Onu da yazıyımKızlar bir arkadaş güneş kremi sormuş bende cilt bakım ürünlerinizi soracağım kırışıklık karşıtı vs ne kullanıyorsunuz. ben loreal kullanıyordum fakat gebelikte temiz içerikli kullanılmalı diye kararsız kaldım
Bennnnn bir haftada 2 kilo almak nedir acabaaaaKızlar mide bulantım sadece yoğun kokularda oluyor onun aksine iştahım açıldı sanki yemek yedikten bir süre sonra yemek yemem gerekiyor gibi midem kazınıyorvar mı benim gibi olan
Görünmeni tavsiye ederim. Hakında hayırlısı olsunKızlar günaydın aranızda olmak çok güzeldi ama kesem boş gözüktü ne yazıkkı kalp atışıda duyamadık cuma günü son kontrolum var ve doktorum kürtaj dedi kürtaj olmadan önce sizce başka bir doktora daha görüneyim mi
arkadaşlar ben hamile oldugumu bilmeden hamileliğimin ilk haftası covid ilaçlarını kullandım. 1 eylülde ilaçlar bitti 12 eylülde de hamile oldugumu öğrendim. şu an gebeliğimin 3-4. haftasındayım ve cok korkuyorum ne düşünüyosunuz ilaçlar için
Çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız? Covidi yeniyorum sanırım bugün buralara bakacak kadar iyiyim. Bi kaç parol içtim bu süreçte. İnşallah bebeğim iyidir. Karantina biter bitmez gideceğim doktoruma. Sizlerin iyi haberlerini okudum moral oldu. Bende iyi haberlerle gelmek için gün sayıyorum :) doktorum aradı idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış 1 2 lökosit gözüküyor. Antibiyotik yazdı. Başladım kullanmaya. Wincef 400 mg kullanan var mı aramız da?
Amin Allah razı olsunAahh nasıl güzel mutluluk nasıl sevindim sizin adınıza sağ salim sağlıcakla huzurla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza
İyi bari tek ben böyle değilmişimBennnnn bir haftada 2 kilo almak nedir acabaaaahamile olabilcegimi ordan anladim zaten. Dogru duzgun bir tek aksam yemegi yiyen ben 10 ogun yemek ister oldum
Canım Allah'ın izniyle sen ve sevdiklerin çarçabuk atlatırsınız inşallahSon adet tarihim 12 ağustos. Korona bölümünü çok okumuyorum artık, biraz morali bozuluyor insanın gün geçtikçe :) o yüzden görmemişim hamile olduğunu :) evet hepsini bir arada öğrenmenin şoku var bende ve ailemde. 2 gün içinde hepsi oldu halen inanamıyoruz. Kalp atışı için ben de heyecanlıyımİnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Aynı soru işareti bendede varİyi bari tek ben böyle değilmişimdiyorum şimdiden böyleyse ilerde kaç kilo alacağım merak ediyorum
Valla tam gününü bilmiyorum desem yalan olmazAynı soru işareti bendede varNe kadarlık sizinki
Benimde tam 6 haftalık olunca başlamıştı bulantılarımBenim de bugun 6 hafta oldu. Midemde hafif bir bulanyi gibi durum basladi ama tam olarak bulanti da sayılmaz. Inşallah normaldir her şey:)
Aslında bende tam bilmiyorumValla tam gününü bilmiyorum desem yalan olmazbenim hesabıma göre 6+3üz ama bende adet düzensizliği var genelde 35-36 günde bir adet oluyordum ovülasyon testi ile takip ettim normalde 20 ağustosta takvime göre yumurtlamam olması gerekiyordu 14ünde yumurtlama gördüm O yüzden tam emin olamıyorum en son geçen hafta pzt doktor ultrasonla baktı 6 mm kese gördü 4 buçuk 5 haftaya uyumlu demişti bakalım bi sonraki randevumda daha belli olacak Sizin ne kadarlık?
Yaa kizlar benimde surekli karnim acikiyo asla doymuyorumİyi bari tek ben böyle değilmişimdiyorum şimdiden böyleyse ilerde kaç kilo alacağım merak ediyorum
Yanlız değilsinYaa kizlar benimde surekli karnim acikiyo asla doymuyorumyarin diyetisyene gitcem ben
Ayyy hadi hayirli ugurlu olsuunMerhaba kızlar, ovulasyondan 11 gün sonra bata 5 gün kala az önce kaset testte çift çizgiyi gördüm, internetten hesaplattım 30 mayıs diyor. Mayısı ucundan yakaladım galiba1,5 yıldır istiyorduk, ilk defa çift çizgiyi gördüm, yarın kan vereceğim. Hepinize sevgiler, umarım güzel ve sağlıkla devam eder Eki Görüntüle 2916398
5+4 iste daha kendini bile gormedim ama durmadan acikiyorum ya cok kotu bi seyYanlız değilsinnekadarlik simdi
İnşallah çok teşekkür ederimAyyy hadi hayirli ugurlu olsuunsaglikla kucaginiza alin insallah
Ahhh canım seni burda gördüğüme nasıl sevindimMerhaba kızlar, ovulasyondan 11 gün sonra bata 5 gün kala az önce kaset testte çift çizgiyi gördüm, internetten hesaplattım 30 mayıs diyor. Mayısı ucundan yakaladım galiba1,5 yıldır istiyorduk, ilk defa çift çizgiyi gördüm, yarın kan vereceğim. Hepinize sevgiler, umarım güzel ve sağlıkla devam eder Eki Görüntüle 2916398
Yaaaaaaaa larissaaaa sarıl Banaaaa oldu kız oldu çok mutluyumAhhh canım seni burda gördüğüme nasıl sevindimüst üste denemeler, adamı eve çağırmalar sonuç verdi ohh hadi sağlıkla ilerlesinn inşallahhh
Ben haziran ayında diyetisyene giderek bir buçuk ayda 7 kilo vermiştim ama şimdi kendimi tutamıyorum diyetisyene de gitsem nefsime yenik düşerim kesinYaa kizlar benimde surekli karnim acikiyo asla doymuyorumyarin diyetisyene gitcem ben