2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Selam kardeşler 40 yaşındayım. 18 yıllık evliyim . İlk bebeğim olacak. Muhtemelen doğum tarihi mayıs 2022. 3. Gün embriyosu transfer olmuştum Elhamdulillah transferim tuttu bugün bat günüm ve betam 285 çıktı
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu konuyla ilgili bilgisi olanınız var mıdır
Rabbim hepimize sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun 🌸

Selam kardeşler 40 yaşındayım. 18 yıllık evliyim . İlk bebeğim olacak. Muhtemelen doğum tarihi mayıs 2022. 3. Gün embriyosu transfer olmuştum Elhamdulillah transferim tuttu bugün bat günüm ve betam 285 çıktı
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu konuyla ilgili bilgisi olanınız var mıdır
Rabbim hepimize sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar versin kucağımıza almayı nasip etsin
Bizim de kan uyuşmazlığımız var, doktor 7. Ay da iğne yapılacak dedi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗🌼

Kızlarr geldik doktordan bebişin kalp atışlarını duyduk çok az da olsa daha küçük olduğundan. (5+5) 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucaz dedi 🙏🏼 Kesenin boyu yolk kesesi ve bebişin boyu hepsi iyi duruyor her şey yolunda dedi şükür. Ama ben fenayım midem alt üst hiçbi şey yiyemiyorum yediğimde çıkmak istiyor. Prilam verdi umarım toparlar beni. Benden haberler böyle ❤️

Kızlarr geldik doktordan bebişin kalp atışlarını duyduk çok az da olsa daha küçük olduğundan. (5+5) 2 hafta sonra gümbür gümbür duyucaz dedi 🙏🏼 Kesenin boyu yolk kesesi ve bebişin boyu hepsi iyi duruyor her şey yolunda dedi şükür. Ama ben fenayım midem alt üst hiçbi şey yiyemiyorum yediğimde çıkmak istiyor. Prilam verdi umarım toparlar beni. Benden haberler böyle ❤️
Saglikla gelsin insallah:)

Maşallah 🧿 inşallah biz de güzel haberler duyarız 🤲🏼

Bizim de kan uyuşmazlığımız var, doktor 7. Ay da iğne yapılacak dedi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗🌼
Kızlar bizde de var kan uyuşmazlığı ben A- eşim B+ çocuk oldu A+, bana iğne vurdular doğumda, bi sıkıntı yok şimdi.

Selaaaam, keseyi ve yolk kesesini gördük haftaya çarşambaya bir daha gideceğiz kalp atışı görmeye 💜 sendeki gelişmeler neler?
İkiniz içinde çoook sevindim maşallahhhh😍 böyle mesajları görünce çok mutlu oluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

İkiniz içinde çoook sevindim maşallahhhh😍 böyle mesajları görünce çok mutlu oluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah hepimiz 🙏 doktor 12. Haftaya kadar kimseye söylemeyin diye sıkı sıkı tembihledi. En çok düşükler bu haftaya kadar oluyor diye. Kızınıza da 30. Haftada falan söyleyin, sonra başınızın etini yer 😂

Lari bizim aramızda 1 gün var ama doktor keseyi küçük bile gördü kalp atışı 2 haftaya dedi. Ben mi yanlış hesaplıyorum haftayı ya 😕

Kızlar ben hamilelik öncesinde mide koruyucu kullanıyordum hamile kalinca Dr bırakırdı
Midem sorunlu ...
Şurup fln fayda etmiyor 2.sodami içiyorum suan
Felaket bi yanma mahvediyor beni
Midesinde gastrit vs olanlar sizlere Dr ne önerdi
Çok zor durumdayım 😔

Kızlar ben hamilelik öncesinde mide koruyucu kullanıyordum hamile kalinca Dr bırakırdı
Midem sorunlu ...
Şurup fln fayda etmiyor 2.sodami içiyorum suan
Felaket bi yanma mahvediyor beni
Midesinde gastrit vs olanlar sizlere Dr ne önerdi
Çok zor durumdayım 😔
Gaviscon içiyordum ben kızıma hamileyken, o da mı yasak?

Hayırlı uğurlu olsun 🌸
Çok teşekkür ederim 🥰
Bana da doktorum öyle bir şey demişti sanki hatta öncesi bir tahlil yapacağız gerek görülürse iğne yapılır demişti ama bazılarında her ay kiminde doğuma yakın. Belkide herkeste farklı seyrediyor durum

Gaviscon içiyordum ben kızıma hamileyken, o da mı yasak?
Fayda etmiyor bana Dr çok zorda kalırsan ilaci kullan dedi yazdım biraz önce yada dahiliye Dr git o karar versin dedi ne kullanacagina
Yarın öğleden sonra dahiliye Dr gidecegim bakalım o ne diyecek

X