Ahh canım benim ya gerçekten hepimiz birbrmizden fenayızEmzirerek uyutuyorum bende canim , ayni dogdugundan beri uyku yuzu gormedim, ne gunduz ne gece, gunduz artik aksam olsun da esim gelsin diye kapilarda bekliyoruz resmen. Kucagimda olmak istiyor ama hepp bir direnc ileri geri atılıyor surekli kucakta zaptetmek cook zor, yere koyuyorumm asiri agliyor. Gece desen saat bası uyaniyor muhakkak , tam dalıp uzun uyku uyumuyor. 6.5 aylik oldu daha bir kere yataginda uyandigini gormedim sabah 4 ten sonra hep kucagimda yatir kaldir modunda en son 6 bucukta komple uyaniyorgececek insallah, umutla bekliyorum , cok cok zor uykusuzluk
Uyku hepimizin sorunu olmuş gece 4 buçuğa kadar oyun istiyor ne yaparsam yapayım yorulmuyor en son yanımıza yatağa aldım sırtımızı döndük kendisine baktım oynayarak uyumuş yerine götürdüm saat başını bile beklemedi sabaha kadar da uyandı durdu çok yorgunuz bu aralar o çimdiklemekten zaten çoktandır şikayetçiyim yüzüm boğazım kulağım yara bere içinde sayesinde saçlarım elinde geziyor saç koymadı babaya böyle yapmıyor yaklaşmaya korkuyorum hemen yapışıyor yanağımaBenimde sinirlerim bozuk bu gece bizimdr zor geçti hep diyordum neyse ne olursa olsun gece uykusu iyi en azından oda bozulmaya başladı hayır bide üzülüyorum böyle hissettiğim için ama emzirmekten sogudum gogus uclarım çok acıyo artık bide yeni huy heryerimi cimcikliyor gibi tırnaklıyor hem uykusuz hem surekli bedenimde acı gerçekten yıprandığımı hissediyorum
Canim purelerine sogan ve sarimsak katmanı tavsiye edebilirm, baya lezzetlendiriyor. Tarhanayi bebekler genelde seviyor. Ben bebek tarhanası verdim dün ilk defa, sevdi sayılır. Yogurdun icine meyve katıp ver onu da sevebilir.Bizimki meme düşmanı olduğunda 1 saat memede duracağını hayal dahi edemiyorum. Güç bela 5 dk emiyor. Uyurken emziriyorum. Pek sağlıklı değil ama napayım uuanıkken emmiyor. Bugün yoğurt çorbası yaptım ağzını sürmedi. yeşil kabak, patates, avakado dışında birşey yemiyor. Meme de istemçyoe bilmiyorum napcaz 7.700 den 7.200 e düşmüş. İnanılmaz hareketli ve birşey yemek istemiyor. Suyla arası iyi bir tek
Bugün kimi görsem bebeleri gece uyumamış noluyorsa artıkBenimde sinirlerim bozuk bu gece bizimdr zor geçti hep diyordum neyse ne olursa olsun gece uykusu iyi en azından oda bozulmaya başladı hayır bide üzülüyorum böyle hissettiğim için ama emzirmekten sogudum gogus uclarım çok acıyo artık bide yeni huy heryerimi cimcikliyor gibi tırnaklıyor hem uykusuz hem surekli bedenimde acı gerçekten yıprandığımı hissediyorum
Ben artik bitap durumdayim yazamiyorum bile 2 haftadir canim cikti asla uyumuyir saat basi uyaniyor uyaniyor oturuyor annemin ac mı acaba bu cocuk demesinden yıldım yiyebildigi kadar kaşık maması yedirdim yatırdım sırf görsün diye bizde kaldı gene uyandi defalarca hele o diş bi kabarsın üstüne ağlamalarda eklenir tam olur çıkqrana kadar mahvoluruz atak dönemindeydi gene bittimi ne oldu hic haberim yok hala berbat durumdayiz abisibide uyutmuyor cocuk noluyo diye kalkıp oda oturuyo allahim diyorum bi el at kurban olimBugün kimi görsem bebeleri gece uyumamış noluyorsa artıkbenim göğsüm harita gibi oldu gün aşırı tırnak törpülüyorum hayır kendi tırnaklarımı bu kadar törpü yapmamışımdır
