merhaba pekmez bizim doktor 1 kaşık verebilirsin dedi ama yoğurda karıştırmayın. kalsiyum demir emilimini engeller, pekmezin bi faydası kalmaz.
Muhallebi pirinç unlu mu yapıyorsunuz?Muhallebiye keçi boynuzu unu çok daha yakışıyor.
Destekli oturuyorMerhaba ek gıdaya başlayan anneler bebekleriniz oturabiliyor mu
Benim kızım da destekle oturuyor.. desteksiz oturunca birkaç saniye sonra saga sola kayıyor..Merhaba ek gıdaya başlayan anneler bebekleriniz oturabiliyor mu
Patates.. tatlı patates.. kabak.. bal kabağı ve havuç.. muz.. elma.. erik..brokoli.. .. avokado kızım çok çok sevdi mutlaka deneyin.. Yoğurt ve süt ürünleri doktorum bu ayda önermedi.. sebzelere azcık balik veya tavuk kat dedi.. biz tadimlara 5 aylıkken başladık simdi 6 ayda tam yiyor kızım..Muhallebiye katayım o zaman pekmezi. Siz başka neler tattırdınız? Bu ek gıda işi zormuş ne versem diye düşünüyorum
Elmayı direkt rendeleyip veriyorsunuz değil mi bende başladım ufaktan bana göre daha erkendi ama bizimki çok istekliydiBizde tadimlari yaptık kabak havuç patates elma armut muz şeftali yoğurt yumurta sarisi Allah'a şükür alerjiniz yok tam altıncı aya geçince çay bardağı kadar ayarla yapıp yedir dedi drumuz havuç çok sevdi kabak ve patates ehh birde meyve purelerini sevio
Canın tavuk pek önerilmiyor diye biliyorum maalesef hormon vs. Katki cok oluyor faydadan cok zarar, tabii köy tavugu ise bilemicem.Benim doktorum da minik balık veya tavuk dedi tabi her gün degil arada bir sebzeye ekle dedi..
Öğlen sebze.. aksam meyve yiyecekmis hergün..
Eline çıngırakları falan veriyorum ama hemen atıyor ya önceden ağzına alıp oynardı şimdi yok amigurumi kuzu ayı falan veriyorum ama en fazla 2-3 dakika oynuyor dediğin gibi yatmayayım uyumayayım ayakta duralım diyor sinirleniyor ağlıyor uyku da yok zatenKızlar bebişleri hangi oyuncaklarla oyalıyorsunuz..
Benim kızım oyuncaktan bile sıkılıyor çok yorucu geçiyor son zaman da..
Yatmak istemiyor oturmak istiyor..
Gün zor geçiyor bize.. bide erken kalkıyoruz zaten.. fikirlerinize ihtiyacım var..
Eline çıngırakları falan veriyorum ama hemen atıyor ya önceden ağzına alıp oynardı şimdi yok amigurumi kuzu ayı falan veriyorum ama en fazla 2-3 dakika oynuyor dediğin gibi yatmayayım uyumayayım ayakta duralım diyor sinirleniyor ağlıyor uyku da yok zaten
Uyku tulumu aldım ben elleri de kapalı şöyle bir şey tavsiye ederim..Benim oğluşun uykusu iyice şaştı ya hacı yatmaz gibi olduk Bi yatıyoruz Bi kalkıyoruz ellerini de yorganın içine koymuyor bu soğukta nasıl edeceğimi bilemedim
Aynı durumdayiz valla biraz oyuncaklariyla oynatiyorum , camdan disari baktiriyorum hepp mızmızz , gunduz uykulari cok kısa 20 dk uyuyup uyaniyor sonra yine mizmiz kucagimda bile dyrmuyor zor zaptediyorumKızlar bebişleri hangi oyuncaklarla oyalıyorsunuz..
Benim kızım oyuncaktan bile sıkılıyor çok yorucu geçiyor son zaman da..
Yatmak istemiyor oturmak istiyor..
Gün zor geçiyor bize.. bide erken kalkıyoruz zaten.. fikirlerinize ihtiyacım var..
Acaba diş dönemi diye mi böyleler anlamadım ki..Aynı durumdayiz valla biraz oyuncaklariyla oynatiyorum , camdan disari baktiriyorum hepp mızmızz , gunduz uykulari cok kısa 20 dk uyuyup uyaniyor sonra yine mizmiz kucagimda bile dyrmuyor zor zaptediyorum
Ben bebek irmik ve yulaf unu karışımı ile yapıyorum genellikle keçiyboynuzu ununu organik marketten aldm ama başka nerede vardır bilmiyormMuhallebi pirinç unlu mu yapıyorsunuz?
Keçiboynuzu unu nerede satılıyor?
Bizde ayni durumdayiz 2 3 gundur uykularimiz acayip bozuldu uyutamiyoruz 4 5 saat ayakta kaliyor yatincada 15 20 dk uyuyup dikiliyor napacagimizi sasirdik yurutecine koymaya basladim keyif aliyor ondan bari en fazla yarim saat tutup kaldiriyoruz hic inmek istemiyor noldu cocuga anlamis degilizAcaba diş dönemi diye mi böyleler anlamadım ki..
Kollarım koptu artık durmuyor gerçekten hiç durmuyor..
Kızım da aynı tam 30 dakkika uyuyor uyanıyor.. sanki saat kurmuş gibi..
Allah yardımcımız olsun inşallah
Hazir organik karisim olarak almayi dusunmustum eltim cocuga yuluf unu yedirmisti bilgim disinda sindirememis hastanelik olunca cok korktum vermeye aldim aslinda organik bebe irmigi ve yulaf unu ayri ayri ama acip yapmaya cesaretim yok doktorda 8 aydan once verme dedi kadi oyle belki karisim olarak alsak dahami hafif olur acaba bilemedimBen bebek irmik ve yulaf unu karışımı ile yapıyorum genellikle keçiyboynuzu ununu organik marketten aldm ama başka nerede vardır bilmiyorm