Ben beyaz tenliyim cildim de hassas o yüzden en ufak şeyde morarıyorBende oksapar kullanıyorum ilk üç dört gün kendim yaptım ve karnım morluk içinde oldu hep sonra eşim yapmaya başladı daha iyi yapıyor çok şükür morarmıyor en azından
canım benim kimyasal gebelik, sağlıksız bir embriyonun vücuttan atılması aslında. vücut sağlıklı doğmayacak bir bebeyi kabul etmiyor, aslına bakarsan iyi bir şey. hamilelik boyunca cinsellik de yaşamayacaksan vajinal ultrosonu kabul etmeyebilirsiniz. aynı şey çünkü :)Benim Dr umda ben vajinal ultrasonu yapmıyorum önermiyorum da dedi o öyle dediği için çok korkuyorum birde kimyasal gebelikte çok baktılar ondan olduysa dedi annemler fln o yüzden de korkuyorum
aynısı kaynımda da vardı aynısı ahhahaha ben de öyleyim ya. şükrediyorum ama akıntı, kanama yok diye o ayrı. kızımda hep akıntılı lekeliydi hamileliğim onda da zorlanmıştım.Kızlar 5+6 bugün. Bende hicbir belirti yok ağrı bulantı vs. göğüs hassasiyeti de yok bugün. Ya normal mi . Boyle cok hafif bir mide kazınması gibi bir durum var o da bulantı değil yani.
Ben de sabah aynı şeyi düşündüm lekelenmemden sonra mı oldu acaba diye düşünüyorum geceleri çok uyanıyordum tuvalete kalkıyordum falan sürekli şimdi deliksiz uyuyorum en ufak şey bile tedirgin ediyor insanıKızlar 5+6 bugün. Bende hicbir belirti yok ağrı bulantı vs. göğüs hassasiyeti de yok bugün. Ya normal mi . Boyle cok hafif bir mide kazınması gibi bir durum var o da bulantı değil yani.
aaa bişi dicem ama erkenden uyuyorum, gece kuşu olan ben kızımı koynuma alıyorum 9-10da nakavt elimde kalan tek belirti bu :)Ben de sabah aynı şeyi düşündüm lekelenmemden sonra mı oldu acaba diye düşünüyorum geceleri çok uyanıyordum tuvalete kalkıyordum falan sürekli şimdi deliksiz uyuyorum en ufak şey bile tedirgin ediyor insanı
Şu an kalp atışını duyucaya kadar birlikteliği de kabul etmiyorum zatencanım benim kimyasal gebelik, sağlıksız bir embriyonun vücuttan atılması aslında. vücut sağlıklı doğmayacak bir bebeyi kabul etmiyor, aslına bakarsan iyi bir şey. hamilelik boyunca cinsellik de yaşamayacaksan vajinal ultrosonu kabul etmeyebilirsiniz. aynı şey çünkü :)
Her şey yolunda olsun da . Hepsi başım üstüne:)aynısı kaynımda da vardı aynısı ahhahaha ben de öyleyim ya. şükrediyorum ama akıntı, kanama yok diye o ayrı. kızımda hep akıntılı lekeliydi hamileliğim onda da zorlanmıştım.
sağlıklı bebekler gelsin, yoksa kustururmu, s.çtırır mı farketmez diyorum ben de sbhjdsaHer şey yolunda olsun da . Hepsi başım üstüne:)
Ay deme deme sağlıklı olsun ama kusturmasındasağlıklı bebekler gelsin, yoksa kustururmu, s.çtırır mı farketmez diyorum ben de sbhjdsa
Benim de 14:45 bekliyorum bakalım :)Ay deme deme sağlıklı olsun ama kusturmasındanormalde olsa çoktan acilin kapısına dayanmıştım bu mide bulantıları yüzünden.Ama şimdi sakince randevu saatimi bekliyorum kahvaltım 1 adet şeftali 1 avuç badem randevun kaçta? benim 4,30 Of çok heyecanlı saatler geçmiyor
ne zamana erteleyeyim sizce? haftaya pazartesi daha mı iyi olur. cuma doktora gitmeden sabahtan beta hcg baktırayım diyorum. hangi değer gelirse muayeneyi ertelemeyeyim? doktorum 1200 olunca görüşelim dedi. cumaya 1200 olur diye umuyorum açıkçası:)Kese görülebilir ama çok küçük olur. Birkaç gün daha ertelesek daha net olurdu canın sıkılmazdı
ben de henüz kimseye söylemedim; anneme bile. doktoruma instadan yazdım, beta hcg 1200 olunca gel dedi. eşimle kıvranıyoruz kimseye söylememek için.Kizlar var mi bugun dra giden falan yamerakta birakmayin bizleri. Kimsede bilmiyo benim hamileligi. Bende girip girip size bakiyorum ne var ne yok diye.. Dert ortaklarim benim
Merhaba, kan sulandırıcı iğneden sonra sadece bastırıp ovalamazsanız morarmalar daha da azalacaktırBen de karından kendim başlamıştım hemen morardı mor yerlere tekrar yapamıyoruz galiba progestan iğne için sağlık ocağına gittiğimde hemşireye yaptırıyorum o kolumdan yapıyor kol daha az morardı
Benide listeye ekleyebilir misiniz lutfenMerhaba kızlar.. herkesin gebeliği hayırlı olsun inş sağ salim kucağımıza alırız bebişleri.. benim ilk gebeliğim yaşım 32, tahmini doğum tarihi 10 mayıs ve kese görme 5+2.
Teşekkür ederim deneyimMerhaba, kan sulandırıcı iğneden sonra sadece bastırıp ovalamazsanız morarmalar daha da azalacaktır
Canım benim ptesi betam 244 tü cuma günü 2417 ve kese görünmüştü. Bu civarlarda artış oluyor bence herkeste muayene günü için yardımcı olur diye yazdımne zamana erteleyeyim sizce? haftaya pazartesi daha mı iyi olur. cuma doktora gitmeden sabahtan beta hcg baktırayım diyorum. hangi değer gelirse muayeneyi ertelemeyeyim? doktorum 1200 olunca görüşelim dedi. cumaya 1200 olur diye umuyorum açıkçası:)
Sizin lekelenme progestandsn sonra tamamen kesildi mi?Ay deme deme sağlıklı olsun ama kusturmasındanormalde olsa çoktan acilin kapısına dayanmıştım bu mide bulantıları yüzünden.Ama şimdi sakince randevu saatimi bekliyorum kahvaltım 1 adet şeftali 1 avuç badem randevun kaçta? benim 4,30 Of çok heyecanlı saatler geçmiyor