Neyle veriyorsun peki canım bizimki içmiyor kaşıkla verdim yemekten sonra ağzından döküyor şimdi biberonla verdim yine içmedi oyun yaptıBen 3 aylıktan beri veriyorum. İstediği kadar içiyor. 30 CC içiyor tek seferde. Artık ek gıdayada geçince günde iki kez veriyorum. 40 CC içiyor. Daha çok versemde içer belki de. 20 20 veriyorum sadece. Sonra memeyi istemiyor
Ben 4 kullanıyorum 7.300 kg kızım. Elinizdekiler bitince bizde 5 e geçeriz sanırım. En büyük bez numarası kaç ki acaba.Kızlar bu bezlere neolmus boyle ya kuculmus sanki ebatlari bebek 8 kilo yok 5 numara siparis vermek zorunda kaldim bendemi sorun var yoksa 5 numaraya gecen varmi
Aynen acaba dedim ben mi abartiyorum elimde 1 paket 4 var geriisni bende 5 siparis ettim artikBen geçsem geçerdim de bugün bir tane daha 4 numara aldırdım ebat küçük sanırım üstünde 18 kiloya kadar kullanabilirsiniz yazıyor dediğin gibi 8 kiloya bile küçük geliyor
En buyuk bez 6 numara sdce sleepyde 7 numara var ama oglumdada buyudugunde uzun sure 5 ve ozellikle 6 noyu bezi kesene kadar kullanmistik demekki buyuyunce oluyor ama suan niye bukdr erken ufaldi anlayamadim
Benim kizim 7500 gr di 10 gun once. Ama hala 3 kullanıyorum. Sizdirma yapıyor diyen arkadaslar buyuk kullandiklari icin sizdiriyordur belki. Cunku ben hic sizdirma sorunu yasamadim hicbir markada da
Yeni bir dünyaya hoş geldik. Yaklaşık iki yaşına kadar zapdolmayacaklar sonrada olmayacaklar ama anlaşmak daha kolay olacakHanimlar ben bu cocugu zaptedememe derdinden oturup ağlayacak kivama geldim. Ya hic yerinde durmuyor Oyle boyle degil. Yerler sogumaya basladi. Evimin her yeri halı degil. Durdurmaiuorum hali uzerinde 3 dk da firlyor odadan bile cikiyor. Elimizde etrafta gordugu her seye saldiriyor. Kucağımızda tutamıyoruz etrafa hamle yapip duruyor, cok guclu. Siz napyosunjz nasil bas ediyosunuz. Nasil sakinlestiryosunuz. Benimkinde mi bi anormallik var Cok kotuyum ya
Ya ama cok caresiz hissediyorum. Sadece bezini degistirene kadar hic abartisiz 20-25 kere dönüyor ben geri ceviriyorum. Hatta emekleyip kacmaya basladi, kaşla goz arasinda popo açık halde fıtı fıtı gidiyor. Max 15-20 dk yerde oyun oynuyor zaten sıkılıyor hemen, o sure icinde 30 kere halinin ivine geri koyuyorum. Hal kalmadi bendeYeni bir dünyaya hoş geldik. Yaklaşık iki yaşına kadar zapdolmayacaklar sonrada olmayacaklar ama anlaşmak daha kolay olacak
Büyük Çit alıp çevir bari kaçamasın hepimizin hazin sonu bu sizinki biraz erken baslamis yuruyuncede göz önünden ayiramayacagiz iletisim kurana kadar haşerelikleri bitmiyor malesef konusuncada laf anlatmaktan cevap vermekten çenemiz yorulacak oglum 5 yasinda hala sabırla anlatıyorm oda surekli sorguluyor malesef kolay buyumuyorlarYa ama cok caresiz hissediyorum. Sadece bezini degistirene kadar hic abartisiz 20-25 kere dönüyor ben geri ceviriyorum. Hatta emekleyip kacmaya basladi, kaşla goz arasinda popo açık halde fıtı fıtı gidiyor. Max 15-20 dk yerde oyun oynuyor zaten sıkılıyor hemen, o sure icinde 30 kere halinin ivine geri koyuyorum. Hal kalmadi bende
Biberonla içiyorsa ne yapacaksın ki canım alma bence ya benim oğlan dünden beri emmek istemiyor emzirmeye çalışınca ııı deyip kendini geri atıyor
Kızımda öyle altı açık kendini savurup duruyorYa ama cok caresiz hissediyorum. Sadece bezini degistirene kadar hic abartisiz 20-25 kere dönüyor ben geri ceviriyorum. Hatta emekleyip kacmaya basladi, kaşla goz arasinda popo açık halde fıtı fıtı gidiyor. Max 15-20 dk yerde oyun oynuyor zaten sıkılıyor hemen, o sure icinde 30 kere halinin ivine geri koyuyorum. Hal kalmadi bende