Bu çocukların artk aç olup olmadığı anlaşılacak kadar büyükler ya uyumamasının açlıkla hiç bi bağlantısı olamazBen artik bitap durumdayim yazamiyorum bile 2 haftadir canim cikti asla uyumuyir saat basi uyaniyor uyaniyor oturuyor annemin ac mı acaba bu cocuk demesinden yıldım yiyebildigi kadar kaşık maması yedirdim yatırdım sırf görsün diye bizde kaldı gene uyandi defalarca hele o diş bi kabarsın üstüne ağlamalarda eklenir tam olur çıkqrana kadar mahvoluruz atak dönemindeydi gene bittimi ne oldu hic haberim yok hala berbat durumdayiz abisibide uyutmuyor cocuk noluyo diye kalkıp oda oturuyo allahim diyorum bi el at kurban olim
Aynen aç olduğunda zaten anlamamak imkansız aç olmadığına eminim zaten ama annemi ikna edemedik ikna olsn dedik yedirdikBu çocukların artk aç olup olmadığı anlaşılacak kadar büyükler ya uyumamasının açlıkla hiç bi bağlantısı olamazama diş ile ilgili olblr atak olablr gündüz kazandığı beceriler yüzünden uyuyamıyor olabilir
Biz 20 gün önce olduk hiçbi sıkıntı yaşamadık ne ateş ne huysuzluk oğlumda hep ateslenmesine rağmen 6 aylık aşısında hicbisey olmamıştı ama devam eden kilo kaybı devam ederse bi doktora danışın yinede6. Ay aşısı olan varmı nasıl geçti ? Bizde olacağız zaten bi huysuz kızım diş çıkaracak galiba bireşy yemiyor memede istemiyor. Bakalım nasıl geçecek
Bugün oldu aşısını(geçen hafta olması lazımdı rahatsız diye erteledik) herhangi bir sıkıntı olmadı. İnşallah sizinki de sıkıntısız geçer6. Ay aşısı olan varmı nasıl geçti ? Bizde olacağız zaten bi huysuz kızım diş çıkaracak galiba bireşy yemiyor memede istemiyor. Bakalım nasıl geçecek
merhaba Fatoş hanımBenim ikinci doğumum medipolde ilkinde de memnundum bunda da gayet memnun kaldım. Doktorunuzu seviyorsanız hastane konforlubenim ikiside normal doğumdu sezeryanı bilemiyorum tabi.
Geçen sene bu zamanlar tutunsunlar diye dua ediyorduk şimdi uyusunlar diyeBen artik bitap durumdayim yazamiyorum bile 2 haftadir canim cikti asla uyumuyir saat basi uyaniyor uyaniyor oturuyor annemin ac mı acaba bu cocuk demesinden yıldım yiyebildigi kadar kaşık maması yedirdim yatırdım sırf görsün diye bizde kaldı gene uyandi defalarca hele o diş bi kabarsın üstüne ağlamalarda eklenir tam olur çıkqrana kadar mahvoluruz atak dönemindeydi gene bittimi ne oldu hic haberim yok hala berbat durumdayiz abisibide uyutmuyor cocuk noluyo diye kalkıp oda oturuyo allahim diyorum bi el at kurban olim
Vallahi yaGeçen sene bu zamanlar tutunsunlar diye dua ediyorduk şimdi uyusunlar diye
Kız normal normal rahatlamış işte valla ağlıyor öf puf edip sinirleniyorum uyuyor uyanmıyor diye dert ediyoruz bırak uyusun vücudu dinlensin valla geçen hafta uyumayınca deliriyordum ama Bi kaç gündür uyuyor ya o zaman hata yaptığımı anladım niye sinirleniyorum ki otur ilgilensene diyorum kendi kendimeKizlar bebeğim cumartesi ikincj disini cikarmisti ve cok huysuzdu bugun sabahtan. Agrisi var diye calpol verdim biraz, 1 saat kadar sonra da banyo yaptirdim ve ardindan emip uyudu sorunsuz. Ama sorun su ki cocuk 3 bucuk saattir uyuyor. Asla bu kadar gunduz uykusu uyumazdi. Cok yorulmustur agridan ondan mi acaba, yoksa hasta falan mi ki bilemedim ☹ cok zorlamadim uyanmasi icin ama yuzune falan dokunuyorum, üzerini aciyorum vs ıhhh ıhhh diyor uyumaya devam ediyor. Cok da rahat ve huzurlu gorunuyor ama garipsedim. Normal mi sizce