilmişim 😅 diyorum şimdiden böyleyse ilerde kaç kilo alacağım merak ediyorum 🤣🤣

İyi aksamlar ❤️ gebeliğin ilk haftalarında keskin sancılar çeken var mı böyle kasik ağrısı değil bildiğin sancı gün boyu yaşıyorum ve sarı akıntım var bazende su gibi sizce bu normal mi

Son adet tarihim 12 ağustos. Korona bölümünü çok okumuyorum artık, biraz morali bozuluyor insanın gün geçtikçe :) o yüzden görmemişim hamile olduğunu :) evet hepsini bir arada öğrenmenin şoku var bende ve ailemde. 2 gün içinde hepsi oldu halen inanamıyoruz. Kalp atışı için ben de heyecanlıyım 😍 İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🙏😍
Canım Allah'ın izniyle sen ve sevdiklerin çarçabuk atlatırsınız inşallah🤲 benimde sat 12 Ağustos 🙈

Aynı soru işareti bendede var 😂 Ne kadarlık sizinki
Valla tam gününü bilmiyorum desem yalan olmaz 😅 benim hesabıma göre 6+3üz ama bende adet düzensizliği var genelde 35-36 günde bir adet oluyordum ovülasyon testi ile takip ettim normalde 20 ağustosta takvime göre yumurtlamam olması gerekiyordu 14ünde yumurtlama gördüm 🥰 O yüzden tam emin olamıyorum en son geçen hafta pzt doktor ultrasonla baktı 6 mm kese gördü 4 buçuk 5 haftaya uyumlu demişti bakalım bi sonraki randevumda daha belli olacak 😂 Sizin ne kadarlık? 🙂

Benim de bugun 6 hafta oldu. Midemde hafif bir bulanyi gibi durum basladi ama tam olarak bulanti da sayılmaz. Inşallah normaldir her şey:)
Benimde tam 6 haftalık olunca başlamıştı bulantılarım☺️ 1 hafta oldu bugün çok şükür biraz daha iyiyim sürekli mide bulantısı çok korkunç. Nane şekeri, yeşil elma birde galete ile halletmeye çalışıyorum sizede fikir olsun☺️

Valla tam gününü bilmiyorum desem yalan olmaz 😅 benim hesabıma göre 6+3üz ama bende adet düzensizliği var genelde 35-36 günde bir adet oluyordum ovülasyon testi ile takip ettim normalde 20 ağustosta takvime göre yumurtlamam olması gerekiyordu 14ünde yumurtlama gördüm 🥰 O yüzden tam emin olamıyorum en son geçen hafta pzt doktor ultrasonla baktı 6 mm kese gördü 4 buçuk 5 haftaya uyumlu demişti bakalım bi sonraki randevumda daha belli olacak 😂 Sizin ne kadarlık? 🙂
Aslında bende tam bilmiyorum 😂 hatta hamile olduğumu bile iştahtan şüpheledim beklemiyordum. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 5+2 de kanam oldu doktor kanama gününü adet gibi sayabilirsin demişti. 18 agustostu kanamanın ilk günü. Ben öyle yumurtlama testide yapmadım. İlişkiyede bir kere girdik zorlamak istemedik onda tuttu 🙈 o tarihten sayarsa 3+6 ama digital test 5 haftalık gösteriyor anlamadım 😂

Merhaba kızlar, ovulasyondan 11 gün sonra bata 5 gün kala az önce kaset testte çift çizgiyi gördüm, internetten hesaplattım 30 mayıs diyor. Mayısı ucundan yakaladım galiba 😊 1,5 yıldır istiyorduk, ilk defa çift çizgiyi gördüm, yarın kan vereceğim. Hepinize sevgiler, umarım güzel ve sağlıkla devam eder 😊
IMG_20210914_215106.jpg

Merhaba kızlar, ovulasyondan 11 gün sonra bata 5 gün kala az önce kaset testte çift çizgiyi gördüm, internetten hesaplattım 30 mayıs diyor. Mayısı ucundan yakaladım galiba 😊 1,5 yıldır istiyorduk, ilk defa çift çizgiyi gördüm, yarın kan vereceğim. Hepinize sevgiler, umarım güzel ve sağlıkla devam eder 😊Eki Görüntüle 2916398
Ayyy hadi hayirli ugurlu olsuun 😊😊saglikla kucaginiza alin insallah

Merhaba kızlar, ovulasyondan 11 gün sonra bata 5 gün kala az önce kaset testte çift çizgiyi gördüm, internetten hesaplattım 30 mayıs diyor. Mayısı ucundan yakaladım galiba 😊 1,5 yıldır istiyorduk, ilk defa çift çizgiyi gördüm, yarın kan vereceğim. Hepinize sevgiler, umarım güzel ve sağlıkla devam eder 😊Eki Görüntüle 2916398
Ahhh canım seni burda gördüğüme nasıl sevindim 😍 üst üste denemeler, adamı eve çağırmalar sonuç verdi ohh😂 hadi sağlıkla ilerlesinn inşallahhh

X