Ya çiti ben de dusundum de Ev oyuncak magazasina döndü. Tek bizim aldiklarimiz da degil bisuru hediye de gelmis. Ileri yas oyuncaklari da var yurume arkadasi, sallanan at falan. Koyacak yer bulamadim diye ortada duruyolar.Kızımda öyle altı açık kendini savurup duruyoroyun halısından çıkıyor bende oyun çiti almayı düşünüyorum ama beğendiğim unigo çitlerin indirmli hali bile pahallı geldi bakalım pilsan fln bakıyoruz
Canım sağlıkla kavuş inşallahmerhabalar benim de 5 haftalık ama 15 gündür azıcık silince gelen lekelenmelerim var rengi bazen kırmızı bazen kahve bazen pempe eve hapsoldum eşim hiç evde yok düşecek die korkuyorum ama dışarı çıkacağım anneme gideceğim çok yalnız mutsuz hissediyorum
Maşallah canım seninki hiperaktifmiş demek ki bizimki dönmeye çabalamıyor zıplatıyorum eşim ayağı ağrıyordur diye kızıyor sırt üstü yatarak büyüdü resmenYa çiti ben de dusundum de Ev oyuncak magazasina döndü. Tek bizim aldiklarimiz da degil bisuru hediye de gelmis. Ileri yas oyuncaklari da var yurume arkadasi, sallanan at falan. Koyacak yer bulamadim diye ortada duruyolar.la var , arkadasim yurutec almis diye almasam mi dedim ama örümcek yurutec mecbur alicam gibi duruyor. Oyun halisi ana kucagi aktivite masasi vs vs Bir de çit almayim dedim ama boyle de kabus. Bi de çit de cozum degil cunku emeklerken kalkip oturup oturduktan bir sure sonra da devrilyor. Kendi basina bile tehlike yaratiyor velet anne yani besikte kenara tutunup ayaga kalkmis yakaladik 2 kere. Acilen obur besige gectik. Oda ayirma sureci yapamadik o sebeple, koca besigi kendi odama tasidik Kabus
Ya bu kadari normal gelmiyor. Ne bilim , ayına göre erkenci olmasi kötü bir sey değildir belki ama hem simdiden olağanüstü yorucu hem de belki olumsuz yonleri de vardir. Bilemiyorum.. dun degil onceki aksam yere sofra bezi açmış ceviz kiriyorduk esimle. Etrafimizda dolaniyordu. Babasinin sirtina dokunmus, kalkacagina ihtimal vermemistik, ayaga kalkti başı üstüne düştü Insan ayaga kalkacagini beklemeyince temkinli de olamıyor haliyle ☹Maşallah canım seninki hiperaktifmiş demek ki bizimki dönmeye çabalamıyor zıplatıyorum eşim ayağı ağrıyordur diye kızıyor sırt üstü yatarak büyüdü resmen
Benim sızdırmıyor da lastik izi çıkıyor kızarıklık oluyor. 25/30 gündür 4 e geçtim ben. Hangi marka kullanıyorsun. Kalıbı geniştir belki.Benim kizim 7500 gr di 10 gun once. Ama hala 3 kullanıyorum. Sizdirma yapıyor diyen arkadaslar buyuk kullandiklari icin sizdiriyordur belki. Cunku ben hic sizdirma sorunu yasamadim hicbir markada da
Neden anormallik olsun ki. Benim kızımda sürünerek heryere gidiyor. Parkede yatmayıda çok seviyor battaniye seriyorum parkeyeHanimlar ben bu cocugu zaptedememe derdinden oturup ağlayacak kivama geldim. Ya hic yerinde durmuyor Oyle boyle degil. Yerler sogumaya basladi. Evimin her yeri halı degil. Durdurmaiuorum hali uzerinde 3 dk da firlyor odadan bile cikiyor. Elimizde etrafta gordugu her seye saldiriyor. Kucağımızda tutamıyoruz etrafa hamle yapip duruyor, cok guclu. Siz napyosunjz nasil bas ediyosunuz. Nasil sakinlestiryosunuz. Benimkinde mi bi anormallik var Cok kotuyum ya
Aynen ayına göre erkenci davranmış seninki yakın zamanda da yürür bana da bizimki tuhaf geliyor şimdi dönmeye sürünmeye çabalaması lazımYa bu kadari normal gelmiyor. Ne bilim , ayına göre erkenci olmasi kötü bir sey değildir belki ama hem simdiden olağanüstü yorucu hem de belki olumsuz yonleri de vardir. Bilemiyorum.. dun degil onceki aksam yere sofra bezi açmış ceviz kiriyorduk esimle. Etrafimizda dolaniyordu. Babasinin sirtina dokunmus, kalkacagina ihtimal vermemistik, ayaga kalkti başı üstüne düştü Insan ayaga kalkacagini beklemeyince temkinli de olamıyor haliyle ☹